Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΛ...


ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ;

Αλέξης Τσίπρας: Σήμερα στα Θεοφάνεια στον Πειραιά ενώ παλιά δήλωνε... ΑΘΕΟΣ !


Αναγκα και... Αριστεροί πείθονται. Ο Αλέξης Τσίπρας θυσιάζει τις πεποιθήσεις του για τα ψηφαλάκια. Όπως βλέπετε και στο σχετικό βίντεο όταν ήταν πρόεδρος του 3% δήλωνε Άθεος.

"Επεσαν κεφάλια" στη Νέα Δημοκρατία!! - Ποιον έδιωξαν;;


Επεσαν «κεφάλια» στη Νέα Δημοκρατία έπειτα από τις πρώτες προεκλογικές συγκεντρώσεις του Αντώνη Σαμαρά.

Τι έγινε στο Norman Atlantic


Ο Ανδρέας Οικονόμου ήταν επιβάτης του Norman Atlantic. Παρακάτω περιγράφει με συγκλονιστικό τρόπο τις δραματικές στιγμές που έζησε στο πλοίο κατά τη διάρκεια της τετραήμερης περιπέτειας.

O Βαρουφάκης Υπουργός Οικονομικών;


Στις 29 Νοεμβρίου ο Αλέξης Τσίπρας, από τη Λαμία έκανε την περίφημη δήλωση «Εμείς θα βαράμε το νταούλι και αυτοί (σ.σ. οι αγορές) θα χορεύουνε». Στις 13 Δεκεμβρίου την επανέλαβε στο Ηράκλειο της Κρήτης, προσαρμοσμένη αυτή τη φορά στην… κρητική ιδιοσυγκρασία: «Θα παίζουμε τη λύρα και θα χορεύουν πεντοζάλη οι αγορές». Μία μέρα μετά, στις 14 Δεκεμβρίου, ο καθηγητής Οικονομικής Θεωρίας στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών και έως πρόσφατα διευθυντής του Τομέα Πολιτικής Οικονομίας του ιδίου Τμήματος κ. Γιάννης Βαρουφάκης επικρότησε τη… λυρική αλληγορία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με άρθρο του γράφοντας:

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...