Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Αρνητικό το ελληνικό διαδίκτυο στο ενδεχόμενο δημοψηφίσματος



Η φράση «Δημοψήφισμα ή εκλογές» που χρησιμοποίησε η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera σαν πρόταση του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη στην περίπτωση αδιεξόδου στις διαπραγματεύσεις απασχόλησε έντονα το ελληνικό διαδίκτυο, τις αντιδράσεις του οποίου εξετάζουμε με τη βοήθεια του palo pro για την περίοδο 6/3 – 10/3 2015.

Πως θα γίνει η επιλογή όσων πάρουν δωρεάν ρεύμα επιδότηση ενοικίου και σίτισης


Πως θα γίνει η επιλογή όσων πάρουν δωρεάν ρεύμα επιδότηση ενοικίου και σίτισης 

Εντός Απριλίου αναμένεται να βγει η υπουργική απόφαση, που θα ορίζει την έναρξη υποβολής των αιτήσεων για συμμετοχή στις παροχές που προβλέπονται στο νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση, δηλαδή για τη δωρεάν παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, την επιδότηση ενοικίου και την κάρτα σίτισης.

Έρχεται η κάρτα του πολίτη πως θα είναι

Έρχεται η κάρτα του πολίτη πως θα είναι

Έρχεται η κάρτα του πολίτη πως θα είναι .

Ενα από τα μέτρα αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης, το οποίο μάλιστα περιλαμβάνεται και στην επιστολή του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη προς τον πρόεδρο του Eurogroup, είναι η και η ηλεκτρονική κάρτα του πολίτη. Το εν λόγω μέτρο βρίσκεται ήδη σε πορεία υλοποίησης και θα χρησιμοποιείται απο τους πολίτες ως κάρτα σίτισης.

Στα δελτία των 8 ακούγονται απίστευτα πράγματα!..


Aπό το βήμα της Βουλής ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης έστειλε (κι αυτός) μήνυμα στο Βερολίνο και κυρίως στα ελληνικά ΜΜΕ  λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «στα κανάλια στα δελτία των 8 ακούγονται "απίστευτα πράγματα" σαν να είναι μεταφρασμένα από άλλη γλώσσα»...

Προβληματισμός Ψυχάρη για τις κυκλοφορίες ...


** Μικρή ήταν τελικά η μείωση του προσωπικού στο Mega κατά το προηγούμενο έτος. Ο αριθμός των εργαζομένων μειώθηκε το 2014 κατά 13 άτομα, στα 475 από 488 το 2013. Η εταιρεία κατέβαλε, με τη μορφή των επιστροφών στους πελάτες που διαφημίζουν τα προϊόντα τους στο κανάλι, το ποσόν των 3.721.000 ευρώ το 2014 έναντι 3.441.000 ευρώ το 2013.

Σταύρο, δεν ήσουν ποτέ καλός δημοσιογράφος...


Ο Κ. Βαξεβάνης απαντά στον ιδρυτή του Ποταμιού και «κοντράρεται» για το κόστος των εκπομπών τους στην ΕΡΤ ...

H Bild στο άντρο του Γ. Κουρή!


O Koυρής και ο Τσιρογιάννης ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις. Γι αυτό και ο διευθυντής της Bild, o πολύς Kai Diekmann που βρίσκεται στην Αθήνα επισκέφθηκε πρώτα τον Γιώργο Κουρή και τον Γιώργο Τσιρογιάννη και στην συνέχεια είδε τους υπόλοιπους. Μάλιστα τους έβγαλε και φωτογραφία και τους ανέβασε στο twitter. 

Ποιον πρώην Πρωθυπουργό έδωσε στεγνά ο Παπακωνσταντίνου;

Ποιον πρώην Πρωθυπουργό έδωσε στεγνά ο Παπακωνσταντίνου;
Προβολή των αρχείων της παλιάς λίστας Λακάρντ σε αντίγραφο αλλά και της νέας που έφθασε στη χώρα μας από τη Γαλλία, όταν πλέον άρχισαν οι έρευνες για την υπόθεση, έγινε στο Ειδικό Δικαστήριο προκειμένου οι δικαστές να έχουν πλήρη εικόνα των ηλεκτρονικών αρχείων αλλά και των δυνατοτήτων της τεχνολογίας.

Η όλη διαδικασία που κάθε άλλο παρά συνηθισμένη είναι για τα ελληνικά δικαστικά χρονικά προκάλεσε το χιουμοριστικό σχόλιο του προέδρου του Ειδικού Δικαστηρίου Νίκου Πάσσου ότι «ούτε στις ΗΠΑ δεν γίνονται τέτοια πράγματα».

Η προβολή των αρχείων έγινε με τη συνδρομή του ειδικού πραγματογνώμονα της ΕΛΑΣ Απ. Δελτσίδη και πράγματι από το άνοιγμα της νέας λίστας, το Δικαστήριο είχε τη δυνατότητα να διαπιστώσει ότι τα περιλαμβανόμενα - σε αυτή τη λίστα- αρχεία ήταν 2062, σε αντίθεση με την παλιά που περιείχε 2059.

Έλειπαν δηλαδή τα τρία επίμαχα με τα συγγενικά πρόσωπα του πρώην υπουργού Οικονομικών. Η λίστα με τα 2062 αρχεία έφερε την ονομασία GREECE. Μάλιστα ένα από τα αρχεία που ανοίχθηκαν, κατ' εντολή της εισαγγελέως του Ειδικού Δικαστηρίου Ξένης Δημητρίου Βασιλοπούλου ήταν στο όνομα Παπανδρέου.

Στο σημείο αυτό η υπεράσπιση επισήμανε ότι συνολικά στη λίστα υπάρχουν 13 αρχεία με το όνομα Παπανδρέου ενώ το βράδυ της 30ης Σεπτεμβρίου 2010 ανοίχθηκαν μόνο 3 αρχεία με το όνομα Παπανδρέου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...