Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Διεθνής διασυρμός για Ντάισελμπλουμ: Πανεπιστήμιο τον υποχρεώνει να αλλάξει το βιογραφικό του!


Το University College Cork ανακοίνωσε δημόσια ότι ουδέποτε ο επικεφαλής του Eurogroup απέκτησε πτυχίο του

Πάτρα: Θ’ ασχοληθεί επιτέλους κανείς με το αίσχος του παλιού κολυμβητηρίου της Αγυιάς; ΔΕΙΤΕ τις εικόνες της ΝΤΡΟΠΗΣ

Πάτρα: Θ’ ασχοληθεί επιτέλους κανείς με το αίσχος του παλιού κολυμβητηρίου της Αγυιάς; ΔΕΙΤΕ τις εικόνες της ΝΤΡΟΠΗΣ Το «καμάρι» της πόλης κατάντησε πισίνα για… βατράχια

Όσο και αν γράφουμε, όσο και αν διαμαρτύρονται οι εκατοντάδες συμπολίτες που τρέχουν και γυμνάζονται στην περιοχή της Αγυιάς, η κατάσταση στο παλιό κολυμβητήριο της περιοχής δεν αλλάζει, προς το καλύτερο τουλάχιστον. Ο χώρος έχει εγκαταλειφτεί στην τύχη του και έχει ρημάξει.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Στιγμιότυπα από την αυθόρμητη συγκέντρωση Αγανακτισμένων στην πλ. Γεωργίου !

Πάτρα: Ολοκληρώθηκε η αυθόρμητη συγκέντρωση Αγανακτισμένων στην πλ. Γεωργίου - Η ιστορία του Κινήματος του fb - ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ Μετά από μια μακρά περίοδο χαλαρότητας παρά τα πολλά προβλήματα της κρίσης αναφέρουν

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η μαζική συγκέντρωση των πολιτών στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας που πραγματοποιήθηκε μετά από ένα αυθόρμητο κάλεσμα μέσω διαδικτύου σήμερα το πρωί.

ΤΡΕΛΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ..


ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!!!

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΙΣΩ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ


ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΕ Ο Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Κατάπιε τη γλώσσα του ο Σόιμπλε στην ερώτηση για τον Χριστοφοράκο (Βίντεο)

Κατάπιε τη γλώσσα του ο Σόιμπλε στην ερώτηση για τον Χριστοφοράκο (Βίντεο)

Τη γλώσσα του κατάπιε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε όταν κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με το Γιάννη Βαρουφάκη ρωτήθηκε για το ζήτημα της γερμανικής εμπλοκής στη διαφθορά.

Η ατάκα του Βαρουφάκη στον Σόιμπλε - Διαβάστε αναλυτικά τί είπε!

Η ατάκα του Βαρουφάκη στον Σόιμπλε - Διαβάστε αναλυτικά τί είπε!
Συνεχίζονται οι συζητήσεις της Ελλάδος με την Γερμανία σχετικά με το χρέος μετά την συνάντηση του Βαρουφάκη με τον Σόιμπλε.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Βαρουφάκη:
"Δεν καταλήξαμε σε μια συμφωνία. Δεν συμφωνήσαμε καν ότι διαφωνούμε."
Ενώ ο Σόιμπλε ξεκινώντας την ομιλία του ανέφερε: " Συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε."
Συνεχίζοντας ο Βαρουφάκης είπε:
"Συμφωνήσαμε να υπάρξουν διαβουλεύσεις ως εταίροι. Για μια λύση που θα βάλει στο πηδάλιο το συμφέρον της Ευρώπης. Δεν συζητήσαμε για το χρέος, αλλά θέσαμε το πλαίσιο για συζητήσεις.
Είναι πολύ σημαντικό να βάλουμε ένα τέλος στην ελληνική κρίση. Είναι σημαντικό να βάλουμε ένα τέλος σε αυτή την απαξίωση της χώρας και είμαι σίγουρος ότι στη Γερμανία το συμμερίζονται αυτό.
Φαίνεται πως κάποιες φορές η λύση μπορεί να είναι κάτι πιο δύσκολο. Στο πλαίσιο των επισκέψεών μου είχα στο νου την ενότητα της Ευρώπης.
Η κυβέρνησή μας δεν θα σταματήσει μπροστά σε τίποτα προκειμένου να σταματήσει τη σπατάλη και τη φοροδιαφυγή, αλλά και σε επίπεδο πολιτικών που υπονομεύουν το ήθος".
filathlos.gr

Ο Έλληνας δημοσιογράφος που τάπωσε on air τον Σόιμπλε και τον έκανε να καταπιεί την γλώσσα του

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ρε μάγκα! Ο Έλληνας δημοσιογράφος που τάπωσε on air τον Σόιμπλε και τον έκανε να καταπιεί την γλώσσα του
Χίλια μπράβο και λίγα είναι στον δημοσιογράφο της ΕΦ.ΣΥΝ. και του Mega, Θεμιστοκλή Μπαλασόπουλο, ο οποίος ρωτώντας τον Σόιμπλε σχετικά με την διαφθορά ζήτησε το σχόλιό του στο γεγονός ότι πίσω από κάθε αντίστοιχο περιστατικό στην Ελλάδα κρύβεται μια γερμανική εταιρεία.

Bloomberg: Ο Πούτιν προσκάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να επισκεφθεί την Ρωσία!

Bloomberg: Ο Πούτιν προσκάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να επισκεφθεί την Ρωσία!
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, είχε σήμερα (05/02/2015) ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται ο ηγέτης της Ρωσίας προσκάλεσε τον Έλληνα πρωθυπουργό στη Μόσχα.
Με τον τρόπο αυτό διευρύνεται ακόμα περισσότερο το πεδίο των έντονων διαπραγματεύσεων και οι μοχλοί πίεσης της Ελλάδας έναντι της γερμανικής αδιαλλαξίας.
Ο ίδιος κυβερνητικός αξιωματούχος αναφέρει πως η επικοινωνία πραγματοποιήθηκε έπειτα από αίτημα του κ. Πούτιν, ο οποίος εμφανίζει έντονο ενδιαφέρον για τις ενέργειες της ελληνικής κυβέρνησης.
Πηγή: Newsbomb.gr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γερμανοί πολίτες πραγματοποιούν συγκέντρωση υπέρ της Ελλάδας! (PHOTO)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γερμανοί πολίτες πραγματοποιούν συγκέντρωση υπέρ της Ελλάδας! (PHOTO)
Συγκέντρωση σε ένδειξη αλληλεγγύης προς την Ελλάδα...είναι αυτή την ώρα σε εξέλιξη έξω από το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών, όπου είναι σε εξέλιξη η συνάντηση του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε με τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Οι διαδηλωτές κρατούν πλακάτ στα οποία αναγράφεται «Ξεκινάμε από την Ελλάδα, αλλάζουμε την Ευρώπη».


Ντροπιάζουν τον θεσμό της Δημοκρατίας και της Βουλής οι βουλευτές του "Ποταμιού"! Δείτε τους να βγάζουν selfie στα έδρανα την ώρα που η χώρα καίγεται

Ντροπιάζουν τον θεσμό της Δημοκρατίας και της Βουλής οι βουλευτές του
Τη χαρά τους δεν μπορούσαν να κρύψουν οι βουλευτές του Ποταμιού μέσα στη Βουλή κατά την ορκωμοσία της νέας Βουλής.

Πάτρα: "Αναγκαία η ύπαρξη δημόσιου φορέα μεταφορών" λέει ο Δήμος με αφορμή τις εξελίξεις στο σιδηρόδρομο

Πάτρα: "Αναγκαία η ύπαρξη δημόσιου φορέα μεταφορών" λέει ο Δήμος με αφορμή τις εξελίξεις στο σιδηρόδρομο Δήλωση του Αντιδημάρχου Πολεοδομικού Σχεδιασμού  Περιβάλλοντος, και Έργων Υποδομής

"Συστηματικά αγνοήθηκε η βασική θέση της δημοτικής αρχής και προωθήθηκε η επιφανειακή διέλευση της σιδηροδρομικής γραμμής" δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομικού Σχεδιασμού  Περιβάλλοντος, και Έργων Υποδομής, Παύλος Στάμος.
Παράλληλα επεσήμανε:
«Η Δημοτική Αρχή διαχρονικά συνεπής στην πολιτική που εξυπηρετεί τα λαϊκά συμφέροντα, σταθερά υποστήριξε και υποστηρίζει ως βασική προτεραιότητα στο έργο κατασκευής της νέας σιδηροδρομικής γραμμής, την παράκαμψη του πολεοδομικού συγκροτήματος της Πάτρας.
Συμμετείχαμε σε απανωτές συναντήσεις και συσκέψεις για τη διέλευση της σιδηροδρομικής γραμμής, απαιτώντας να μην χωριστεί στη μέση η πόλη.
Συστηματικά αγνοήθηκε η βασική θέση μας και προωθείται η επιφανειακή διέλευση της σιδηροδρομικής γραμμής.
Κριτήριο όλων των έργων και υποδομών που κατασκευάζονται είναι το κέρδος και η καπιταλιστική ανάπτυξη.
Κριτήριο για μας δεν είναι το κέρδος, αλλά οι σύγχρονες λαϊκές ανάγκες, που για να εξυπηρετηθούν είναι αναγκαία η ύπαρξη δημόσιου φορέα μεταφορών. Ενός φορέα που θα μελετά και θα κατασκευάζει υποδομές, θα πραγματοποιεί γρήγορα και με ασφάλεια το μεταφορικό έργο, αναπτύσσοντας ένα φιλικό προς το περιβάλλον μέσον, τον σιδηρόδρομο».
thebest.gr

Πάτρα: Από τους 23 βαθμούς σήμερα στους... 0 την Τρίτη! Δείτε αναλυτικές προβλέψεις

Πάτρα: Από τους 23 βαθμούς σήμερα στους... 0 την Τρίτη! Δείτε αναλυτικές προβλέψεις Έρχεται χιονιάς απο την άλλη εβδομάδα
Πολύ χιόνι θα αρχίσει να πέφτει περίπου από το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας ως και σε παραθαλάσσια τμήματα της Θράκης, της Μακεδονίας, της Ηπείρου, του βόρειου Ιονίου, της Θεσσαλίας αλλά ως και σε ημιορεινά και ορεινά τμήματα της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου.
To greek-weather.org ισχυρίζεται οτι θα είναι σφοδρές οι χιονοπτώσεις στη κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία αλλά και σε τμήματα ημιορεινά και ορεινά της ανατολικής Στερεάς Ελλάδας.
Οι χιονοπτώσεις προς το βράδυ θα ενταθούν ακόμα περισσότερο σε όλη την βόρεια Ελλάδα αλλά και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο της κεντρικής χώρας, ενώ θα το στρώσει πιθανότατα και σε παραθαλάσσια τμήματα αλλά και μέσα στη Θεσσαλονίκη.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει κατακόρυφη πτώση από βορρά προς νότο ενώ θα σημειωθεί και ολικός παγετός σε όλη την βόρεια Ελλάδα.
ΠΑΓΩΝΙΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
Χαρακτηριστικά οπως αναφέρει το meteo.gr αύριο στην Πάτρα επιστρέφουν οι βροχές ενώ η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 14 βαθμούς.
Ιδαίτερα βροχερό θα είναι και το Σαββατοκύριακο με τη θερμοκρασία να σημειώνει κι άλλη πτώση και να φθάνει στη μέγιστη τιμή της τους 9 βαθμούς κελσίου.
Τη Δευτέρα προβλέπεται  και πάλι βροχή με τη θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους 4 βαθμούς το μεσημέρι, ενώ λόγω της υγρασίας θα έχουμε την αίσθηση οτι το θερμόμετρο έχει πέσει κάτω απο το 0!
Απο την Τρίτη οι βροχές θα σταματήσουν αλλά το κρύο θα παραμείνει.

Νέα απρέπεια Σαμαρά - Δεν σηκώθηκε να χαιρετήσει τον πρωθυπουργό - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Νέα απρέπεια Σαμαρά - Δεν σηκώθηκε να χαιρετήσει τον πρωθυπουργό - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ  Ο πρώην πρωθυπουργός δεν είχε παραδώσει στον Αλέξη Τσίπρα
Ακόμη ένα περιστατικό έρχεται να δείξει ότι οι σχέσεις του Αντώνη Σαμαρά και του Αλέξη Τσίπρα είναι στο ναδίρ.

LIVE οι δηλώσεις Βαρουφάκη - Σόιμπλε από το Βερολίνο - ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Φωτ. lifo
Σόιμπλε για Siemens και Χριστοφοράκο: Υπάρχει φοροδιαφυγή και στη Γερμανία. Την καταπολεμούμε. Δεν είμαστε διαφορετικοί.Καθένας πρέπει να τακτοποιεί τον οίκο του.
Βαρουφάκης: Θα κάνουμε ο,τι περνάει από το χέρι μας για να αποφύγουμε μια χρεοκοπία.
Βαρουφάκης: Πρέπει να υπάρξει διαβούλευση με σύνθεση για το συμφέρον της Ευρώπης. Πρόγραμμα-γέφυρα για να γίνουν διαβουλεύσεις. Υπάρχουν άλλες 17 χώρες. Πρέπει να βρούμε τρόπο να συνδυάσουμε τα συμφέροντα όλων.
Βαρουφάκης: Η άποψή μας ήταν πάντα ότι οι εταίροι μας είχαν δώσει πολλά χρήματα. Αυτά εξυπηρέτησαν μη βιώσιμο χρέος.
Βαρουφάκης: Οι δεσμοί που δένουν τα έθνη μας είναι βαθείς. Θέλουμε τη βοήθεια του λαού της Γερμανίας.
Βαρουφάκης: Ζητάμε χρόνο για να παρουσιάσουμε το πρόγραμμα-γέφυρα στην Ευρώπη.
Βαρουφάκης: Δεν θα υπερασπιστούμε μόνο τα συμφέροντα του μέσου έλληνα αλλά και αυτά του μέσου ευρωπαίου
Βαρουφάκης: Αντιμετωπίσαμε το 2010 ένα πρόβλημα χρεοκοπίας σαν να ήταν πρόβλημα ρευστότητας
Βαρουφάκης: Το μήνυμά μου προς τον κ. Σόιμπλε είναι ότι στην κυβέρνηση αυτή έχει εταίρο στην αναζήτηση λύσεων σε προβλήματα της Ένωσης. Επιθυμούμε να σταματήσει η απαξίωση και είμαι σίγουρος ότι και στη Γερμανία το συμμερίζονται αυτό
Βαρουφάκης: Δεν συμφωνήσαμε ούτε καν ότι διαφωνούμε. Να δοθεί ένα τέλος στην αέναη κρίση που ξεκίνησε στην Ελλάδα και διοχετεύθηκε στην Ευρώπη.
Βαρουφάκης: "Δεν συζητήσαμε για το χρέος της Ελλάδας, θέσαμε το πλαίσιο για τις διαβουλεύσεις".
Βαρουφάκης: Προτεραιότητα της κυβέρνησης να λειτουργήσει η Ελλάδα σε ευημερούσα ΕΕ. Όπως ειπώθηκε δεν καταλήξαμε σε συμφωνία.
Σόιμπλε: Υπάρχουν δεσμεύσεις σε επίπεδο κυβερνήσεων για τους προϋπολογισμούς και χρειάζεται επιβεβαίωση
Σόιμπλε: Το θέμα κούρεμα δεν τίθεται αυτή τη στιγμή στην ατζέντα. Το σημαντικότερο είναι η πρόσβαση στις αγορές.
Β. Σόιμπλε: Είχαμε τις καλύτερες προθέσεις με τα προγράμματα έναντι της Ελλάδας, με κεντρικό δόγμα βοήθεια έναντι αντιπαροχής.
Σόιμπλε: Ο κ. Βαρουφάκης μου είπε ότι πρέπει να σεβαστούμε τους Έλληνες ψηφοφόρους-Αυτό όμως ισχύει για όλους τους ψηφοφόρους της Ευρώπης.
Β. Σόιμπλε: Κάνουμε ο,τι μπορούμε προς το συμφέρον της Ελλάδας, δεν έκρυψα σκεπτικισμό για κάποια από τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση.
Σόιμπλε: Είχα προτείνει και παλαιότερα να στείλουμε εμπειρογνώμονες για είσπραξη φόρων αλλά δεν είχε γίνει αποδεκτό.
Σόιμπλε: Η Ελλάδα πρέπει να διαπραγματευθεί και με τους τρεις θεσμούς (ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ) για επίτευξη συμφωνίας. Πρέπει να είμαστε αξιόπιστοι στην εφαρμογή όσων συμφωνήσαμε
Σόιμπλε: Συμφωνήσαμε (με τον κ. Βαρουφάκη) ότι υπάρχουν διαφωνίες. Είναι καθήκον όμως να υπάρξουν κοινές λύσεις, δεν μπορέσαμε να τις βρούμε σήμερα
Β. Σόιμπλε: Είναι αναμφίβολο ότι στην Ελλάδα δεν έχουν λυθεί τα προβλήματα αλλά έχουν γίνει πρόοδοι κατά την εφαρμογή του προγράμματος
Παρακολουθήστε ζωντανά από το Βερολίνο τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών της Ελλάδας, Γιάννη Βαρουφάκη με τον Γερμανό ομόλογό του, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
thebest.gr

Καταρρέει το λιμάνι της Πάτρας – Μέσα σε 6 χρόνια 7 φορές κάτω η επιβατική κίνηση...τέσσερις φορές κάτω η κίνηση των Ι.Χ. από το 2008 έως το 2013!!!


Του Γιάννη Γεωργόπουλου

Την πορεία της Ελληνικής οικονομίας και των παράγωγων της κρίσης ακολουθεί η κίνηση σε ανθρώπους και Ι.Χ. το λιμάνι της Πάτρας όπως προκύπτει από την έρευνα του patrastimes.gr.
Αποκαλυπτικό της φθίνουσας πορείας του λιμανιού – λόγω κρίσης αλλά και της ανταγωνιστικότητας που προέκυψε από την κατασκευή της Εγνατίας οδού υπέρ του λιμανιού της Ηγουμενίτσας , όταν την ίδια ώρα η Ολυμπία και Iονία οδός καρκινοβατεί – το γεγονός, πως το 2008 επιβιβάστηκαν μέσω του λιμανιού της Πάτρας σε πλοία τη Αδριατικής 240.626 άτομα , ενώ την ίδια χρονιά αποβιβάστηκαν στο λιμάνι της Αχαϊκής πρωτεύουσας  240.061 άτομα.
Μια απλή ανάγνωση των στοιχείων σοκάρει, καθώς μέσα σε διάστημα έξι χρόνων και συγκεκριμένα το 2013 από το λιμάνι της Πάτρας επιβιβάστηκαν  με προορισμό την Ιταλία μόλις 35. 362 άτομα!!! Και αποβιβάστηκαν 34992.
Αμείλικτοι είναι οι αριθμοί και σε ότι αφορά την κίνηση των οχημάτων καθώς το 2008 επιβιβάστηκαν 4307 φορτηγά και 39 χιλιάδες Ι.Χ. ενώ αποβιβάστηκαν 6559 φορτηγά και 38.038 Ι.Χ ενώ το 2013 ο αριθμός των οχημάτων μειώθηκε σε ότι αφορά την επιβίβαση στα 9270 Ι.Χ. και παρουσίασε μικρή αύξηση στα φορτηγά (8375).
Το ίδιο διάστημα αποβιβάστηκαν μόλις 7.650 ΙΧ και σημειώθηκε αύξηση στα φορτηγά που ανήλθε στα 14.321.
patrastimes.gr

Δωρεάν laptop και internet σε 289.300 πολίτες - Κάντε τώρα την αίτηση!

Δωρεάν laptop και internet σε 289.300 πολίτες - Κάντε τώρα την αίτηση!
Ξεκινά από σημερα το νέο πρόγραμμα «Ψηφιακή Αλληλεγγύη» που θα χορηγήσει σε 289.300 συνολικά δικαιούχους κοινωνικού μερίσματος, δωρεάν λαπτοπ ή υπολογιστήκαι ετήσια σύνδεση στο ίντερνετ.
Στόχος της παρέμβασης είναι η μείωση του ψηφιακού χάσματος και η παροχή ισότιμων ευκαιριών στους πλέον αδύναμους οικονομικά πολίτες για πρόσβαση στο διαδίκτυο και αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών.
Οι δικαιούχοι κάτοικοι οκτώ μόνο Περιφερειών της χώρας (Θεσσαλίας, Αν. Μακεδονίας-Θράκης, Ηπείρου, Ιονίου, Δ. Ελλάδας, Πελοποννήσου, Β. Αιγαίου και Κρήτης), θα μπορούν να μπαίνουν από αύριο στην ιστοσελίδα e-inclusion.gr, με τους κωδικούς του Taxisnet, θα επιλέγουν το πακέτο με τον εξοπλισμό και την παροχή Internet που επιθυμούν και θα προμηθεύονται το κουπόνι συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους.
Κάθε ωφελούμενος δικαιούται μόνο μία επιταγή-κουπόνι , η αξία του οποίου καλύπτει τις ακόλουθες παροχές:
  • Διαδικτυακή σύνδεση (σταθερή ADSL/VDSL ή κινητή (mobile) 3G (ή ανώτερη) ή δορυφορική)
  • μέχρι 12 ευρώ το μήνα και μέχρι 31/10/2015
  • Βασικό εξοπλισμό πρόσβασης στο διαδίκτυο (tablet ή netbook ή laptop/notebook) – μέχρι 230 ευρώ.
  • Υπηρεσίες Υποστήριξης
  • Συμβουλευτικής ενημέρωσης κατ” οίκον προαιρετικά, σε βασικά στοιχεία χρήσης του εξοπλισμού και του διαδικτύου, έως 60 ευρώ.
ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ
Έχοντας το μοναδικό κωδικό του κουπονιού, το οποίο είτε το τυπώνει ή έλαβε στο mail του ή στο κινητό του, θα πρέπει να ακολουθήσει τα παρακάτω βήματα:
  1. Αναζήτηση προσφοράς: Μέσω της ιστοσελίδας θα αναζητήσει τους προμηθευτές που έχουν κατάστημα στην περιοχή του και θα εντοπίζει τις προσφορές που τον ενδιαφέρουν.
  2. Προσέλευση σε Κατάστημα: Προσέρχεται στο κατάστημα με το προσωπικό του κουπόνι και με την αστυνομική του ταυτότητα. Ο υπάλληλος θα μπορεί μέσα από την εφαρμογή να ελέγξει τα στοιχεία του ωφελούμενου καθώς και αν το ηλεκτρονικό κουπόνι είναι ενεργό ή έχει χρησιμοποιηθεί.
  3. Επιλογή Προσφοράς: Ο ωφελούμενος επιλέγει υποχρεωτικά συσκευή και τηλεπικοινωνιακή σύνδεση και προαιρετικά, Υποστήριξη/Συμβουλευτική Ενημέρωση.
  4. Καταχώρηση Μοναδικού κωδικού: Τα παραστατικά που θα εκδώσουν οι Πάροχοι/Προμηθευτές και οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι, θα πρέπει να περιλαμβάνουν σε εμφανές σημείο τον μοναδικό Κωδικό Κουπονιού του ωφελούμενου. Παραστατικό που δε φέρει το σωστό Κωδικό Κουπονιού ΔΕΝ θα είναι επιλέξιμο από τη Δράση.
  5. Υπογραφή Εγγράφων: Πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο ωφελούμενος θα πρέπει να υπογράψει όλα τα απαραίτητα έγγραφα που θα εκδοθούν και τυπωθούν στο κατάστημα από το πληροφοριακό σύστημα της Δράσης.
  6. Έλεγχος Παραγγελίας: Οι ωφελούμενοι μπορούν να ελέγξουν στο Web Site της Δράσης, εάν ο Κωδικός Κουπονιού αντιστοιχεί στα προϊόντα (συσκευή, σύνδεση και υποστήριξη/συμβουλευτική ενημέρωση) που προμηθεύτηκαν.

Live εικόνα: Δείτε σε απευθείας σύνδεση την ορκωμοσία της νέας Βουλής!


Live εικόνα: Δείτε σε απευθείας σύνδεση την ορκωμοσία της νέας Βουλής!
Στο πλαίσιο της διαδικασίας θα πραγματοποιηθούν τρεις διαδικασίες για τους βουλευτές που θα δώσουν θρησκευτικό όρκο, πολιτικό και για τους τρείς έλληνες μουσουλμάνους που θα ορκιστούν στο κοράνι. Στην νέα Βουλή η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει 149 βουλευτές, της ΝΔ 76, της Χρυσής Αυγής και του Ποταμιού 17, του ΚΚΕ 15 ενώ τέλος των ΑΝΕΛ και του ΠΑΣΟΚ από 13 βουλευτές.
Στο σύνολο των βουλευτών, οι γυναίκες βουλευτές ανέρχονται σε μόλις 69 (23%). Πάντως, παρά το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί πλέον την μεγαλύτερη σε δύναμη κοινοβουλευτική ομάδα, οι γραβάτες θα εξακολουθήσουν να υπερέχουν των ανοικτών πουκάμισων. Αυτό γιατί οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος ανέρχονται σε 105 σε σύνολο 231 ανδρών βουλευτών.


Γαμπρός! Είχατε δει ποτέ τον Σταύρο Θεοδωράκη με κουστούμι; Δείτε τον πως εμφανίστηκε στην ορκωμοσία της Βουλής! (PHOTO)

Γαμπρός! Είχατε δει ποτέ τον Σταύρο Θεοδωράκη με κουστούμι; Δείτε τον πως εμφανίστηκε στην ορκωμοσία της Βουλής! (PHOTO)
Ο Σταύρος Θεοδωράκης, έσπασε τους ενδυματολογικούς του κώδικες. Το διακύβευμα της γραβάτας ήταν και παραμένει πάντοτε επίκαιρο στους κόλπους του νέου Κοινοβουλίου, με πρώτους αρνητές της, την πλειοψηφία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και πρωτοπόρο τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.
Ωστόσο ο κύριος Θεοδωράκης, υποκύπτοντας στην επισημότητα της σημερινής ημέρας, λόγω ορκωμοσίας των νέων βουλευτών στη Βουλή, φόρεσε γραβάτα και εμφανίστηκε χαμογελαστός στα έδρανα. Ίσως είναι η πρώτη φορά που τον βλέπουμε με γραβάτα, καθότι όλοι τον έχουμε συνηθίσει να κυκλοφορεί με σκούτερ, casual ντύσιμο, ενώ σπανίως προτιμά ακόμα και τα πουκάμισα.

Πηγή: news.gr

Τόπο στα νιάτα! Αυτοί είναι οι 30άρηδες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (PHOTOS)

Τόπο στα νιάτα! Αυτοί είναι οι 30άρηδες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (PHOTOS)
Μπαράζ αλλαγών καταγράφεται στη Βουλή που προέκυψε μετά τις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και πέραν του ότι η πλειοψηφία ανήκει για πρώτη φορά στα μεταπολιτευτικά χρόνια στην Αριστερά, υπάρχει έντονα το «άρωμα» των νέων σε ηλικία βουλευτών.
Κάποιοι από αυτούς επανεκλέγονται, άλλοι περνούν το κοινοβουλευτικό κατώφλι για πρώτη φορά, ενώ οι πιο πολλοί εκπρόσωποι της γενιάς των λεγόμενων τριαντάρηδων προέρχονται αδιαμφισβήτητα από τον ΣΥΡΙΖΑ, ρίχνοντας εμφανώς το ηλιακό μέσο όρο.
Η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου που κατάφερε να έρθει δεύτερη σε σταυρούς, δεν έχει «πατήσει» καν τα 40 και αναμένεται να προταθεί για το τρίτο πολιτειακό αξίωμα, αυτό του Προέδρου της Βουλής.
Στην εξίσου δύσκολη Α’ Αθήνας την τρίτη θέση πήρε ο 34χρονος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, που είναι και ο νεότερος κυβερνητικός εκπρόσωπος από τη Μεταπολίτευση.
Στη Β΄ Αθήνας εξελέγη ο εξ’ απορρήτων συνεργάτης του πρωθυπουργού Νίκος Παππάς, ο οποίος μόλις στα 39 του χρόνια έχει αναλάβει υπουργός επικρατείας. Νέο «αίμα» και στη Β’ Πειραιά, αφού η 37χρονη Νίνα Κασιμάτη ήρθε δεύτερη στη κατάταξη της σταυροδοσίας, μετά τον επικεφαλής της Αριστερής Πλατφόρμας και νυν υπουργό Παναγιώτη Λαφαζάνη.
Στην ηλιακή ομάδα των τριαντάρηδων ανήκουν και πολλοί βουλευτές της περιφέρειας που κατάφεραν να ανανεώσουν την κοινοβουλευτική τους θητεία. Πρόκειται για τους:  Κώστα Μπάρκα( Πρέβεζα), Δημήτρη Κοδέλα (Αργολίδα), Βαγγέλη Διαμαντόπουλο (Καστοριά), Ηρώ Διώτη (Λάρισα), Αλέξανδρο Μεικόπουλο (Μαγνησία), Παναγιώτα Δριτσέλη (Τρίκαλα).
Νεότερη όλων όμως, είναι η μόλις 29 ετών Δανάη Τζήκα-Κωστοπούλου που εξελέγη για πρώτη φορά με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Μαγνησία. Με σπουδές στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο έχει θητεύσει στη νεολαία του Συνασπισμού, και όπως λέει το βιογραφικό της, ήταν παρούσα στους κοινωνικούς αγώνες και στα κινήματα των τελευταίων ετών. Στα βουλευτικά έδρανα βρίσκονται επίσης η 33χρονη φιλόλογος Ελένη Ψαρρέα , ο 37χρονος πρώην διαιτητής Πέτρος Κωνσταντινέας. Στη Θεσπρωτία ο μόλις 30 χρόνων Μάριος Κάτσης- επίσης μέλος της νεολαίας ΣΥΝ-, στον Έβρο η 32χρονη δημοσιογράφος Νατάσα Γακρά και στην Ξάνθη ο 30χρονος Στάθης Γιαννακίδης.
Δανάη Τζήκα (Μαγνησίας)
Ελένη Ψαρρέα (Μεσσηνία)
Μάριος Κατσής (Θεσπρωτία)
Πέτρος Κωνσταντινέας (Μεσσηνία)
Νατάσα Γκάρα (Εβρος)
Πηγή: Iefimerida.gr

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...