Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Κορυφώνεται το σκάνδαλο της ανάθεσης της Eurovision στον Ανδρέα Κουρή


Στις 20 Ιανουαρίου, μόλις πέντε μέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές, Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ ανέθεσε τη διοργάνωση του σόου του ελληνικού Τελικού της Eurovision στο MAD TV του Ανδρέα Κουρή. 

To σίχαμα του Πάγκαλου ...


Ο provocateur Χρήστος Ξανθάκης αναρωτιέται πως είναι δυνατόν ένας πολιτικός, του οποίου κάποτε αναγνώριζε την ευστροφία, να πέφτει τόσο χαμηλά για λίγες σταγόνες διασημότητας .

Με τα λεφτά του μπαμπά και της ΕΡΤ...


- Σταύρος Θεοδωράκης: Δεν ζούμε όλοι από τα λεφτά των πατεράδων μας
- Πάνος Καμμένος: Βουλιάξατε την ΕΡΤ με τα 20άρια και 30άρια που παίρνατε 

NIKOΣ ΠΑΠΠΑΣ : ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΜΕ ...



ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΩΝ ΜΜΕ ΜΕ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ Η ΝΔ

''ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ''...


«Εδώ που βρισκόμαστε, δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής. Η Ελλάδα δεν μπορεί να γυρίσει στην εποχή των Μνημονίων» είπε από το βήμα της Βουλής ο Αλέξης Τσίπρας, ολοκληρώνοντας τη διαδικασία των ομιλιών, πριν ζητήσει από τους βουλευτές να παράσχουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ!


Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΑΠΟΚΑΡΔΙΩΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΔ

ΒΙΝΤΕΟ: Το... ΟΥΑΟΥ του Σαμαρά που προκάλεσε το γέλιο του Αλ. Τσίπρα!


Άφθονο γέλιο, ακόμα και στον ίδιο τον πρωθυπουργό, προκάλεσε το "ουάου" του Αντώνη Σαμαρά!

ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟΣ...


ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΣ!

ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...


ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΑ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΝΔ 

«Πληρωμένη απάντηση» Π. Καμμένου στον Στ. Θεοδωράκη για την ΕΡΤ: «Εγώ 20.000 ευρώ την εκπομπή, ΔΕΝ έπαιρνα!»


Κόντρα ανάμεσα στον Πάνο Καμμένο και τον Σταύρο Θεοδωράκη ξέσπασε στη Βουλή με αφορμή τις αναφορές του προέδρου του Ποταμιού για την ΕΡΤ για την οποία είπε να επαναλειτουργήσει αλλά οχι ως η ΕΡΤ του ΣΥΡΙΖΑ.

Κανονίστε να τον κάνετε σαν τα μούτρα σας.


Γιατί;

Οι όμηροι του Γ. Κουρή σε νέα διαβούλευση ...


Τους δημοσιογράφους των εφημερίδων «ΦΙΛΑΘΛΟΣ» και «ΑΥΡΙΑΝΗ», που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας, καλεί η ΕΣΗΕΑ σε συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015, στις 3 μ.μ., στα γραφεία της Ενώσεως (Ακαδημίας 20, 3ος όροφος).

Πανικός σε ιδιοκτήτες ΜΜΕ!


Άρχισαν οι έλεγχοι για τη χρηματοδότηση ραδιοτηλεοπτικών σταθμών και άλλων media 

Η "Παπαστράτος" καλύτερος εργοδότης στην Ελλάδα για φέτος - Πόσες προσλήψεις έκανε


Το Top Employer Institute απένειμε στην εταιρία Παπαστράτος τον τίτλο του «Κορυφαίου Εργοδότη» στην Ελλάδα. Στην Παπαστράτος απονεμήθηκε ο τίτλος «Κορυφαίος Εργοδότης» στην Ελλάδα από το Top Employer Institute. Η διάκριση αυτή έρχεται να προστεθεί στις συνεχόμενες διακρίσεις της εταιρίας ως Great Place to Work τα τελευταία τρία χρόνια (2012, 2013 και 2014).
Όπως αναφέρει το Top Employer Institute, «η έρευνά μας έδειξε ότι η Παπαστράτος διασφαλίζει εξαιρετικές εργασιακές συνθήκες, προωθεί και αναπτύσσει τα ταλέντα σε όλα τα επίπεδα της επιχείρησης και κατέχει ηγετική θέση όσον αφορά το περιβάλλον Ανθρώπινων Πόρων, καταβάλλοντας διαρκείς και συνειδητές προσπάθειες για τη βελτιστοποίηση των εργασιακών πρακτικών και την ανάπτυξη των εργαζομένων της».
Σχολιάζοντας τη διάκριση της εταιρίας, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλο της Παπαστράτος κ. Νικήτας Θεοφιλόπουλος σημείωσε: «Για όλους εμάς έχει ιδιαίτερη αξία το γεγονός ότι ένας διεθνούς κύρους οργανισμός μάς βραβεύει για το εργασιακό μας περιβάλλον. Παρά την οικονομική κρίση, συνεχίζουμε να προσφέρουμε ανταγωνιστικές αποδοχές, να εστιάζουμε στην ανάπτυξη των εργαζομένων μας, να αναγνωρίζουμε και να ανταμείβουμε την αριστεία, να προσφέρουμε ευκαιρίες για διεθνή σταδιοδρομία και να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να έχουμε ένα εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας. Επιπλέον, δεν προχωρήσαμε σε μειώσεις προσωπικού και περικοπές μισθών ενώ, αντίθετα, το 2014 κάναμε περισσότερες από 130 προσλήψεις μόνιμου και εποχιακού προσωπικού και πάνω από 50 απόφοιτοι ΑΕΙ και ΤΕΙ έκαναν πρακτική άσκηση στην εταιρία μας.
Πηγή: Euro2day.gr

Αποθέωσε τον Τσίπρα ο Πούτιν!

Αποθέωσε τον Τσίπρα ο Πούτιν!
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν στην συνάντηση που είχε στο Κάϊρο με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας, Θεόδωρο Β'.
Ο Πούτιν αποκάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα πρωθυπουργό με φρέσκιες ιδέες, που αγωνίζεται για το καλό του λαού του και της πατρίδας του.
Στη συνάντηση, που διήρκεσε μία ώρα, ο κ. Πούτιν συνομίλησε με τον Αλεξανδρινό Προκαθήμενο για ζητήματα που αφορούν την Ορθοδοξία, την Αίγυπτο, την Αφρική και το ιεραποστολικό έργο της Αλεξανδρινής Εκκλησίας, ενώ μεγάλο μέρος της συζήτησής τους αφορούσε στην Ελλάδα.
Από την πλευρά του, ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας ευχαρίστησε τον Ρώσο Πρόεδρο για ό,τι έχει προσφέρει η χώρα του προς την Ορθόδοξη Εκκλησία της Αφρικής, αλλά και για την περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ Ρωσίας και Αιγύπτου, όπου στην Αλεξάνδρεια βρίσκεται η έδρα του Δευτερόθρονου Πατριαρχείου, που ιστορικά διατηρεί άριστες σχέσεις με την Εκκλησία της Μόσχας.
Ο Ρώσος Πρόεδρος πραγματοποιεί από χθες διήμερη επίσημη επίσκεψη στην Αίγυπτο, την πρώτη μετά το 2005. Κατά την άφιξή του τον υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο του Καΐρου ο Αιγύπτιος Πρόεδρος Άμπντελ Φατάχ Ελ Σίσι, με τον οποίο παρακολούθησαν αμέσως μετά εκδήλωση στην Όπερα της αιγυπτιακής πρωτεύουσας, αφιερωμένη στις σχέσεις Αιγύπτου-Ρωσίας και παρακάθησαν σε επίσημο δείπνο.
Σήμερα, οι δύο ηγέτες πραγματοποιούν επίσημες συνομιλίες, που ολοκληρώνονται με την υπογραφή κοινών στρατηγικών και οικονομικών συμφωνιών.
Με πληροφορίες από το ΑΠΕ - ΜΠΕ, Newsit

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...