Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Η δημοσιογραφική Ιερουσαλήμ και οι «αντικειμενικοί» αβανταδόροι




Θέλουμε να πιστεύουμε ότι σε αυτόν τον Αρμεγαδδώνα που οδηγείται το ελληνικό ποδόσφαιρο θα νικήσει η Δικαιοσύνη, το Δίκιο, η Ηθική. 

ΜEGAλος πανικός με τις συχνότητες


Το Mega κάθε βράδυ στο δελτίο ειδήσεων τείνει να καθιερώσει το ρεπορτάζ για τον καημό του...Καθώς φαίνεται δεν μπορούν να αντέξουν τις «ανατροπές που σχεδιάζει η κυβέρνηση στο τηλεοπτικό τοπίο». 

Στα δικαστήρια και πάλι ο Θέμος Αναστασιάδης! Εξώδικο του Γιάννη Ταφύλλη στον εκδότη!


Στην αντεπίθεση πέρασε ο γενικός γραμματέας του ΥΕΘΑ, Γιάννης Ταφύλλης, ο οποίος απέστειλε εξώδικο προς την εφημερίδα «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» και τον Θέμο Αναστασιάδη, με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα που αφορούν το πρόσωπο και την ιδιότητά του. Συγκεκριμένα, είχε κατηγορηθεί πως υπήρξε υπεργολάβος παλαιότερων αντισταθμιστικών ωφελημάτων εξοπλιστικών προγραμμάτων.

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Η Μέρκελ αφήνει για πρώτη φορά ανοιχτό το ζήτημα καταβολής των πολεμικών επανορθώσεων στην Ελλάδα!


Την ιστορική ευθύνη της Γερμανίας απέναντι στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες αναγνώρισε η Άνγκελα Μέρκελ, σε συνέντευξή της ενόψει της συμπλήρωσης 70 ετών από τη λήξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...