Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Πρόσθετη στήριξη ανέργων δημοσιογράφων !


Eνισχύεται η προσπάθεια στήριξης των ανέργων δημοσιογράφων που αντιμετωπίζουν τα οξύτερα οικονομικά προβλήματα. Προς την κατεύθυνση αυτή και η αποστολή, ανά τρίμηνο, στα μέλη της ΕΣΗΕΑ προϊόντων καθαρισμού και υγιεινής, συμπληρωματικά με τη μηνιαία αποστολή τροφίμων, που ήδη διατίθενται.

Γιούνκερ: Η τρόικα προσέβαλε την αξιοπρέπεια των Ελλήνων


Ο πρόεδρος της Κομισιόν υπογράμμισε πως οι συνομιλίες πρέπει να διεξάγονται σε ισότιμο επίπεδο μέσα στην Ευρώπη

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ "ΟΧΙ" ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ


ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΑ "ΕΦΑΓΕ" ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ 12 ΧΡΟΝΙΑ;

ΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΝΕΟ !!! ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ Η ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ...


Ρύθμιση ανάσα για την ιατροφαρμακευτική κάλυψη ανέργων και ανασφάλιστων προώθησε σήμερα το Υπουργείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Με εγκύκλιο που υπογράφει η γενική διευθύντρια κ. Αρτεμις Δεδούλη παρατείνεται  για ένα χρόνο η ιατροφαρμακευτική κάλυψη όσων κατά τον προηγούμενο χρόνο είχαν πάνω από 50 ένσημα ενώ συνεχίζεται η πλήρης υγειονομική κάλυψη των ανασφάλιστων υπερήλικων, των οποίων η σύνταξη από τον ΟΓΑ είχε διακοπεί.

Φεύγει από την Ελλάδα ο Σαββίδης, πάει Βουλγαρία!




Εντονη ανησυχία επικρατεί τους εργαζομένους της καπνοβιομηχανία ΣΕΚΑΠ του Ιβάν Σαββίδη σχετικά με την νέα επένδυση που ετοιμάζει στην Βουλγαρία.

Μήπως είναι λίγο υπερβολικό βρε παιδιά; Ο Προκόπης Παυλόπουλος και η βασιλόπιτα των €145.000!



Επί Παυλόπουλου, η κοπή της πίτας του σωματείου των εργαζομένων στο υπουργείο Εσωτερικών επιχορηγούνταν με... 145.000 ευρώ, όπως αποκαλύπτει το «Βήμα». Ο υφυπουργός Εσωτερικών Γ. Ντόλιος ανακάλυψε τα σχετικά παραστατικά και ξεκίνησε μια εσωτερική έρευνα στο υπουργείο με αντικείμενο την υπέρβαση των δαπανών, τις σπατάλες και τα ρουσφέτια των κυβερνήσεων της ΝΔ.

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ Πάνο! Ο Καμμένος βάζει τέλος στα βύσματα και έστειλε τον γιο του Πρετεντέρη στον Έβρο


Σοκ για τον Πρετεντέρη! Ο κανακάρης του που υπηρετούσε στα…”σύνορα” Παπάγου-Χολαργού, μετατίθεται…στα Ελληνοτουρκικά, όπως τόσα άλλα παιδιά Ελλήνων-θυμάτων του μνημονίου, που υποστηρίζει με πάθος ο μεγαλοδημοσιογράφος.

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε κούρεμα 50% στα χρέη προς το Δημόσιο!

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ! Η κυβέρνηση ανακοίνωσε κούρεμα 50% στα χρέη προς το Δημόσιο!

Νέου τύπου ρύθμιση των χρεών προς το Δημόσιο ανακοινώνει η κυβέρνηση. Στην κοινή συνέντευξη Τύπου της κ. Βαλαβάνη, του κ. Μάρδα και του Δημήτρη Στρατούλη, μπήκαν τα θεμέλια για την ελάφρυνση χιλιάδων φορολογουμένων με χρέη.

Πάτρα: Έρχεται ολική απαγόρευση στάθμευσης σε Μαιζώνος και Κορίνθου έως τη διάνοιξη της Κανακάρη


Αποφασισμένη να σπάσει αβγά για να φτιάξει ομελέτα είναι η Δημοτική Αρχή της Πάτρας ,σε ότι αφορά την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...