Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Χωρίς πτώμα δεν υπάρχει έγκλημα ...


Πριν από χρόνια, όχι πολλά,Αλαφούζος και Μαρινάκης ήταν συνέταιροι, μπορεί και φίλοι.

«Όνειδος για την Υγεία ο Γεωργιάδης»


«ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ»

Άσχετη NOVA!


Αυτή η NOVA πληρώνει τόσα εκατομμύρια για να μεταδίδει Καλλονή - Πλατανιάς κι Εργοτέλης - Κασσιόπη και δεν δίνει πέντε δεκάρες για να πάρει τις συνεδριάσεις της Σούπερ Λίγκ. Ασταδιάλα, ρε, έχετε σπουδάσει και buisiness administration...


Νίκος Σαρίδης (Από το facebook)

H «αριστερή» στροφή του Hello ....


Καλή είναι η Αυγή, καλό το Κόκκινο, καλό το left.gr, καλή και η Εφημερίδα των Συντακτών, αλλά χωρίς ολίγη γκλαμουριά δεν στέκεσαι στη συνείδηση του Έλληνα.

Οι σχολιαστές του ΔΟΛ δεν βολεύονται με τίποτα...


Αυτά τα χιουμοριστικά δίδυμα στον ΒΗΜΑ FM δεν βολεύονται με τίποτα. Εκεί που είχαν να κοροϊδεύουν το πρωί κανένα Γιακουμάτο ή τη Ραχήλ Μακρή και να κάνουν παράλληλα «σφοδρή» κριτική στις μη δημοκρατικές διαδικασίες εντός και εκτός κομμάτων και στον τρόπο λήψης αποφάσεων χωρίς καμιά συζήτηση, τώρα επικρίνουν τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί –άκουσον άκουσον- έκανε 10 ώρες συνεδρίαση και ακούστηκαν οι παρατηρήσεις όλων των στελεχών.

Θα τους βρεις στα σκουπίδια ..


Γιατρέ, την αρρώστια την ξέραμε, το φάρμακο – τη διακοπή – μας το ‘χουν ξαναδώσει και δεν έγινε τίποτα.

H αριστερή κωλοτούμπα της εκδότριας Ελενα Μακρή-Λυμπέρη


Oι πρώην εργαζόμενοι Εκδόσεων Λυμπέρη με αφορμή την "κόντρα" Μακρή - Μενεγάκη γράφουν για το θράσος της εκδότριας Ελενας Μακρή-Λυμπέρη και θυμούνται την εποχή που η εργοδοσία του Ομίλου τους καλούσε (σε συνελεύσεις του προσωπικού), για το… καλό τους, να ψηφίσουν μόνο «ευρωπαϊκά (βλ. μνημονιακά) κόμματα», αλλιώς πολύ μεγάλα... δεινά θα εβρισκαν τη χώρα.

Στο κενό ο επικίνδυνος o λαϊκισμός της «κίτρινης» Bild


Αμεση παύση της «καμπάνιας» με selfies κατά της Ελλάδας ζητά η Ενωση Γερμανών Δημοσιογράφων

Μας πετάει εκτός Ευρώπης ο Σόιμπλε! Χοντραίνει το παιχνίδι η Γερμανία - Τι ετοιμάζει στην Ελλάδα;


Χοντραίνει το παιχνίδι το Βερολίνο με μπαράζ προειδοποιήσεων να φτάνουν εκ νέου στην Αθήνα λίγες μέρες πριν η παράταση της δανειακής σύμβασης κυρωθεί από τα εθνικά κοινοβούλια των κρατών -μελών της ευρωζώνης. Νέο σκληρό μήνυμα Σόιμπλε:Αν δεν τηρήσετε τις δεσμεύσεις θα ανακληθεί η συμφωνία 4μηνης παράτασης.

ΒΟΜΒΑ από τον Γιάνη Βαρουφάκη: Ελπίζω να μας βοηθήσει η ΕΚΤ να μην ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ τον επόμενο μήνα!


Μόνο εντύπωση προκαλούν οι δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος μιλώντας στο Bloomberg είπε μεταξύ άλλων πως ο κόσμος στους δρόμους δεν χρειάζεται ούτε λεφτά ούτε δουλειές, αλλά αξιοπρέπεια, κάτι που όπως ισχυρίζεται, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το έχει προσφέρει.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Ο Αντώνης Σαμαράς έβγαζε χρήματα στο εξωτερικό την ώρα που εξαθλίωνε τους Έλληνες!


Σύμφωνα με επίσημα και αδιαμφισβήτητα στοιχεία που έχει στα χέρια της γνωστή ιστοσελίδα και τα οποία προέρχονται από την Τράπεζα της Ελλάδος, την περίοδο 2010-2012, ο Σαμαράς -επί πρωθυπουργίας του- έβγαζε λεφτά στο εξωτερικό, την ώρα που ζητούσε από το ελληνικό λαό θυσίες και «αίμα»!

Η Γιάννα θέλει να αγοράσει (και) τηλεοπτική συχνότητα!



Μετά από τις εφημερίδες και τα ραδιόφωνα που (λένε ότι) θα αποκτήσει...

ΟΑΕΔ: Δωρεάν μαθήματα πληροφορικής σε ανέργους σε συνεργασία με τη Microsoft



Από σήμερα, Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου, ξεκινά το πρόγραμμα «Ακαδημία Πληροφορικής» το οποίο ανέπτυξε ο ΟΑΕΔ σε συνεργασία με τη Microsoft Hellas.

«Γ@μημένοι Έλληνες, καλά σας κάνουν οι Γερμανοί» είπε και έφαγε της χρονιάς του μέσα στο λεωφορείο...


Άναψαν τα αίματα σε λεωφορείο της γραμμής Αθήνα – Πρέβεζα, όταν ένας άνδρας άρχισε να βρίζει, μονολογώντας τους Έλληνες με αποτέλεσμα να τον… περιλάβουν οι συνεπιβάτες του.

Έτσι θα «ξηλώσουμε» το Μνημόνιο! Όλα όσα είπε ο Πρωθυπουργός - Τί θα συμβεί στους επόμενους 4 μήνες;


Η συμφωνία με τους δανειστές και οι διαπραγματεύσεις βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίασης της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...