Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Αντί για Ιούδα κάψανε… Σαμαρά και Βενιζέλο στα Χανιά! (Φωτογραφίες)

Αντί για Ιούδα κάψανε… Σαμαρά και Βενιζέλο στα Χανιά! (Φωτογραφίες)

Με χιούμορ και σαρκαστική διάθεση γιόρτασαν το φετινό Πάσχα οι Χανιώτες, οι οποίοι αντί για τον Ιούδα έκαψαν ένα ομοίωμα του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, και του πρώην αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Ευάγγελου Βενιζέλου, σε εκκλησία στις Στέρνες στο Ακρωτήρι.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ;


Μήπως τα ΜΜΕ όλης της χώρας αλλά και τα τοπικά θα έπρεπε να μας πούνε κάποια στιγμή με ειλικρίνεια ποιο μέρος της δουλειάς που παρουσιάζουν στο κοινό τους έχει σχέση με την δημοσιογραφία και ποιο με την καλοπληρωμένη κομματική προπαγάνδα;

Κοιμάται και ονειρεύτεται…εκλογές ο Στουρνάρας!


Ο πρώην υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Σαμαροβενιζέλου θεωρεί ότι πολύ σύντομα η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να προσφύγει σε εκλογές.


Ο Αντωνάκης ο Βαγγελάκης και ο Σταυράκης ενώνονται και ετοιμάζουν κίνηση!



Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb, οι αρχηγοί των μνημονιακών κομμάτων της αντιπολίτευσης που χαίρουν την απόλυτη στήριξη των φίλων τους Γερμανών, δηλαδή ο Αντώνης Σαμαράς, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Σταύρος Θεοδωράκης, συζητούν για το πώς θα εντείνουν και θα συντονίσουν τις πιέσεις τους προς την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.


Tom Hanks… Ένας μεγάλος Έλληνας

greekgateway.com_qcard


Χάνουμε τον Γιώργο Παπανδρέου S.O.S.


Έτοιμος να ξενιτευτεί είναι ο Γιώργος Παπανδρέου για να βοηθήσει στην υποψηφιότητα της Χίλαρυ Κλίντον στις προεδρικές εκλογές του 2016 και όπως ακούγεται θα έχει πολύ σημαντική θέση στον εκλογικό της μηχανισμό. 

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ BLOGGING ΒΡΕ ΒΛΗΜΑ!


Δεν είμαι επαγγελματίας δημοσιογράφος/αρθρογράφος και ούτε θα μιλήσω ως τέτοιος. Θα μιλήσω όμως ως άνθρωπος που παρακολουθεί μετέχει στο διαδίκτυο και αρθρογραφεί σχεδόν καθημερινά.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...