Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Δείτε το Video: Τα “ΣΠΑΣΕ” ο Γ. Παπανδρέου στην Πάτρα


Έσπασε το ποτήρι με το νερό που είχε μπροστά του ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ Γιώργος Παπανδρέου.

ΡΕΣΙΤΑΛ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ !!! «Δεν θα ήθελα στο κόμμα μου τον Γρηγόρη Αρναούτογλου»


Από το Ougachallenge του Δημήτρη Ουγγαρέζου πέρασε και ο Απόστολος Γκλέτσος. Ο πρόεδρος του κόμματος "Τελεία" έκανε κάποιες δηλώσεις που θα συζητηθούν.

ΡΕ ΠΩΣ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ Η Π...ΑΝΑ Η ΖΩΗ !!! Η «ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ» ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΛΗΘΙΝΗ

Η «προφητεία» της Παναγιωταρέα για τον Τσίπρα που βγήκε αληθινή

Λίγα 24ωρα απομένουν για την μεγάλη εκλογική μάχη που δείχνει πως θα φέρει στην εξουσία τον χαρισματικό –σύμφωνα με την πορεία του ως τώρα- Αλέξη Τσίπρα αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ.

HANDELSBLATT: Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΡΥΒΕΙ ΧΡΕΟΣ €5 ΤΡΙΣ!

ΣΤΟ 260% ΤΟΥ ΑΕΠ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ;
ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΗ ΜΕΘΟΔΟ...

 Σε μια απίστευτη καταγγελία, προέβη ο γερμανός καθηγητής Οικονομικών Bernd Raffelhueschen στη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt.
Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου του Freiburg, υποστηρίζει πως η Γερμανία "κρύβει" χρέος συνολικού ύψους €5τρις, το οποίο έχει συσσωρευτεί λόγω των ελλειμμάτων στο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης και στα συνταξιοδοτικά ταμεία.
Το επίσημο δημόσιο χρέος της Γερμανίας φτάνει σήμερα τα €2 τρις (75% του ΑΕΠ) και αν η καταγγελία του Raffelhueschen  (την οποία η ΊΣΚΡΑ αναδημοσιεύει με κάθε επιφύλαξη) έχει την παραμικρή δόση αλήθειας, τότε βρισκόμαστε εν μέσω συνταρακτικών αποκαλύψεων για το γερμανικό ιμπεριαλισμό ο οποίος επιβάλει προγράμματα εξοντωτικής λιτότητας στις χώρες της ευρωπεριφέρειας!
Στην περίπτωση αυτή το δημόσιο χρέος της Γερμανίας βρίσκεται στο 260% του ΑΕΠ, της σπάζοντας ίσωςκάθε ρεκόρ μεταξύ των δυτικών καπιταλιστικών χωρών. 
 Μέχρι τώρα η εν λόγω καταγγελία έχει αναδημοσιευτεί και από το Bloomberg.
Πάντως τμήμα του διεθνούς τύπου κάνει λόγο για αμφισβητούμενη μέθοδο η οποία προσπαθεί να συμπεριλάβει στο χρέος τα μελλοντικά ελλειμματικά "ανοίγματα" στα συστήματα κοινωνικής ασφάλισης, χρησιμοποιώντας κάποιες υποθέσεις. 

Εκλογές: Νεοδημοκράτες σε Καραμανλή: «Πρόεδρε κάνε κάτι, βουλιάζουμε!»


Οι πιέσεις που δέχεται ο πρώην πρωθυπουργός από στελέχη της ΝΔ είναι δραματικές. Δεκάδες στελέχη κατακλύζουν καθημερινά το γραφείο του στην Παναγή Κυριακού και του ζητούν να κάνει τη μεγάλη επιστροφή το βράδυ των εκλογών για να μην διαλυθεί η ΝΔ.

Εμείς τσακωνομάστε για τα κολοκόμματά τους κ αυτοί μαζί έτρωγαν κ έπιναν - Ξαναψηφίσε τους την Κυριακή.



ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟ.Δ.Ε:"Ο ΕΝΑΣ ΜΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ"


Αίσθηση προκάλεσε μάλιστα η τοποθέτηση του Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε Γιάννη Μάκκα,στο σύντομο χαιρετισμό του,ο οποίος αφού εξήρε την αγωνιστικότητα του Δημ.Τριανταφυλλόπουλου και την προσφορά του στο κόμμα,σημείωσε με νόημα:

Μας κάνουν πλάκα οι δημοσκόποι;


Δυο μόλις μέρες πριν τις εκλογές.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τα βίντεο (του 2008) που εξαφάνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης και το Mega!

2015-01-22_124451

Πριν παραθέσουμε την είδηση, να σχολιάσουμε ότι κουτοί δεν είμαστε.

Ο Γιώργος Παπανδρέου στην Πάτρα - Δείτε με ποιον εκδότη εφημερίδας συναντήθηκε !


Για απόψε στις 7 η ώρα έχει προγραμματισθεί να εξελιχθεί η τελευταία προεκλογική ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου λίγο πριν τις κάλπες !

Γιάγκος: Κανάκη είσαι ανθέλληνας

Γιάγκος: Κανάκη είσαι ανθέλληνας Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο των δύο συνυποψηφίων με τους ΑΝΕΛ Αχαΐας που ο Γιάγκος Ραυτόπουλος κατηγορεί τον Αντώνη Κανάκη για ανθελληνική προπαγάνδα με αποσπάσματα από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα υβριστικά ως προς τον Αθανάσιο Διάκο και τον Χριστό.

Εντυπωσιακή συγκέντρωση και δυναμική ομιλία του Δ.Τριανταφυλλόπουλου στην Πάτρα! (20 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)


"ΕΧΩ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΥΤΕΥΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΧΑΪΑ" 

Στην Πάτρα σήμερα ο Γιώργος Παπανδρέου - Μιλά το απόγευμα στο γήπεδο της ΕΑΠ


Σήμερα, τελευταία Παρασκευή πριν την προσφυγή στις κάλπες θα μιλήσει ο Πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ Γιώργος Παπανδρέου.

Καλό ταξίδι σε μια πολύ καλή συνάδελφο. Η Κατερίνα Γκίκα του STAR έφυγε απο την ζωή σε ηλικία 44 ετών.


Γεννήθηκε στην Ηγουμενίτσα Θεσπρωτίας, το 1970. Από το 1987 ζούσε και εργαζόταν στην Αθήνα. Ήταν μέλος της ΕΣΗΕΑ. Έφυγε από την ζωή νικημένη από αυτή την καταραμένη αρρώστια. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 23-01-2015 (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ) ΚΑΙ 26-01-2015 (ΔΕΥΤΕΡΑ) ΤΟ ΔΙΕΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΙΣ 30-01-2015 (ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ) ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ !



Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...