Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

«Θα στύψουμε και την πέτρα»: Από ποιες ομάδες πολιτών "κόβει" χρήματα η κυβέρνηση για να πληρωθούν τα δάνεια!


«Θα στύψουμε και την πέτρα» δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, μιλώντας στο Associated Press και αναδεικνύοντας, με αυτόν τον τρόπο, ότι προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι, πλέον, να βρεθεί λύση και να πληρωθούν οι δόσεις των δανείων, κυρίως προς το ΔΝΤ.

Επιδότηση ενοικίου - Δωρεάν ρεύμα - Κουπόνια σίτισης: Ποιοι τα δικαιούνται. Όλες οι λεπτομέρειες για το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση!



Επιδότηση ενοικίου, δωρεάν παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, κουπόνια σίτισης, δωρεάν πρόσβαση στα μέσα μαζικής μεταφοράς και στο σύστημα υγείας, για όσους βρίσκονται στα όρια της φτώχειας, προβλέπει μεταξύ των άλλων νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, το οποίο πρόκειται να καταθέσουν άμεσα στη Βουλή, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας και η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου.

Σκληρό “ΟΧΙ” Καμμένου Σε Τούρκους – Ότι Μπεί Στο Αιγαίο Θα Πέσει Ή Θα Βουλιάζει


Τα επιχειρησιακά σχέδια στο αρχηγείο Πολεμικής Αεροπορίας στο ελληνικό Πεντάγωνο, για αναχαίτιση της τουρκικής προώθησης στο Αιγαίο με το πρόσχημα πολεμικών ασκήσεων στον ελληνικό εναέριο χώρο, είναι έτοιμα από σήμερα (02/03/2015) τα ξημερώματα.

Καθημερινή εφημερίδα από τον Χατζηνικολάου στα περίπτερα ...


Μέσα στον επόμενο ενάμιση μήνα θα ξεκινήσει τη ραδιοφωνική του πορεία ο «Ελληνικός» στα FM από τη συχνότητα 93,2 και το Real Group.

Οργισμένη η Χούκλη με (οικονομικό) συντάκτη του ΑΝΤ1 ...


Γιατί ενοχλείται (τώρα) η τηλεπαρουσιάστρια και θέλει να αρχίσει το... αντάρτικο ...

Ο Τσίπρας πίνει στυμμένες πορτοκαλάδες...


...κι ο Θεοδωράκης μοιράζει (βιολογικά) μανταρίνια

Η Στάη απέλυσε (και) τη Νικόλ Λειβαδάρη!


Νέες απολύσεις στο thetoc.gr ..

Καταργούνται τα ΤΕI και εντάσσονται στα Πανεπιστήμια όσα πληρούν τα ακαδημαϊκά κριτήρια- Τα άλλα γίνονται μεταλυκειακού τύπου τεχνική εκπαίδευση

Καταργούνται τα ΤΕI και εντάσσονται στα Πανεπιστήμια όσα πληρούν τα ακαδημαϊκά κριτήρια- Τα άλλα γίνονται μεταλυκειακού τύπου τεχνική εκπαίδευση Επίσης, θα υπάρχει και χωροταξικός σχεδιασμός τονίζει ο κ. Χασάπης

Κατάργηση των ΤΕΙ και ένταξη όσων πληρούν τα ακαδημαϊκά κριτήρια στα Πανεπιστήμια ενώ όσα δεν πληρούν τα ακαδημαϊκά κριτήρια θα ενταχθούν σε μεταλυκειακού τύπου τεχνική εκπαίδευση που προσεγγίζει τα ΙΕΚ. Όπως δήλωσε στο protothema.gr ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας Δημήτρης Χασάπης  θα γίνει διάλογος με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και  με σύμπραξη της ΑΔΙΠ της Ανεξάρτητη Αρχη Αξιολόγησης προκειμένου τα τμήματα των ΤΕΙ που πληρούν τα ακαδημαϊκά κριτήρια να ενταχθούν στα Πανεπιστήμια. 

Τρέξτε να προλάβετε! Χιλιάδες θέσεις εργασίας σε Δήμους!



Ξεπαγώνει το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας και μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου θα εκδοθεί η πρώτη προκήρυξη για την πρόσληψη 32.433 ανέργων σε δήμους όλης της χώρας.

Πάτρα: Φωτιά σε τούνελ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ - Μεγάλη η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής


Νεότερη ενημέρωση
Αλαλούμ κατά την διαδικασία της πληροφόρησης των ΜΜΕ σημειώθηκε σήμερα με αφορμή την είδηση πρόκλησης της πυρκαγιάς σε τούνελ στην Εθνική Οδό Πατρών-Κορίνθου στο ύψος της Παναγοπούλος.
Αρχικά από την Πυροσβεστική δόθηκε ως τόπος συμβάντος τούνελ της Ολύμπιας Οδού στο 191 της Πατρών Κορίνθου, γεγονός που η Εταιρεία σε επικοινωνία που είχε το tempo24.gr, διέψευδε την ύπαρξη περιστατικού στα εργοτάξια της που βρίσκονται στο συγκεκριμένο σημείο.
Σε επόμενη επικοινωνία με την Π.Υ Πατρών, ενημερωθήκαμε πως το τούνελ που εκδηλώθηκε η φωτιά «ανήκει» στο εργοτάξιο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ…!
Υπενθυμίζουμε πως η πυρκαγιά σύμφωνα με πληροφορίες, ξέσπασε σε μηχάνημα νωρίτερα το μεσημέρι, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν τραυματίες.
Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, με 4 οχήματα από την Πάτρα και 1 από το Αίγιο και συνολικά 10 άνδρες να σπεύδουν στην περιοχή.
Πρώτη ενημέρωση
Φωτιά σε τούνελ της Ολυμπίας Οδού.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr η φωτιά ξέσπασε στο τούνελ 191 και φαίνεται να ξεκίνησε από ένα μηχάνημα.
Μεγάλη η κινητοποίηση της πυροσβεστικής που σπεύδουν στο σημείο με πέντε οχήματα και δέκα άνδρες.
tempo24.gr

Πατρών - Πύργου: Πάει σε νέα αναβολή η δημοπράτηση του αυτοκινητοδρόμου; - Άμεση συνάντηση με τον αναπλ. Υπουργό ΥΠΟΜΕΔΙ ζητά ο Απ. Κατσιφάρας

Άμεση συνάντηση των φορέων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με τον αναπληρωτή Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστο Σπίρτζη, ώστε να υπάρξει αναλυτική ενημέρωση για την πορεία δημοπράτησης και κατασκευής του αυτοκινητοδρόμου της Πατρών – Πύργου, ζητά ο Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.
Σε επιστολή του ο κ. Κατσιφάρας επιθυμεί να οριστεί το συντομότερο δυνατό συνάντηση για να πληροφορηθούν άμεσα οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας προσωπικά από τον ίδιο τον αναπλ. Υπουργό το σχέδιο για το έργο που θα συμβάλλει στην ανάπτυξη και οδική ασφάλεια της περιοχής, καθώς και για την πρόοδο των διαδικασιών για την κατασκευή των εξίσου σημαντικών οδικών τμημάτων Πύργος – Καλό Νερό και Καλό Νερό – Τσακώνα.
Αναλυτικά η επιστολή του Περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα έχει ως εξής:
«Κύριε Υπουργέ,
Η κατασκευή του αυτοκινητόδρομου Πατρών – Πύργου της Δυτικής Ελλάδας, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα αναπτυξιακά έργα που πρέπει να εκτελεστούν στον οδικό άξονα αυτής της χώρας.
Ως Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, βρεθήκαμε στο πλευρό των εκάστοτε υπουργικών ηγεσιών, πιέζοντας προς την κατεύθυνση άμεσα να ξεκινήσουν οι εργασίες ανακατασκευής αυτού του σημαντικότατου αυτοκινητοδρόμου, ώστε να σταματήσουν πλέον να κινδυνεύουν οι ζωές των συνανθρώπων μας κάθε φορά που βγαίνουν στο δρόμο με τα οχήματά τους.
Το σημαντικό αυτό έργο της κατασκευής του τμήματος Πάτρα – Πύργος είναι μήκους περίπου 75 χλμ., θα περιλαμβάνει δύο λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση, δύο λωρίδες έκτακτης ανάγκης, λωρίδες ασφαλείας και κεντρική νησίδα με αμφίπλευρο στηθαίο και είναι συνολικού προϋπολογισμού 443.000.000 ευρώ.
Για αυτό το έργο έχει δοκιμαστεί η αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος, οι αδυναμίες του, αλλά κυρίως η υπομονή και αντοχές των πολιτών που αναμένουν χρόνια μια νέα μεγάλη σύγχρονη οδική αρτηρία. Στόχος δικός μας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ήταν και είναι να μην χαθεί τίποτα από το φυσικό και τεχνικό αντικείμενο και αυτό θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι να το πετύχουμε στο ακέραιο.
Έχουμε δώσει συνεχείς μάχες μαζί με όλους τους φορείς της Ηλείας, της Αχαΐας και ολόκληρης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για να γίνει αντιληπτή και στο κράτος η σπουδαιότητα αυτού του έργου.

Κύριε Υπουργέ,
Ήδη από τα τέλη Ιανουαρίου, οπότε και επρόκειτο να δημοπρατηθεί η κατασκευή του οδικού τμήματος «Πάτρα-Πύργος», αναβλήθηκε και προγραμματίστηκε στα τέλη Μαρτίου, με όποιο κόστος μπορεί να επιφέρει στην τοπική κοινωνία αυτή η καθυστέρηση.
Πληροφορίες, όμως, των τελευταίων ημερών, αναφέρουν πως και πάλι θα αναβληθεί η συγκεκριμένη διαδικασία, δίχως να γίνεται γνωστό ούτε ο λόγος της νέας αναβολής αλλά και ούτε πότε τελικά θα γίνει η δημοπράτηση για να ξεκινήσουν επιτέλους οι εργασίες.

Κύριε Υπουργέ,
Θα επιθυμούσαμε να οριστεί το συντομότερο δυνατό συνάντηση των φορέων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας μαζί σας ώστε να πληροφορηθούμε αναλυτικά από εσάς προσωπικά το σχέδιο για το έργο που θα συμβάλλει στην ανάπτυξη και οδική ασφάλεια της περιοχής.
Τέλος, επιθυμούμε να υπάρχει ενημέρωση για την πρόοδο των διαδικασιών για την κατασκευή των εξίσου σημαντικών οδικών τμημάτων Πύργος – Καλό Νερό και Καλό Νερό – Τσακώνα».
tempo24.gr

Πεδίο βολής κάνουν οι Τούρκοι το μισό Αιγαίο!

Δεσμεύουν θαλάσσιες περιοχές και ελληνικό έδαφος για ασκήσεις με πραγματικά πυρά - Στο θέατρο των αεροπορικών επιχειρήσεων η Λήμνος, μεγάλα τμήματα του ελληνικού εναέριου χώρου και της χωρικής θάλασσας - Θέλουν να δεσμεύσουν το Αιγαίο για δέκα μήνες
Πρωτοφανής τουρκική πρόκληση στο Αιγαίο από την Τουρκία που κλιμακώνει την επιθετικότητά της και ανεβάζει κατακόρυφα το θερμόμετρο της έντασης τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.
Την περασμένη Παρασκευή οι Τούρκοι εξέδωσαν αγγελία (NOTAM) με την οποία ενημερώνουν ότι δεσμεύουν από τις 2 Μαρτίου έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2015, μια τεράστια περιοχή του Αιγαίου, που εκτείνεται από την Σκύρο έως τη Λήμνο, καθώς, όπως αναφέρουν, θα διεξαχθούν εκεί τουρκικές στρατιωτικές ασκήσεις με πραγματικά πυρά.
Η περιοχή αυτή βρίσκεται εξ' ολοκλήρου στο FIR Αθηνών, όπου, βάσει των διεθνών κανονισμών, αρμόδια αρχή για την έκδοση τέτοιου είδους ανακοινώσεων, όπως την τουρκική, είναι μόνο η Ελληνική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.
Επισημαίνεται επίσης, ότι με την δεκάμηνη αυτή δέσμευση του συγκεκριμένου χώρου, οι Τούρκοι επιχειρούν να αποκόψουν ουσιαστικά ολόκληρο το Αιγαίο, καθώς εγκαθιστούν ένα μόνιμο πεδίο βολή, το οποίο εκτός των άλλων, επηρεάζει διεθνείς αεροδιαδρόμους και την τερματική περιοχή του αεροδρομίου της Λήμνου.
Η συγκεκριμένη περιοχή που επιχειρούν να δεσμεύσουν οι Τούρκοι, στο μεγαλύτερο μέρος της περικλείει τμήμα του εθνικού εναέριου χώρου, αλλά και τμήμα ελληνικού εδάφους, στη Λήμνο. Επειδή πρόκειται για ασκήσεις με πραγματικά πυρά, σε θεωρητικό επίπεδο, η τουρκική πολεμική αεροπορία θα μπορούσε (με βάση τη μονομερή και παράνομη ΝΟΤΑΜ) ακόμη και να... βομβαρδίσει την Λήμνο!
Διαβήματα σε ΕΕ, ΝΑΤΟ και ICAO
Η αντίδραση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών ήταν άμεση και μετά την επικοινωνία που είχε ο υπουργός Νίκος Κοτζιάς με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, η Αθήνα κατέθεσε ήδη εντονότατο διάβημα στο ΝΑΤΟ, την ΕΕ και στον Διεθνή Οργανισμό Πολιτικής Αεροπορίας (ICAO).
Η τουρκική ενέργεια, όπως αναφέρουν διπλωματικοί κύκλοι είναι «προκλητική και παράνομη», ενώ χαρακτηρίζεται και «επικίνδυνη», καθώς έρχεται μία μόλις μέρα μετά την συμφωνία Αθήνας-Αγκυρας για επανενεργοποίηση των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης που είχαν «παγώσει» την τελευταία διετία...
Πηγή: protothema.gr

Πάτρα:Λήγει το τελεσίγραφο του Δήμου για τους 5 καταστηματάρχες της λιμενικής ζώνης που δεν πλήρωναν ρέυμα


Σήμερα οφείλουν να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους προς την δημοτική αρχή, οι ιδιοκτήτες πέντε καταστημάτων στη λιμενική ζώνη της Ηρώων Πολυτεχνείου, στα οποία την περασμένη Παρασκευή τα δημοτικά συνεργεία προχώρησαν στην διακοπή της ηλεκτροδότησης.
Ωστόσο λίγο αργότερα έλαβαν εντολή να το ξανασυνδέσουν μετά την δέσμευση των καταστηματαρχών ότι σήμερα θα τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές τους.
Στην ανακοίνωση της δημοτικής αρχής τονιζόταν: 
«Η Δημοτική Αρχή προχώρησε σήμερα σε διακοπή της ηλεκτροδότησης πέντε καταστημάτων της παραλιακής ζώνης της Πάτρας.
Είναι γνωστό ότι για χρόνια τα συγκεκριμένα καταστήματα, δεν αποπληρώνουν τα ενοίκια και δεν κατέβαλλαν τα ποσά για τον δημοτικό φωτισμό, από τον οποίον ηλεκτροδοτούνται.
Σήμερα η Δημοτική Αρχή, υποχρεώθηκε να προχωρήσει σε αυτό το μέτρο, γιατί μετά από έξι μήνες προσπάθειας από την πλευρά της, να πειστούν οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, δυστυχώς μέχρι σήμερα, δεν ανταποκρίθηκαν θετικά.
Η συγκεκριμένη ενέργεια του Δήμου κατέστη υποχρεωτική, για να αποκατασταθεί στοιχειωδώς η αδικία που διαπράττεται σε βάρος των δημοτών της πόλης μας, οι οποίοι πληρώνουν για το δημοτικό φωτισμό, που χρησιμοποιούν οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες.
Η Δημοτική Αρχή δεν έχει την πρόθεση να βλάψει κάποιους επιχειρηματίες, αλλά να προστατεύσει, όπως είναι υποχρεωμένη, τα συμφέροντα του Πατραϊκού λαού, αλλά και των συνεπών επαγγελματιών.
Είναι καιρός να γίνει κατανοητό, ότι δεν υπάρχουν κάποιοι που μπορούν να κάνουν ότι θέλουν και ο Δήμος να προσποιείται τον ανήξερο».
patrastimes.gr

Πάτρα:Το ...κρυμμένο άλσος που διαθέτει και παιδότοπο αλλά δεν επιτρέπεται στους πολίτες και τα παιδιά τους να ...πλησιάσουν...ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα:Το ...κρυμμένο άλσος που διαθέτει και παιδότοπο αλλά δεν επιτρέπεται στους πολίτες και τα παιδιά τους να ...πλησιάσουν...ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Ένας μικρός πνεύμονας πρασίνου που θα μπορούσε να μετατραπεί και σε χώρο αναψυχής
Στο ΑΤΕΙ Πάτρας υπάρχει ένας μικρός πνεύμονας πρασίνου ( κήπος και άλσος ) μαζί με την έπαυλη της τότε οικογένειας σταφιδέμπορων και τραπεζιτών Κόλλα, που χτίστηκε στα τα τέλη του 19ου αιώνα (1890) ένα αρχιτεκτονικό κόσμημα, που δόθηκε δωρεά στο Ελληνικό δημόσιο.
Υπάρχει και η άλλη όμως όψη, στο ΑΤΕΙ Πάτρας - του εγκαταλειμμένου σκεπαστού παιδότοπου στον περίβολο με σπασμένα παιχνίδια και σκουπίδια .

Πιο κάτω υπάρχει η σπασμένη προθήκη μηχανημάτων του παρελθόντος με τετράποδους φιλοξενούμενους .


Ο συμπολίτης Οδυσσέας Ξεριζωτής που κατέγραψε με τον φωτογραφικό του φακό την κατάσταση, προτείνει να γίνει παραχώρηση του άλσους στο κοινό τα Σαββατοκύριακα και τους καλοκαιρινούς μήνες.
"Υπάρχει έλλειψη από χώρους πρασίνου στην Πάτρα για περίπατο. Μην ξεχνάμε το πάρκο του Σκαγιοπουλείου που παραμένει παραμελημένο και βρώμικο, το οποίο κανένας μέχρι σήμερα δεν ενδιαφέρθηκε , να αλλάξει την όψη του !!!Είναι θέμα παιδείας και αδιαφορίας .Οι παιδικές χαρές της Πάτρας εκπέμπουν S.O.S. Τα παιδιά έχουν δικαίωμα στο παιχνίδι . Ας μην αδιαφορούμε, όλοι έχουμε ένα μερίδιο ευθύνης" τονίζει ο κ. Ξεριζωτής.
thebest.gr

Στη ΓΑΔΑ η 22χρονη Αγγελική από το Αίγιο, συνεργός του Ξηρού - Κρυβόταν σε "γιάφκα"- Πως αντέδρασε όταν εισέβαλε η Αντιτρομοκρατική - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Στη ΓΑΔΑ η 22χρονη Αγγελική από το Αίγιο, συνεργός του Ξηρού - Κρυβόταν σε "γιάφκα"- Πως αντέδρασε όταν εισέβαλε η Αντιτρομοκρατική - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ Επί δύο ώρες παρατηρούσε αμίλητη
14:30 Η αντιτρομοκρατική εισέβαλλε στο σπίτι της μητέρας των αδελφών Τσακαλου στο Αιάντειο της Σαλαμίνα στον οικισμό Κακή Βίγλα, νωρίς το πρωί και άρχισε να το ψάχνει σπιθαμή προς σπιθαμή.
Από την στιγμή που μπήκαν οι αστυνομικοί μέσα στο σπίτι έως και 2 ώρες αργότερα, η 22χρονη Αγγελική, καθόταν σε μια γωνία αμίλητη και τους παρατηρούσε.
Την ώρα εκείνη έφτασε και η σύντροφος του Γεράσιμου Τσάκαλου - έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης - η οποία και αμέσως είπε ποιά είναι. Μετά τις έρευνες, οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής συνέλαβαν τις δυο γυναίκες.
Η 22χρονη Αγγελική καταζητείτο και η σύντροφος του Τσάκαλου συνελήφθη για υπόθαλψη εγκληματία.
Η περιοχή γύρω από το σπίτι αποκλείστηκε σε απόσταση 250 μέτρων και οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής συνεχίζονται.
13.34: Στη ΓΑΔΑ μεταφέρθηκε το μεσημέρι η Αγγελική Σπυροπούλου από το Αίγιο, η οποία συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Σαλαμίνας και φέρεται ως βασικός συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Αγγελική είχε βρει καταφύγιο σε σπίτια συγγενών των αδελφών Τσάκαλου, που είναι φυλακισμένοι στον Κορυδαλλό, κατηγορούμενοι για συμμετοχή στην Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς.
Μάλιστα, λίγο αργότερα συνελήφθη και η μητέρα των αδελφών Τσάκαλου, που φέρεται να παρείχε καταφύγιο στην Αγγελική, έξω από το γραφείο του ανακριτή όπου είχε μεταβεί ώστε να δηλώσει πως βρίσκεται στη διάθεση των αρχών.
11.51: Στη σύλληψη της 22χρονης Αγγελικής, που καταζητείτο ως συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού και μέλος της οργάνωσης Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς, προχώρησε τη Δευτέρα η Αντιτρομοκρατική, σε περιοχή της Σαλαμίνας.
Κυκλοφορούσε με πλαστά στοιχεία ταυτότητας, με το όνομα Εύη Στατίδη και αλλοιωμένα χαρακτηριστικά προσώπου.
Έχει ήδη οδηγηθεί στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Υπενθυμίζεται πως στη Σαλαμίνα συνελήφθη χθες Κυριακή και μια 36χρονη, η οποία δεν αποκλείεται να έκρυβε την καταζητούμενη Αγγελική.
Η αστυνομία αναζητούσε τις τελευταίες εβδομάδες το σπίτι όπου κρυβόταν η 22χρονη Αγγελική.
Οι έρευνες είχαν επικεντρωθεί σε περιοχές της Σαλαμίνας για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι εκεί διαμένουν συγγενικά πρόσωπα δύο ηγετικών μελών της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς τα οποία βρίσκονται έγκλειστα στις φυλακές Κορυδαλλού και ο δεύτερος, ότι εκεί έμενε και η 36χρονη γυναίκα η οποία συνελήφθη το περασμένο Σάββατο για συμμετοχή στην ομάδα Ξηρού.
Τελικά συνελήφθη όντως στη Σαλαμίνα και ενώ βρισκόταν σε οικία επί της οδού Αγίου Γερασίμου 60.
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η Αγγελική δεν περίμενε την έφοδο της Αστυνομίας με αποτέλεσμα να αιφνιδιαστεί. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές δεν προέβαλε καμία αντίσταση.
Η ΕΛΑΣ κάνει λόγο για ένα μεγάλο χτύπημα στο δίκτυο που διατηρούσαν οι Πυρήνες της Φωτιάς εκτός φυλακής και αυτό καθώς παρά το νερό της ηλικίας της, η συγκεκριμένη θεωρείται πως παίζει κομβικό ρόλο σε ό,τι αφορά τα χτυπήματα που σχεδίαζε η ομάδα όπως την ανατίναξη των Φυλακών Κορυδαλλού.
thebest.gr

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...