Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Το τσίρκο του αίσχους από τους φερετζέδες μεγαλοαπατεώνων


ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ - ΕΔΩ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΜΒΑ: 3 εκ. Ευρώ τα «αργύρια» του Παπούλια;


ΘΕΜΑ: «2,8 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΟΙ ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΟΥ κ. ΠΑΠΟΥΛΙΑ»
Αρ. πρ. 1092/24-3-2015

Κραυγή τρόμου από δημοσιογράφο: Αν φορολογήσει τα κανάλια, θα κλείσει ο ΣΚΑΪ!


ΟΧΙ! ΜΗ!

Έντρομος ο Πρετεντέρης για την εξεταστική!



«Μα το μνημόνιο είναι πολιτική ευθύνη! Είναι εσωτερικό θέμα του ΠΑΣΟΚ! Γιατί να γίνει εξεταστική; Οι πολιτικές ευθύνες κρίνονται από τις εκλογές»! 

Αδέσποτα σκυλιά στην κηδεία της γυναίκας που τα τάιζε. Συγκλονιστικές εικόνες και βίντεο.


Η Μαργαρίτα Σουάρεζ από τη Μέριδα υπήρξε ένας άνθρωπος που πάντα νοιαζόταν για τη φροντίδα των ζώων. Συνήθιζε να αφήνει στο σπίτι της φαγητά για να τρώνε αδέσποτα σκυλιά και γατιά κι όταν έβγαινε στο δρόμο κουβαλούσε μαζί της τροφή για να την προσφέρει σε κάποια ζώο που την είχε ανάγκη ή σπόρους για να ταΐσει τα πουλιά.

Οργή Μπόμπολα για τον Ποτάμη: «Είσαι η χειρότερη επένδυση που έχω κανει»


Το ποτάμι τα έκανε Θάλασσα!

Σε τραγική κατάσταση ο Σαμαράς: Νόμιζε ότι το κουδούνι το βαρά η Κωνσταντοπούλου για να του χαλάσει την αυτοσυγκέντρωση…





Το είπε και αυτό. Ποιος; Ο άνθρωπος που ήταν πρωθυπουργός της βουλής. Είχε τέτοια σχέση με την βουλή, που δεν ήξερε ότι το προειδοποιητικό κουδούνι χτυπά αυτόματα.

Φωτό – ντοκουμέντο: Μόνον ένας βουλευτής νοιάζεται πραγματικά για τον Σαμαρά.


ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ:

ΙΔΟΥ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ - ΦΩΤΙΑ: Πως μας κορόιδευαν για την Πατρών - Πύργου


Ιδού πως επί χρόνια - μέχρι και πριν από λίγα εικοσιτετράωρα - αυτοί που σήμερα χύνουν μαύρο δάκρυ για την αναβολή στη Δημοπράτηση της Πατρών - Κορίνθου - κορόιδευαν τους πολίτες της Αχαϊας και της Ηλείας αλλά και το πανελλήνιο, υποσχόμενοι τη δημοπράτηση του έργου ενώ γνώριζαν πως δεν υπάρχει κωδικός και όταν αυτός δημιουργήθηκε δεν είχε μισό ευρώ στο ταμείο. Το έγγραφο που βλέπετε το αποδεικνύει. Κωδικός με 0 ευρώ.

Ο Τύπος δεν έχει να φοβηθεί από το Ιντερνετ




Τη μεγαλύτερη διάκριση της ΕΣΗΕΑ, το μετάλλιο «Ξενοφών», απένειμε τη Δευτέρα η δημοσιογραφική Ένωση (μέσω της προέδρου της, Μαρίας Αντωνιάδου) στον παλαίμαχο δημοσιογράφο Κώστα Νίτσο, τιμώντας τον για την πολυετή του προσφορά στην δημοσιογραφία,.

Τι συνέβη το βράδυ της Δευτέρας με τον Πρετεντέρη;




Γιατί αναβλήθηκε η εκπομπή «Ανατροπή» και δεν μετέδωσε το κλείσιμο Τσίπρα το MEGA;

ΔΟΛ: Περάστε από το λογιστήριο...


Να περάσουν από το λογιστήριο κάλεσε η Δ/νση Προσωπικού του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη περίπου έξι τεχνικούς Τύπου, που εργάζονται στη σελιδοποίηση της εφημερίδας «Τα Νέα».

Σε νευρική κρίση ο ΣΚΑΪ FM για τα χαμηλά νούμερα


Το έλα να δεις από φωνές και γκρίνιες έγινε τις προηγούμενες ημέρες στον ΣΚΑΪ, όταν γνωστοποιήθηκε η μέτρηση για τον ραδιόφωνικό σταθμό του Φαλήρου..

Κάντε το όπως οι Γερμανοί ....


Εκεί όπου η δημόσια τηλεόραση επιτρέπει την ελεύθερη σάτιρα και τον σχολιασμό, ακόμη και με τον πιο απαξιωτικό τρόπο, των κυβερνώντων .

Oι αγωγές κατά δημοσιογράφων και ο μαχητής Σταύρος


Μια πρόταση και μια ερώτηση προς τον αρχηγό του Ποταμιού από το enimerosi24

ΒΟΜΒΑ στην γερμανική Βουλή! Παραιτήθηκε για την Ελλάδα ο αντιπρόεδρος του κόμματος που στηρίζει την Μέρκελ!

ΒΟΜΒΑ στην γερμανική Βουλή! Παραιτήθηκε για την Ελλάδα ο αντιπρόεδρος του κόμματος που στηρίζει την Μέρκελ!
Για την Ελλάδα παραιτήθηκε ο αντιπρόεδρος του γερμανικού κόμματος CSU, Πέτερ Γκαουβάιλερ που στηρίζει την Άνγκελα Μέρκελ, διαφωνώντας πλήρως με την τακτική που ακολουθεί η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γερμανίας στο θέμα της χώρας μας και του σχεδίου του ΕΚΤ για την ποσοτική χαλάρωση!
Ο κ. Γκαουβάιλερ στην επιστολή του με την οποία ανακοινώνει και την απόφασή του να παραιτηθεί από βουλευτής, επικαλείται διαφωνίες με την κυβερνητική πολιτική της Γερμανίας στο θέμα της προσέγγισης της ελληνικής κρίσης χρέους.
Επικαλείται επίσης διαφωνίες με το πρόγραμμα αγοράς ομολόγων από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα για το οποίο σημειώνει ότι ουσιαστικά αποτελεί εφαρμογή στην πράξη των ευρωομολόγων.
Ήδη δέχθηκε ανοιχτή πρόταση από το ευρωσκεπτικιστικό κόμμα AfD να ενταχθεί στις τάξεις του.

Πηγή: star.gr

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...