Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Στον Κοντομηνά η SportDay


Τι γίνεται με εξόφληση δεδουλευμένων, εθελουσία και... αξιολόγηση προσωπικού

Στραβελάκης: Με στηρίζουν οι μέτοχοι!.. Οι μέτοχοι το ξέρουν;



Ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του Mega, Νίκος Στραβελάκης, διαψεύδει τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο περί παραίτησής του από τον τηλεοπτικό σταθμό, λόγω της επιστροφής της Ολγας Τρέμη σε επιτελικό ρόλο στο κανάλι και της «επιστράτευσης» του Νίκου Ευαγγελάτου σε ρόλο σχολιαστή και όχι μόνο.

Γιώργος Κολλιόπουλος : Ιδού ο λόγος που πολιτεύεται με τον ΓΑΠ !


Ύστερα από τον τεράστιο ντόρο που προκλήθηκε τις προηγούμενες ώρες με την απόφαση του Γιώργου Κολλιόπουλου να πολιτευτεί ( Εδώ ) , ήρθε η ώρα να πληροφορηθούμε τους λόγους που είπε το "ναι" στον ΓΑΠ .

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ- ΒΟΜΒΑ: Φοροφυγάς ο ΓΑΠ!


Το 1990 ο Γιώργος Παπανδρέου φαίνεται πώς «ζήλεψε» την πολυτελέστατη βίλα που ετοιμαζόταν να φτιάξει ο πατέρας του στην Μιμή -το... «κωλόσπιτο» όπως το ονόμασε στη συνέχεια ο μακαρίτης Βαγγέλης Γιαννόπουλος- και αποφάσισε να φτιάξει και αυτός μια βίλα, στα βόρεια προάστια -όχι στο.... Κορυδαλλό ή στο Πέραμα θα την έφτιαχνε- και άρχισε να ψάχνει για οικόπεδο.

Το Παρίσι πρωτεύουσα του κόσμου! Πάνω από 3 εκατομμύρια Γάλλοι έγραψαν ιστορία κατά της τυφλής βίας και της τρομοκρατίας!


Τα λόγια είναι λίγα για να περιγράφουν το μεγαλείο αυτού που έγινε σήμερα στο Παρίσι. Μια χώρα ενωμένη, δυστυχώς υπό το βάρος μιας τραγωδίας. Οι δρόμοι της γαλλικής πρωτεύουσας πλημμυρισμένοι. Μια λαοθάλασσα υπέρ της ελευθερίας και κατά της τρομοκρατίας. Μια εικόνα που μόνο συγκίνηση μπορεί να προκαλέσει.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ: Επιστρέφει το τσουχτερό κρύο - Πού θα χιονίσει


Επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, όπου στα βορειοδυτικά θα σημειωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες, ενώ χιόνια θα πέσουν ακόμα και σε ημιορεινές περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας. Οι άνεμοι θα πνέουν θυελλώδεις από 8 έως και 9 μποφόρ.

Ο πατέρας του Τσίπρα, η Χούντα και άλλες ιστορίες...



Ανορθόδοξος πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Μετά τις επιθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του Σαμαρά - με τελευταία τον χαρακτηρισμό μ@λ@κ@ που του απέδωσε ο Διευθυντής του ραδιοσταθμού «Στο Κόκκινο», Κώστας Αρβανίτης - στη ΝΔ ψάχνουν στοιχεία κατά του Τσίπρα σε προσωπικό επίπεδο. Μάλιστα ήδη κάποια γαλάζια στελέχη έχουν αρχίσει και σηκώνουν στο Facebook εκείνη την παλιά ιστορία με τον πατέρα του Τσίπρα και τη Χουντα!!!

Εκεί που έφτυναν, γλείφουν οι Βαρόνοι των ΜΜΕ


ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΤΗΣ... ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΤΩΡΑ «ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ» ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ !

Είναι οι πολλές selfies ένδειξη ψυχοπάθειας;


Μια νέα έρευνα μας βάζει σε πολύ σοβαρές σκέψεις...

Ο Απόλλωνας «έσπασε το ρόδι» στη Ν.Σμύρνη


Την πρώτη εκτός έδρας νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ πανηγύρισε ο Απόλλων Πατρών, που επικράτησε 71-68 του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής. Οι Αχαιοί εδραιώνονται πλέον στη μέση της βαθμολογίας, ενώ αντίθετα οι «κυανέρυθροι» παραμένουν ουραγοί της κατάταξης.

Ξεκινούν από αύριο Δευτέρα οι εκπτώσεις


Οι τακτικές χειμερινές εκπτώσεις ξεκινούν αύριο, Δευτέρα, και λήγουν το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015, βάσει του άρθρου 15 του Ν 4177/13.

"Προπονήσου εσύ, δουλεύουμε εμείς": Αυτό είναι το προεκλογικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας!(Video)

Ο Αντώνης Σαμαράς μιλάει με τους νέους ανθρώπους και αναδεικνύει τι έγινε τα τελευταία χρόνια, αλλά και τον δρόμο μέσα από τον οποίο η χώρα θα βγει από τα δύσκολα. «Προχωράμε με σχέδιο και γνώση για να διαμορφώσουμε το μέλλον των επόμενων γενεών. Αυτός είναι ο δρόμος της πραγματικής ελπίδας. Αυτός είναι ο δρόμος της πραγματικής αλλαγής. Με αλήθεια και πολλή δουλειά, θα τα καταφέρουμε», λέει.
Τα παραπάνω συμβαίνουν στο προεκλογικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας, που βγήκε πριν από λίγο στον «αέρα». Πρωταγωνιστής, ο πρωθυπουργός, αλλά όχι μόνος του. Μαζί του είναι οι πιτσιρικάδες της γειτονιάς που παίζουν μπάλα σε μία πλατεία απέναντι από το Καλλιμάρμαρο. Ενώ το παιχνίδι τους είναι σε εξέλιξη, η μπάλα ξεφεύγει και προσγειώνεται στα πόδια του πρωθυπουργού.
Εκπληκτο ένα αγόρι με κοκκινόξανθα μαλλιά αναγνωρίζει τον Αντώνη Σαμαρά και αρπάζει την ευκαιρία για να του θέσει ένν προβληματισμό: «Να σας πω κάτι. Ο πατέρας μου μου λέει ότι τα πράγματα είναι δύσκολα». Ο Αντώνης Σαμαράς του απαντάει: «Κάτσε να τα πούμε, ρε Νικόλα». Κάθεται σε ένα παγκάκι και με τα παιδιά γύρω του αρχίζει με τη φράση: «Δίκιο έχει ο πατέρας σου».
Στη συνέχεια αναπτύσσει το επιχείρημά του ότι αν θες να φτιάξεις κάτι σωστό πρέπει να περάσεις και από δύσκολες καταστάσεις και πως για να παίξεις καλά μπάλα, πρέπει να έχεις γήπεδο. Κεντρικό σύνθημα είναι το «Εμείς φτιάχνουμε το γήπεδο» και η ατάκα που μένει στον τηλεθεατή είναι η τελευταία στο σποτ. Αφού ο Αντώνης Σαμαράς εξηγήσει στο παιδί τον στόχο του, το παρακινεί: «Πες το στον πατέρα σου!».

iefimerida.gr

Σε αυτές τις εκλογές θα τα δούμε όλα! Γιατί οι καναλάρχες στηρίζουν Τσίπρα;;;

Σε αυτές τις εκλογές θα τα δούμε όλα! Γιατί οι καναλάρχες στηρίζουν Τσίπρα;;;
Όλα για τα λεφτά... Το χρώμα του χρήματος αλλάζει τα πάντα τελικά. Οι megaλοκαναλάρχες που μέχρι χθές κατηγορούσαν τον Αλέξη Τσίπρα και κινδυνολογούσαν ότι η άνοδος της αριστεράς είναι επικίνδυνη για τον τόπο, τώρα το γύρισαν το νόμισμα και έγιναν φίλοι του Τσίπρα.

Κατά περίεργο τρόπο όλοι στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ και είναι πρόθυμοι να έχουν στα κανάλια και στις εφημερίδες τους αριστερούς πολιτικούς συντάκτες.

Μιλάμε βεβαίως για τους ίδιους ανθρώπους που επί σειρά ετών ανεβοκατέβαζαν κυβερνήσεις... Τώρα, μετά τα όσα είπαν εναντίον του Τσίπρα, βλέποντας την επέλαση του ΣΥΡΙΖΑ και φοβούμενοι τις εξαγγελίες της Κουμουνδούρου για τα χρήματα που θα κληθούν να πληρώσουν για τις συχνότητες, άλλαξαν τροπάρι και θυμήθηκαν όλοι την αριστερά.

Ας ελπίσουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ενδώσει στα γνωστά παιχνίδια των «νταβατζήδων» και θα τηρήσει στο ακέραιο τις δεσμεύσεις του απέναντι στον λαό.
πηγή: wifinews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Τόσα χρωστούν οι Γερμανοί στην Ελλάδα από το κατοχικό δάνειο! Όλα όσα αναφέρει η απόρρητη έκθεση...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Τόσα χρωστούν οι Γερμανοί στην Ελλάδα από το κατοχικό δάνειο! Όλα όσα αναφέρει η απόρρητη έκθεση...
Την απόρρητη έκθεση για το ποσό που οφείλουν στην Ελλάδα οι Γερμανοί, από το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο, το οποίο δεν εξοφλήθηκε ποτέ, έχει στα χέρια της τα τελευταία 24ωρα η κυβέρνηση.
Στην έκθεση των 160 σελίδων συμπεραίνεται ότι η οφειλή της Γερμανίας φτάνει τα 11 δισ. ευρώ, σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Βήμα». Πρόκειται για την έκθεση που παρέδωσε μετά από τρεις μήνες εργασίας η επιτροπή που είχε συστήσει στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, με επικεφαλής τον τέως γενικό διευθυντή Θησαυροφυλακίου, Παναγιώτη Καρακούση.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στη μεθοδολογία που ακολούθησε η επιτροπή ελήφθησαν υπόψη οι πλέον συντηρητικοί υπολογισμοί, ενώ ο κ. Καρακούσης διευκρινίζει ότι το ποσό αυτό δεν έχει καμία σχέση με τις πολεμικές επανορθώσεις για τις ζημιές που υπέστη η Ελλάδα και η οικονομία της τα χρόνια της Κατοχής, οι οποίες- ως απαίτηση- μπορεί να ανέρχονται σε δεκάδες δισ. ευρώ.
Η έκθεση παραδόθηκε στον κ. Σταϊκούρα, ο οποίος θα την αποστείλει στον υπουργό Εξωτερικών, Ευάγγελο Βενιζέλο και εκείνος με τη σειρά του θα τη διαβιβάσει στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους. Η ολομέλειά του θα πρέπει να συνεδριάσει ώστε να εισηγηθεί στην κυβέρνηση πώς να χειρισθεί το θέμα.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...