Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Η δημοσιογραφία, η μάσκαρα της Έλλης και οι μασκαράδες!


Του Κώστα Βαξεβάνη

ΨΕΥΤΗ ....


Κάθισα με το ζόρι στον Η/Υ για να ακούσω το ένα εκ των τεράτων, των τελευταίων ετών. Δε θα αναφερθώ στο ότι αντί να του κάνει ερωτήσεις ο κόσμος, ο πανικόβλητος υπάνθρωπος τους χαρακτήριζε ως αντιδημοκράτες, ως προβοκάτορες, ως είρωνες, λανθασμένους, παραπλανημένους και γενικά, με το που άρχιζε μια ερώτηση κάποιος, στην μέση αυτής, τον διέκοπτε το τέρας και του αντιγύριζε μια άλλη ερώτηση για να πετάξει την μπάλα στις κερκίδες.

Έσπασε τον αγκώνα του ο Σαμαράς παίζοντας μπάσκετ !




Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μετέβη στο ΚΑΤ όπου του τοποθετήθηκε νάρθηκας - Πλέον έχει επιστρέψει στο σπίτι του 

Λοβέρδος, αυθεντία στις διαλύσεις


Ο κύριος «Δεν πεθαίνουν κιόλας» (για τους συνταξιούχους) και «Δεν υπάρχει σάλιο» (κυνική προμνημονιακή ομολογία) δήλωσε πως προτίθεται να διεκδικήσει την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ.


Είμαστε όλοι ΕΦ.ΣΥΝ (ή Ακόμα και εσύ Παύλο Τσίμα;)


Η μια πλευρά έχει μεραρχίες προπαγανδιστικής υποστήριξης με βαρύ οπλισμό: κανάλια, ραδιόφωνα, εκδοτικά συγκροτήματα, συστρατευόμενα κόμματα, διοικητές τραπέζης που διοχετεύουν στους εμπόλεμους της παράταξής τους προπαγανδιστικό υλικό. Η άλλη πλευρά έχει κάνα αεροβόλο, καμιά σφεντόνα, καμιά πέτρα στο χέρι. Οι αριθμητικοί συσχετισμοί στον πόλεμο της ενημέρωσης είναι συντριπτικοί. Αλλά οι λίγοι καταφέρνουν συχνά να ξεβρακώνουν τους απέναντι. Όπως έκανε η Εφημερίδα των Συντακτών που ανέδειξε το ύπουλο χτύπημα της διαρροής αντικυβερνητικού υλικού από τον θεσμικό Στουρνάρα.

Ανεπιθύμητος ο Λάμπης Ταγματάρχης στην ΕΡΤ




«Με δεδομένο ότι η επιλογή του κ. ΛάμπηΤαγματάρχη για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ εγείρει τεράστιο προβληματισμό και ανησυχία στους ίδιους τους εργαζόμενους - που κράτησαν επί 23 μήνες ανοιχτή την ΕΡΤ και είναι αυτοί που, τελικά, θα αποτελέσουν τον καταλύτη για τη νέα ΕΡΤ που αξίζει η χώρα και η κοινωνία - και με δεδομένο, επίσης, ότι τα μηνύματα που εκπέμπει στο λαό η εν λόγω επιλογή είναι αντιφατικά και αποπροσανατολιστικά, καλούμε την κυβέρνηση και τον αρμόδιο υπουργό να επανεξετάσει την απόφασή του». 

Θα πληρώνουμε για αρκετό καιρό τους Μπόμπολες;




«Χλωμό» το να υπάρξουν στο άμεσο μέλλον νομοθετικές ρυθμίσεις ή παρεμβάσεις ώστε να έχουμε μείωση των απαράδεκτα υψηλών διοδίων στις εθνικές οδούς. 

Δημοσκόπηση: Μπροστά με 15,2 μονάδες ο ΣΥΡΙΖΑ

dimoskopisi1


Προβάδισμα 15,2% διατηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ από τη Νέα Δημοκρατία, σε δημοσκόπηση της Marc που δημοσιεύεται σήμερα στην Εφημερίδα των Συντακτών.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...