Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Ποιός άραγε πιστεύει αυτά που λέει ;;;;; Γιώργος Καρατζαφέρης: Θα κρεμαστώ στο Σύνταγμα αν αποδειχθεί ότι πήρα μίζες


«Αν αποδειχθούν οι κατηγορίες εναντίον μου θα κρεμαστώ στο Σύνταγμα» δήλωσε ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, Γιώργος Καρατζαφέρης, αναφερόμενος στις μίζες από εξοπλιστικά προγράμματα.

Rass>Στο 6% το κόμμα του Παπανδρέου, στην τρίτη θέση!


Η «ΔΕΞΑΜΕΝΗ» ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΒΙΚΤΩΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ - Tι ψηφίζει ο Ολυμπιακός;


Θα είναι το 2ο και ίσως πολύ πιο επώδυνο χτύπημα για την Νέα Δημοκρατία εάν γίνει πράξη η εκτίμηση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστα Παραπαπά για το μαύρισμα της ΝΔ από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Έρχεται τρομερή κακοκαιρία στην Ελλάδα! Στους -30 θα πέσει η θερμοκρασία


Μάλιστα όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, η θερμοκρασία σε πολλές περιοχές θα πέσει ακόμα και στους -20 με -30 βαθμούς Κελσίου, ενώ η παγωνιά θα γίνει αισθητή μέχρι και τα παράλια της Κρήτης ...

Άγριο χώσιμο του Ξηρού στον ανακριτή: Αυτοί που υπηρετείς σαν ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ διέλυσαν την οικονομία!


Αρνήθηκε να απαντήσει ο Χριστόδουλος Ξηρός στις ερωτήσεις του ανακριτή στον οποίο οδηγήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας προκειμένου να απολογηθεί.«Δεν συμμετέχω στη διαδικασία σας, δεν με ενδιαφέρει, δεν θα δεχθώ ερωτήσεις και σας παραπέμπω στην αρχική μου δήλωση», είπε χαρακτηριστικά ο αρχιεκτελεστής της 17Ν.

Δήλωση ΒΟΜΒΑ του Αλέξη Τσίπρα! (VIDEO)


Δείτε το βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας... Εδώ

Ο «λιθοβολισμός» του 20χρονου μπλόγκερ που μίλησε υπέρ του ΓΑΠ στο Twitter: Απαντά θυμίζοντας τη Μαλάλα [εικόνες]

Ο «λιθοβολισμός» του 20χρονου μπλόγκερ που μίλησε υπέρ του ΓΑΠ στο Twitter: Απαντά θυμίζοντας τη Μαλάλα [εικόνες]

Ονομάζεται Ηλίας Πατλάκας, είναι 20 χρονών, έχει ένα προσωπικό blog, το politicus, που εκφράζει τους πολιτικούς προβληματισμούς του. Ο νεαρός έγινε θύμα μιας αδιανόητης επίθεσης μέσω Twitter όταν τόλμησε να γράψει ότι θα ψηφίσει Γιώργο Παπανδρέου.


Πάτρα : Στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ και ο Βασίλης Σιαδήμας από την νεολαία του κόμματος ?


Αυξάνεται ο αριθμός των "γαλάζιων" υποψηφίων που κατέβουν στην Πάτρα!

Γιάννης Χριστόπουλος : Ο Εμπορικός Διευθυντής της εφημερίδας "Γνώμη" απάντησε "ΟΧΙ" στην πρόταση από την ΝΔ να πολιτευθεί !


Μπορεί να υπήρχε η βάσιμη πληροφορία για ενδεχόμενη συμμετοχή του Γιάννη Χριστόπουλου στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου  , όμως τελικά δεν ενέδωσε θετικά στην ανοιχτή πρόταση που είχε δεχτεί από τον Αντώνη Σαμαρά !

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...