Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Τσίπρας, Ιούνιος και γεωπολιτική !



Μια κουβεντούλα με έναν πολύ σημαντικό κύριο εξ αλλοδαπής, για αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας

Η Ζωή, η «μάχη του βενζινάδικου» και μια «άβολη» μαρτυρία !


Μαρτυρίες που ανεβοκατεβαίνουν στο φέισμπουκ. «Ηχητικά ντοκουμέντα» που ήταν απλώς δηλώσεις. Μια «είδηση» με αδιασταύρωτα στοιχεία. Για τα καθεστωτικά ΜΜΕ το πολλοστό επεισόδιο στο σίριαλ «Ζωή Κωνσταντοπούλου» ήταν η «μάχη του βενζινάδικου».

Ο Κουρτάκης και τα «κυριλέ τραπεζώματα» του Φιλιππάκη


Νέο επεισόδιο στον «πόλεμο» ανάμεσα στους εκδότες Γιάννη Φιλιππάκη (Espresso, Δημοκρατία κλπ) και Γιάννη Κουρτάκη (Παραπολιτικά, Επένδυση κλπ). Η σαββατιάτικη εφημερίδα του δεύτερου κάνει λόγο και πάλι για «φέσια» του εκδότη Φιλιππάκη και για οφειλές σε Δημόσιο και προμηθευτές αναφορικά με το «κανόνι» και  τη στάση πληρωμών στην εταιρεία Σελένα, συμφερόντων του εκδότη της «Δημοκρατίας» και της «Espresso».

Αντιδράσεις για την ποινή φυλάκισης στον Κώστα Βαξεβάνη !




Τη διεθνή κατακραυγή έχει προκαλέσει η ποινή φυλάκισης 26 μηνών που επιβλήθηκε στο δημοσιογράφο, Κώστα Βαξεβάνη για συκοφαντική δυσφήμηση του Ανδρέα Βγενόπουλου.

Ενισχύουν την παρουσία τους στα media οι Βαρδινογιάννηδες !




Μετά το ολιγοήμερο διάλειμμα που προσέφεραν οι αργίες του Πάσχα, oι καναλάρχες ξαναπιάνουν δουλειά με νέο κύκλο επαφών και συσκέψεων.

Η Κύρτσος, ο Κλιντ Ίστγουντ και πώς εξηγεί την κυβερνητική δημοφιλία !




Γιώργος Κύρτσος, εκδότης εντύπων που ζουν με φτηνά δημοσιογραφικά χέρια και διαφημιστικούς πακτωλούς - μη εξαιρουμένης τής κρατικής διαφήμισης. 

Υπόθεση Γιακουμάκη: Δεν είναι σίγουρος για την αυτοκτονία ο ιατροδικαστής !


«Η ιατροδικαστική έκθεση μιλάει για φαινόμενη αυτοχειρία τουτέστιν για κάτι το οποίο δεν είναι απολύτως βέβαιο. Ενόψει του ότι λείπει ένα μεγάλο τμήμα του σώματος του μακαρίτη του Βαγγέλη, εμποδίζει τον ιατροδικαστή να καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα», αναφέρει ο κ. Μπούκας ο οποίος συμπληρώνει πως ο ιατροδικαστής δεν είναι 100% βέβαιος για τα συμπεράσματα.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...