Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

ΦΟΙΤΗΤΗΣ «ΕΣΒΗΣΕ» ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΑΧΑΪΑΣ

Φοιτητής «έσβησε» σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αχαΐας

Ένας 22χρονος φοιτητής των ΤΕΙ Πάτρας βρήκε τραγικό θάνατο μέσα σε λεωφορείο ΚΤΕΛ την ώρα που αυτό πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Πάτρα - Αθήνα.

Την ίδια ώρα που ο Τσίπρας δίνει μάχη στο Βερολίνο, ο Σαμαράς βγάζει... selfie στην Καλαμάτα! (VIDEO)

Την ίδια ώρα που ο Τσίπρας δίνει μάχη στο Βερολίνο, ο Σαμαράς βγάζει... selfie στην Καλαμάτα! (VIDEO)

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά κατά την διάρκεια της συνάντησης του με φίλους στο ξενοδοχείο Ελίτ αλλά και στην πλατεία της Καλαμάτας.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Τσίπρα- Μέρκελ - "Δεν θα αποφασίσει η Γερμανία ποιο μέτρο είναι καλό και ποιο όχι" - Τί συζητήθηκε για Siemens & γερμανικές αποζημιώσεις;


Λίγο μετά τις 14:00 (ώρα Γερμανίας) προσγειώθηκε το ελληνικό πρωθυπουργικό αεροσκάφος στο Βερολίνο στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Tegel.

Για πρώτη φορά δεν ...έτρεχαν τα σάλια Έλληνα Πρωθυπουργού απέναντι στην Γερμανίδα Καγκελάριο

'

Ήταν η πρώτη φορά (τουλάχιστον τις τελευταίες δεκαετίες-δεν θυμάμαι για παλιότερα) που Έλληνας Πρωθυπουργός έθεσε κατά πρόσωπο στην Γερμανίδα Καγκελάριο, το θέμα του κατοχικού δανείου και των Γερμανικών αποζημιώσεων, και μάλιστα μέσα στην έδρα της.

Προκαλεί ο 50χρονος υβριστής blogger - Πως αποκάλεσε τον Βαγγέλη Γιακουμάκη - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ


«To έχω μετανιώσει. Θεωρώ τον Βαγγελάκη και δικό μου παιδί» δηλώνει ο 50χρονος από τη Θεσσαλονίκη που αναζητείται από τις αρχές, καθώς είναι το ένα από τα τρία άτομα που εντοπίστηκαν από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να προσβάλουν χυδαία τη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη μέσω blog.

Η παντοδυναμία και η παρακμή του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη

dolmain3

Μαρινίκη Αλεβιζοπούλου & Αυγουστίνος Ζενάκος - Περιοδικό "Unfolow"

Από το 1922 μέχρι σήμερα δεν έφυγε λεπτό από το κέντρο της πολιτικής σκηνής. «Καταχθόνιο» το χαρακτήρισαν πολλοί, το κατηγόρησαν ότι «ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις» και ότι παίζει βρόμικα παιχνίδια. Τελικά, για ποιον «παίζει» το Συγκρότημα; Ο θρύλος του χτίστηκε γύρω από τους αγώνες του ιδρυτή του για τη φιλελεύθερη παράταξη και τη Δημοκρατία. Αλλά μήπως ήταν προορισμένο να παίζει μόνο για τον εαυτό του; Και ποιος μιλάει γι” αυτό;

Τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη


Του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου από το περιοδικό "Unfollow" 

Καλά – θα σκεφτείτε διαβάζοντας το παρακάτω κείμενο για τα πρώτα επεισόδια του οργανωμένου πολέμου που μόλις ξεκινά κατά του ΣΥΡΙΖΑ- κι εσείς στο UNFOLLOW  αντιπολίτευση δεν κάνατε; Η απάντηση είναι, προφανώς, ναι! Κάναμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε και τώρα. Η δημοσιογραφία, όπως εμείς την αντιλαμβανόμαστε, είναι αξιακά στην αντιπολίτευση όποια κι αν είναι η κυβέρνηση. Αλλά έχει μεγάλη διαφορά να στοιχειοθετείς την κριτική και τον έλεγχο προς την εξουσία με έγγραφα και διασταυρωμένες ειδήσεις, από τις άναρθρες κραυγές πολιτικών που βρέθηκαν στην αντιπολίτευση και πίστεψαν ότι αίφνης βούτηξαν στην κολυμπήθρα του Σιλωάμ και ότι όλοι εμείς λησμονήσαμε το ποιόν και το παρελθόν τους -το ίδιο ισχύει και για τα γνωστά παπαγαλάκια που τους σιγοντάρουν στα ΜΜΕ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ-ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ - Σφοδρή αντεπίθεση Ψυχάρη


«Ας μη προτρέχουν οι ανώνυμοι κυβερνητικοί κύκλοι που με περισσή ευκολία διοχετεύουν non paper με θεωρίες συνωμοσίας, γιατί πράγματι το «ψέμα  έχει κοντά ποδάρια», απαντά Το Βήμα σε Μαξίμου και Κατρούγκαλο, την ώρα που ο πρωθυπουργός σπεύδει στην Μέρκελ έχοντας πίσω του άδεια ταμεία.

Αλίμονο που δεν θα έκανε πρωτοσέλιδο το θέμα με τον Κατρούγκαλο η Bild





Για «σκάνδαλο διαφθοράς με τον υπουργό κατά της διαφθοράς» μιλάει η γερμανική εφημερίδα, κάνοντας λόγο για «ελληνική παραφροσύνη» και παραθέτοντας λεπτομέρειες από το ανυπόστατο δημοσίευμα της εφημερίδας «το Βήμα».

Επιστολή Τσίπρα προς Μέρκελ: Προτιμώ να πληρώσω συντάξεις και μισθούς από τα χρέη στο ΔΝΤ



Προειδοποίηση ότι η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να καλύψει τις οικονομικές της υποχρεώσεις είχε απευθύνει ο Αλέξης Τσίπρας στην Ανγκελα Μέρκελ, με επιστολή που της είχε στείλει στις 15 Μαρτίου.

Το συμβόλαιο διαπλοκής, οι σκιές και το Βήμα


Με άρθρο του το ΒΗΜΑ επιχειρεί να απαντήσει στις κατηγορίες που του προσάπτουν ότι δηλαδή το δημοσίευμά του για τον Γ Κατρούγκαλο είναι «συμβόλαιο διαπλοκής με ξεκάθαρη στόχευση καθώς θίγονται ζητήματα τηλεοπτικών αδειών». Κάπως έτσι στη Μιχαλακοπούλου πέρασαν από τα «κόκκινα εξώφυλλα» με τον Τσίπρα στην  αποκάλυψη «σκανδάλων» με υπουργούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Τι πούλησαν τα κυριακάτικα φύλλα - Για ακόμη μια φορά το 'Πρώτο Θέμα" στην κορυφή !



Χωρίς σημαντικές μεταβολές -πέραν κάποιων μικρών αυξομειώσεων- και αυτή την Κυριακή οι πωλήσεις των εφημερίδων.

Στο περίμενε για το VOUCHER οι άνεργοι δημοσιογράφοι


Λάβαμε και δημοσιεύουμε:

ΦΩΤΟ- ΓΕΛΑΝ κι οι ΠΕΤΡΕΣ: Δείτε ποιος θέλει να γίνει νέος επικεφαλής στο ΠΑΣΟΚ


Την πρόθεση του να διεκδικήσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε o ......

Ξεκίνησε η ανέγερση μνημείου για την Εκκλησία του Σατανά στην Κηφισιά! Δόθηκε άδεια από το υπουργείο!

1b17286058d127164f8eacc154edfaaa_M

Η Εκκλησία του Σατανά που έχει επίσημη έδρα… την Νέα Υόρκη και παράρτημα στην Οδό Αμφιλοχίας 8 στην Αθήνα, κατέθεσε φάκελο στις κρατικές αρμόδιες αρχές της Αθήνας για έγκριση αδειοδότησης ανέγερσης μνημείου, δίπλα από αυτό του Ιωάννη Καποδίστρια στην ίδια περιοχή.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...