Σάββατο 9 Μαΐου 2015

ΦΩΤΟ- ΚΑΝΕΙΣ δε θέλει τον Σαμαρά- Και ο Αντώναρος του δείχνει ευγενικά την... πόρτα!


Όλο το...παρασκήνιο από το βράδυ που ο Κώστας Καραμανλής έχασε στις εκλογές του 2009, περιέγραψε μέσω των social media, ο πρώην υπουργός Ευάγγελος Αντώναρος. Διττή είναι όπως όλα δείχνουν (σ.σ λόγω προηγούμενων αναφορών του) η χρονική συγκυρία αυτής της περιγραφής.

Στουρνάρα ως εδώ: ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ τώρα!



Ο Γιάννης Στουρνάρας είχε μια ευκαιρία, έστω και τώρα, να αποδείξει ότι είναι ικανός να προασπιστεί το εθνικό συμφέρον. Την έχασε οριστικά. Το μόνο που μένει να κάνει είναι να παραιτηθεί. ΤΩΡΑ.

Σε ένα βιντεάκι τριών λεπτών γίνεται ρόμπα ο Σταύρος Θεοδωράκης



Να βάλουμε ένα βιντεάκι το οποίο μέσα σε τρία λεπτά κάνει ρόμπα τον «Ποταμίσιο» Σταύρο Θεοδωράκη και τα όσα γελοία ισχυρίστηκε στην παρουσία του στην τηλεοπτική εκπομπή του Χατζηνικολάου.

Νέα φοροεπιδρομή φοβάται ο Αντώνης Σαμαράς!…»ΝΤΑΞ’ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ #GameOver @ANTIYLH

Νέα φοροεπιδρομή φοβάται ο Αντώνης Σαμαράς Την αναγκαιότητα για συμφωνία στη διαπραγμάτευση αλλά και φόβους του ότι έρχεται μεγάλη φοροεπιδρομή, λόγω του ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ανέτοιμος να κυβερνήσει», υποπογράμμισε σε συνέντευξή του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς.    Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/281142/nea-foroepidromi-fovatai-o-adonis-samaras/#ixzz3ZaOMptkJ  Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook


ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ!



Αίσιο τέλος δόθηκε το πρωί της Παρασκευής στο δράμα της ανεργίας που βίωνε την τελευταία περίοδο ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών και γνωστός δημοσιογράφος Αργύρης Ντινόπουλος.

Ο Στουρνάρας υπονομεύει με διαρροές την εθνική προσπάθεια για να σώσει το τομάρι του!



ΤΟ ΧΩΝΙ

Την ίδια ώρα που η ελληνική κυβέρνηση δίνει τη μεγάλη μάχη της διαπραγμάτευσης με στόχο μια επωφελή για την πατρίδα συμφωνία με τους δανειστές, οι αμετανόητοι μνημονιακοί Εφιάλτες συνεχίζουν να υπονομεύουν την εθνική προσπάθεια.
Η αποκάλυψη της Εφημερίδας των Συντακτών προκαλεί ανατριχίλα: Ε-mail (που έχει στη διάθεση της η εφημερίδα) έφυγε από το γραφείο Τύπου του Στουρνάρα με παραλήπτη γνωστό δημοσιογράφο και τίτλο: «Ο Λογαριασμός των 100 ημερών».

Αλέξης σε εθνικό φελλό: Φύγε τώρα που μπορείς


«Αποκοπείτε από τα βαρίδια του χθες γιατί θα σας πάρουν μαζί τους στον γκρεμό»

Όταν ο Άδωνις γίνεται Σπανούλης

Ο Τράγκας εκπομπή για το… πέρδεμα!


Άμα έχεις αποφασίσει – ξαφνικά – να μη καρφώνεις την κυβέρνηση, τον πρωθυπουργό, τα «κακώς κείμενα» γιατί μπορεί να υπάρχουν προσωπικοί λόγοι, τότε αρχίζεις την πλάκα και την πρωινή επιθεώρηση. 

Το μεγάλο στοίχημα του Αλέξη Τσίπρα




Τι είπε στη Βουλή για τη ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου και το σπάσιμο του κύκλου της διαπλοκής των ΜΜΕ, της πολιτικής και των τραπεζών .

Διευθυντικοί εκβιασμοί για νέες μειώσεις μισθών στον ΔΟΛ



Ο Ψυχάρης ρίχνει το «μπαλάκι» των περικοπών σε Καρακουση και Μητρόπουλο ...

Στο πειθαρχικό η διευθύντρια της εφημερίδας Espresso

Espresso

ΕΣΗΕΑ: Η αναπαραγωγή της φρίκης δεν προάγει τη δημοσιογραφία

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...