Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Να δούμε τί άλλο θα σκεφτούν στην Νέα Δημοκρατία για να μαζέψουν ψήφους! Ποια είναι η υποψήφια- έκπληξη;;;


Η Κορίνα Δαμουλιανού που έπαιζε στο σίριαλ "Πάτερ ημών" κατεβαίνει στις εκλογές στη Β' Αθήνας με τα ψηφοδέλτια της ΝΔ.

Εντυπωσιακή συγκέντρωση για τον Θανάση Νταβλούρο-Άνοιξε την προεκλογική του εκστρατεία με σύνθημα «Πάμε μαζί πιο δυναμικά» ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Νταβλούρος-μακρυγιάννη-2

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των συναδέλφων από το kalavrytanea.gr , από το χώρο που ξεκίνησε την πορεία του προς τις εκλογές και το 2012, το καφέ «Ντέρμπι», στη συμβολή των οδών Παπανδρέου και Σελεύκου, απευθυνόμενος σε ένα πολυπληθές ακροατήριο, ο κ. Νταβλούρος προέτρεψε σε συνέχιση της δύσκολης αλλά πετυχημένης προσπάθειας που έκανε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας από κοινού με τους πολίτες, που υποβλήθηκαν σε επώδυνες θυσίες, για την ανασυγκρότηση και την αναγέννηση της Ελλάδας, κόντρα σ’ αυτούς που παίζουν, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, την τύχη της στα… χαρτιά.

Οι υποψήφιοι του κόμματος Παπανδρέου ανά νομό


Δεκάδες στελέχη του ΠΑΣΟΚ, πρώην Υπουργοί, δύο πρώην γραμματείς, πέντε βουλευτές και εκατοντάδες μέλη του κόμματος θα αποτελέσουν τον κορμό του Κινήματος του Γιώργου Παπανδρέου.

Για ποιον χτυπά η καμπάνα, μετά τις εξαγγελίες Τσίπρα; Πόσα τελικά χρωστάει το Mega και πόσα οι άλλοι “νταβατζήδες;” Δείτε για να φρίξετε…

labrakis-psixaris2

Αναδημοσιεύουμε από στοιχεία που κατά καιρούς έχουν δει το φως της δημοσιότητας για χρέη μεγαλονταβατζήδωντης χώρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τους πήρε όλους παραμάζεμα και το θέμα είναι εάν πράξει όσα υποσχέθηκε τα οποία εμείς δεν ξεχνάμε.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΒΟΜΒΑ: Έτσι μας έλεγε ψέματα για το Μνημόνιο τόσο καιρό το MEGA!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΒΟΜΒΑ: Έτσι μας έλεγε ψέματα για το Μνημόνιο τόσο καιρό το MEGA!

Στο Mega αναζητούν μια λύση για τη χαμηλή απήχηση του δελτίου ειδήσεων. Ο σταθμός τις προηγούμενες μέρες κατά την ναυτική τραγωδία του «Norman Atlantic» και στην τρίτη ψηφοφορία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, συγκέντρωσε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Αλλά όλοι γνωρίζουν, πως το πρόβλημα της αξιοπιστίας του δελτίου ειδήσεων παραμένει, γι' αυτό και εξετάζουν το ενδεχόμενο να αναθέσουν τη γενική διεύθυνση του καναλιού στην Όλγα Τρέμη.

Τις φυλακές Κορυδαλλού θα "ΧΤΥΠΟΥΣΕ" ο Ξηρός! Σχεδιάζει να τοποθετήσει βόμβα "μαμούθ" σε αυτοκίνητο! Στο σχέδιο και οι ασύλληπτοι Πυρήνες!


Οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής, μετά από την αποκρυπτογράφηση των σημειώσεων που βρέθηκαν στο σπίτι - γιάφκα του τρομοκράτη Χριστόδουλου Ξηρού στην Ανάβυσσο, εκτιμούν ότι θα «χτυπούσε» τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατούνται μέλη της «17 Νοέμβρη», αλλά και της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς».

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...