Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΟΑΕΔ!


Την παραίτησή του υπέβαλε τη Δευτέρα, με επιστολή του προς τον υπουργό Εργασίας, ο διοικητής του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Τι είναι η λοταρία με τις αποδείξεις που προτείνει ο Βαρουφάκης - Σε ποιες χώρες εφαρμόζεται;


Πρόκειται για μία νέα μεταρρύθμιση που πρόσθεσε ο Γιάνης Βαρουφάκης και σύμφωνα με την οποία θα δίνει επιπλέον κίνητρα ώστε οι πολίτες να διεκδικούν τις αποδείξεις στις συναλλαγές τους με τη θέσπιση αυτόματης διαδικασίας ώστε οι αποδείξεις λιανικής πώλησης να μπαίνουν σε «λοταρία». Αυτή η πρακτική θα επιβραβεύει την καλή φορολογική συνείδηση.

Στον απόηχο του Εurogroup - Όλα όσα έγιναν στις Βρυξέλλες! Τα... καλά νέα, οι λύσεις που τελικά βρέθηκαν και η χρηματοδότηση


Το κρίσιμο Eurogroup ήδη ξεκίνησε και οι δανειστές πιέζουν με την τρόικα, που δεν την λένε πια «θεσμούς», για να ολοκληρωθεί η Πέμπτη και τελευταία αξιολόγηση του Μνημονίου.

Ο Βαρουφάκης και η πτώση του Έθνους...


Τι πούλησαν τα κυριακάτικα φύλλα ...

Γκίκα, καλύτερα να μη μιλάς...



Από που πάνε για τη νήσο Jersey;

Με ποιους βγάζει εφημερίδα ο Γιώργος Τράγκας ..


Τι κρύβουν οι συχνές συναντήσεις του «ανοιχτοχέρη» εκδότη με τον Σαμαρά ...

ΠΑΤΡΑ: Μεθαύριο η παρουσίαση του βιβλίου του Ζώη Μαρίνου



Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου – Ηπείρου-Νήσων σας καλεί στην παρουσίαση του βιβλίου του δημοσιογράφου  και Ταμία του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΠΗΝ Ζώη Μαρίνου «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ» που θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πατρών (Μαιζώνος και Φιλοποίμενος, 1ος όροφος), την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015, στις 7.30 μ.μ.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...