Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Απεργία πείνας με αίτημα την μη κατάσχεση της γερμανικής περιουσίας ξεκίνησε ο Θεοδωράκης!

Leader of the newly-founded centrist To Potami party Theodorakis smiles during interview with Reuters at party's election headquarters in Athens

Στα άκρα τραβάει ο Σταύρος Θεοδωράκης την άγρια κόντρα του με την κυβέρνηση πάνω στο ζήτημα των διεκδικούμενων γερμανικών αποζημιώσεων.

ΠΑΤΡΑ: "Εφυγε" η μητέρα του Σταύρου Κάτσενου


Την αγαπημένη του μητέρα έχασε ο γνωστός επιχειρηματίας Σταύρος Κάτσενος. .

ΑΝΤ1: ο «μικρός» θα διώξει 200 άτομα μέχρι τον Μαΐον...


Ποιοι συζητάνε ήδη με άλλα κανάλια ...

Παραμένει στην κορυφή των ειδήσεων ο Alpha ...


Η επιλογή του Alpha να διατηρεί μια ασφαλή ουδετερότητα στην πολιτική επικαιρότητα και στις πολιτικές εξελίξεις έχει ωφελήσει τον σταθμό, που συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση της τηλεθέασης. 

Στον Μεμή το 65% του site protagon.gr - Μπαίνουν οι υπογραφές


Στα χέρια του πρώην στελέχους του ΔΟΛ, Χρήστου Μεμή περνάει τελικά το πολυμετοχικό σάιτ protagon, όπως έχουν γράψει εδώ και καιρό οι zoornalistas. Οι συζητήσεις που είχε εδώ και πολύ καιρό ο Σταύρος Θεοδωράκης και οι άλλοι μέτοχοι, με τον πρώην έμπιστο του Σταύρου Ψυχάρη, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία.

Αρβανίτης: O Σταύρος έπαιρνε 23.490 € για ωριαία εκπομπή


«Ο ΣΥΡΙΖΑ για να μάθει για τις σπατάλες, θα μπορούσε να ρωτήσει κάποια από τα στελέχη του, που σήμερα δραστηριοποιούνται στα κομματικά ΜΜΕ, αλλά την περασμένη δεκαετία δούλευαν στην ΕΡΤ ΑΕ. Ας ξεκινήσει από τον Κώστα Αρβανίτη και τον Κώστα Βαξεβάνη...».

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...