Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Tο Bloomberg... ξεβρακώνει κυβέρνηση, δελτία ειδήσεων και "παπαγαλάκια": "Μην πιστεύετε ό,τι γράφεται -Η Μέρκελ χρειάζεται την Ελλάδα στην Ευρωζώνη!"


Ο χορός ξεκίνησε με το δημοσίευμα του Spiegel που διατράνωνε τη σιγουριά της καγκελαρίας ότι μια πιθανή έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα ήταν διαχειρίσιμη. Ακολούθησε η Bild που έκανε λόγο για έκτακτο σχέδιο της γερμανικής κυβέρνησης με κεντρικό σενάριο το Grexit. Για να ακολουθήσει ο βουλευτής Μίκαελ Φουκς που δήλωσε ότι η Ελλάδα δεν αποτελεί πλέον φόβο για την οικονομική σταθερότητα της Ευρωζώνης.

Αυτός είναι ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ του Μένη Κουμανταρέα! Έκανε την "μεγάλη ζωή" με εξόδους σε νυχτερινά μαγαζιά και ψώνια σε ακριβά μαγαζιά (PHOTOS)

Αυτός είναι ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ του Μένη Κουμανταρέα! Έκανε την

Η δολοφονία που σόκαρε τον καλλιτεχνικό κόσμο οδεύει προς την εξιχνίασή της. Μετά την σύλληψη ενός 25χρονου Ρουμάνου ο οποίος και ομολόγησε η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του συνεργού του.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ Α' ΑΘΗΝΑΣ ...


ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΚΙΚΙΛΙΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ...

Αυτοί επιλέχθηκαν στο ψηφοδέλτιο για "Το Ποτάμι" στην Αχαία !


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες  , μια θέση με το ψηφοδέλτιο Αχαΐας με το "Ποτάμι" έχουν κλειδώσει οι: Άγγελος Ρούβαλης, Ηλίας Γκοτσόπουλος, Ιάσωνας Φωτήλας, Λάκης Υφαντής, Δημήτρης Αβραμίδης, Βασίλης Γκολφινόπουλος, και οι  κκ. Μαριλία Κάνιστρα, Τσάμπρα, και Πετρίδη.

Αναλυτικά τα ονόματα ! Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην Αχαϊα

 

Το ψηφοδέλτιό μας αποτελείται από τους:

EKTAKTO: Σφοδρό ΤΡΟΧΑΙΟ με λεωφορείο του ΚΤΕΛ στην Πάτρα!

EKTAKTO: Σφοδρό ΤΡΟΧΑΙΟ με λεωφορείο του ΚΤΕΛ στην Πάτρα!

Τροχαίο ατύχημα με έναν τραυματία σημειώθηκε πριν από λίγο στην οδό Πανεπιστημίου, στο ύψος του καταστήματος "Ρομέο", στο κέντρο της Πάτρας.

Μιλάμε για την ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ: Δείτε ποιος θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία! (PHOTO)


Στη διεύρυνση της Νέας Δημοκρατίας και με πρόσωπα εκτός κόμματος προχωρά λίγο πριν τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ο Αντώνης Σαμαράς.

Χτες "αδέλφια", σήμερα... "εχθροί"! Ο ΠΟΛΕΜΟΣ Σαμαρά - Βενιζέλου μόλις ξεκίνησε για την καρδιά της ωραίας...


Μια επιστολή σε έντονα οργισμένο ύφος έστειλε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για την απόφαση της ΝΔ να εντάξει στα ψηφοδέλτιά της την Άντζελα Γκερέκου.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...