Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Αχαΐα: Οι πρώτοι που είναι έτοιμοι να συμπορευτούν με τον Γιώργο Παπανδρέου-Αναβρασμός στο ΠΑΣΟΚ τις τελευταίες ώρες


Αύριο ανακοινώνεται επίσημα η ίδρυση του Κινήματος του Γιώργου Παπανδρέου και όπως είναι φυσικό στην Αχαΐα αναμένεται να υπάρξουν προσχωρήσεις οι οποίες λίγο ή πολύ δεν θα προκαλέσουν έκπληξη, δεδομένης και της σχέσης πολλών στελεχών του ΠΑΣΟΚ με τον πρώην Πρωθυπουργό

Αυτό το σκυλάκι πρόκειται να θανατωθεί - Παρακαλώ προωθείστε για να βρεθεί οικογένεια να το υιοθετήσει

Αυτό το σκυλάκι πρόκειται να θανατωθεί - Παρακαλώ προωθείστε για να βρεθεί οικογένεια να το υιοθετήσει

Αντιμετωπίζει την ευθανασία και ακόμα δεν βρήκε σπίτι.

Νέα πρόκληση από την Έλλη Παπαγγελή! Πόσταρε φωτογραφία στο Facebook με ΑΔΕΙΑ ΑΤΜ και τρομοκρατεί τον κόσμο ενόψει εκλογών (PHOTO)

Νέα πρόκληση από την Έλλη Παπαγγελή! Πόσταρε φωτογραφία στο Facebook με ΑΔΕΙΑ ΑΤΜ και τρομοκρατεί τον κόσμο ενόψει εκλογών (PHOTO)

Τελικά ο σάλος που κατάφερε να προκαλέσει δύο φορές το μοντέλο και μέλος της ΟΝΝΕΔ Ελλη Παπαγγελή με τις αναρτήσεις της στο facebook για το Πολυτεχνείο αλλά και τα Δεκεμβριανά της άρεσε και αποφάσισε να το συνεχίσει, αφού το όνομα τις αλλά και οι φωτογραφίες της κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

ΔΕΙΤΕ: Αυτά είναι τα γραφεία του κόμματος του ΓΑΠ;;; Πόσο απέχουν από την Χαρ. Τρικούπη; (PHOTOS)


Λίγα μέτρα πιο κάτω από το Ιδρυμα Παπανδρέου και πιο συγκεκριμένα στην οδό Πειραιώς 108 θα στεγαστεί το νέο κόμμα του πρώην Πρωθυπουργού το οποίο ανακοινώνεται επισήμως το Σάββατο.

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ 100.000 18ΑΡΗΔΕΣ!


ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ !

''ΠΩΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΑ''...


Ως δύναμη που θα περιορίσει τη δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού αντιμετωπίζεται από τους Financial Times το νέο πολιτικό σχήμα που θα ανακοινώσει ο Γιώργος Πανανδρέου.

Με ποιον κορυφαίο της ΝΔ είναι έξαλλος ο Σαμαράς;


Όπως μαθαίνουμε τα πράγματα στο εσωτερικό της ΝΔ δεν πάνε καθόλου καλά. Ήδη κορυφαία στελέχη του κόμματος παίρνουν αποστάσεις από την στρατηγική που ακολουθεί ο Σαμαράς και κινούνται αυτόνομα αφού βλέπουν ότι στις εκλογές υπάρχει σοβαρή πιθανότητα η Συγγρού να υποστεί ήττα α λα Βατερλώ.

ΒΟΜΒΑ: Αυτός είναι ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ της Νέας Δημοκρατίας σε περίπτωση ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ του Αντώνη Σαμαρά! (PHOTO)


Μπροστά σε μια πανωλεθρία χωρίς προηγούμενο βρίσκονται τα παλαιά τζάκια της Νέας Δημοκρατίας: Βαρβιτσιώτης, Μητσοτάκης, Μπακογιάννη, Μολυβιάτης, Σουφλιάς, Μειμαράκης, Δήμας παρακολουθούν μοιραίοι και άβουλοι τον Μάκη Βορίδη να επελαύνει προς την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου θα έχει ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ρόλο στο κόμμα του ΓΑΠ!

Στην Κρήτη για το διδακτορικό της η Μαργαρίτα Παπανδρέου

Πρωταγωνιστικό ρόλο και από τα ιδρυτικά στελέχη του νέου κόμματος του Γιώργου, είναι η γοητευτική κόρη του Μαργαρίτα Παπανδρέου...

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: Πότε παύει η ισχύς των διπλωμάτων - Οι παραβάτες κινδυνεύουν με ΤΣΟΥΧΤΕΡΟ πρόστιμο!


Λήγει η ισχύς των αδειών οδήγησης μοτοποδηλάτων που έχουν εκδοθεί...από την Τροχαία στις 18 Ιανουαρίου 2015, καθώς εκπνέει η διετής προθεσμία που ορίζει σχετικό προεδρικό διάταγμα και οι παραβάτες κινδυνεύουν με πρόστιμο.

Καταζητείται ο ζαχαροπλάστης που έβαλε ΔΡΑΧΜΗ στη βασιλόπιτα του Σαμαρά

Καταζητείται ο ζαχαροπλάστης που έβαλε ΔΡΑΧΜΗ στη βασιλόπιτα του Σαμαρά

Η γερή δαγκωνιά στο κομμάτι της βασιλόπιτας της Νέας Δημοκρατίας που αναλογούσε στον Πρωθυπουργό, πέρα από τον στιγμιαίο πόνο στα δόντια του, έφερε και την χαρά στο πρόσωπο του.

Τέλος η ΔΗΜΑΡ!


Ναυάγησε το σχέδιο συνεργασίας της Δημοκρατικής Αριστεράς με τον ΣΥΡΙΖΑ και με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές, η Αγίου Κωνσταντίνου εξετάζει πια σοβαρά το ενδεχόμενο να κατέλθει αυτόνομα στις εκλογές.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...