Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ...


ΕΙΧΕ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο... ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΠΡΟΚΟΠΗΣ - ΜΕΤΑ ΜΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΝΔ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !

Θρήνος στην οικογένεια του αθλητικού συντάκτη Παναγιώτη Μάλλιου


Κυριακή 28/12 απόγευμα, έφυγε πλήρης ημερών η γιαγιά  του αθλητικού συντάκτη Παναγιώτη Μάλλιου, Σωσώ Δημοπούλου.  

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Αυτό θα είναι το λογότυπο για το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου


Παρά τις συνεχείς διαμεσολαβητικές προσπάθειες ο Γιώργος Παπανδρέου φέρεται αποφασισμένος να προχωρήσει στην ίδρυση νέου κόμματος, που θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες. Οι συσκέψεις με το επιτελείο του είναι τακτικές και αφορούν την εκλογική τακτική και τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων στη συγκρότηση των οποίων λέγεται ότι έχει ενεργή εμπλοκή ο Δημήτρης Ρέππας.

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΜΑΡΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ;


ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΕΞΕΙ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΝ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ...

Πάγκαλος: "Ο Παπανδρέου πρέπει να είναι στο ΠΑΣΟΚ" - Τι θα "τελειώσει το Βενιζέλο";;


Την άποψη να συμμετάσχει ο Γιώργος Παπανδρέου στους συνδυασμούς του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε το μεσημέρι της Δευτέρας ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος, σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις και την αναταραχή στην Χαριλάου Τρικούπη, λόγω του πρώην πρωθυπουργού.

Σοκάρει ιταλικό δημοσίευμα: Οι 4 από τους 8 νεκρούς είναι Έλληνες !


Τέσσερα από τα οκτώ θύματα της ναυτικής τραγωδίας στο φλεγόμενο «Norman Atlantic» είναι Έλληνες, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιταλική «Repubblica».

ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΕΡΑΜΑ...


Κορυφώνεται η αγωνία για τον αγνοούμενο Γιώργο Κεραμά, ο οποίος δεν έχει επικοινωνήσει ούτε μια φορά με την οικογένεια του από όταν σημειώθηκε η ναυτική τραγωδία με το Norman Atlantic τα ξημερώματα της Κυριακής. 

'''ΓΙΩΡΓΟ, ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΜΜΑ, ΘΑ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ''...


...ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΕ ΝΟΗΜΑ, ΥΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ....


ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ... ΚΛΑΨΑ ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ!

ΦΟΒΕΡΟ - Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΝ 1η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!!!



ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΡΘΗΚΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ!

ΑΝΤΩΝΗ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΘΑ ΣΕ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ


Η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ, ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ, Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΚΡΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ !

Αντώνη καλησπέρα και Χρόνια Πολλά για τις μέρες.
Δεν έχεις παράπονο. Σε είχαμε προειδοποιήσει. Τα... σαίνια σου στο Μέγαρο Μαξίμου σε διαβεβαίωναν ότι θα βρεις τους "180". Εμείς όμως προσπαθήσαμε να σου ανοίξουμε τα μάτια...

1. Σε είχαμε ενημερώσει να μην επισπεύσεις τις διαδικασίες για την Προεδρική εκλογή γιατί αυτό θα αποτελούσε την πολιτική σου ταφόπλακα. Αυτό ακριβώς συνέβη!

2. Σε είχαμε ενημερώσει αφού αποφάσισες να κινήσεις τις διαδικασίες για την προεδρική εκλογή, ότι δεν θα πρέπει να αφήσεις να εξελιχθεί η τρίτη ψηφοφορία γιατί θα εκτεθείς άγρια. Σου είχαμε μάλιστα βρει διέξοδο και σου είχαμε προτείνει να προκηρύξεις πρόωρες εκλογές με διάλυση της Βουλής, πριν την τρίτη ψηφοφορία, γιατί όχι μόνο δεν επρόκειτο να βρεις 180 βουλευτές αλλά γιατί ο αριθμός των ψήφων που θα πάρει ο Δήμας θα είναι περίπου ο ίδιος με τη δεύτερη ψηφοφορία. Και σε αυτό πέσαμε μέσα.

3. Σε είχαμε ενημερώσει ότι η σημερινή Νέα Δημοκρατία δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την παράταξη που ιδρύθηκε το 1974. Σου είχαμε εφιστίσει την προσοχή ότι όλα αυτά τα σούργελα που ήρθαν από τον ΛΑΟΣ μαζί με τους γραφικούς που έχεις δίπλα σου στο Μαξίμου θα σε οδηγήσουν με μαθηματική βεβαιότητα στην πολιτική αυτοκτονία. Εκεί που οδηγείσαι σήμερα.

4. Σε είχαμε ενημερώσει επίσης ότι εάν πειράξεις μισθολογικά και φορολογικά τις επαγγελματικές τάξεις που παραδοσιακά σε ψηφίζουν, όταν θα έρθουν οι εκλογές θα φας τρελό μαύρο στις κάλπες. Εσύ έπραξες το αντίθετο. Καθοδηγούμενος από την Τρόικα, τον Στουρνάρα και τον Χαρδούβελη εξαθλίωσες όσους επί χρόνια ψήφιζαν Νέα Δημοκρατία, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους μισθωτούς και τους μικρομεσαίους. Δεν άφησες τίποτα το όρθιο. Τους ξεπάτωσες όλους.

5. Τέλος Αντώνη, σε είχαμε ενημερώσει ότι η στρατηγική των δυο άκρων θα σου γυρίσει μπούμερανγκ. Θα σε εγκλωβίσουν οι Λαζαρίδηδες και οι Μουρούτηδες και με αυτή την λογική δεν θα μπορείς να συνεννοηθείς με τον Τσίπρα. Όπερ και εγένετο και αυτό!

Τώρα Αντώνη, προετοιμάσου για την πιο βαριά ήττα στην ιστορία της Νέας Δημοκρατίας. Δεν μας αφορά τι ποσοστό θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς το βράδυ των εκλογών θα κοιτάμε το δικό σου ποσοστό.

Γιατί θα το κοιτάμε; Γιατί εσύ μας έλεγες ότι εάν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ θα χρεοκοπήσουμε. Θα το κοιτάμε για να δούμε πως θα αντιδράσει ο κόσμος της ΝΔ στο επιπόλαιο δίλημμα "Σαμαράς ή χρεοκοπία".

Αντώνη, είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις κοιτάζοντας το... ταμπλό το βράδυ των εκλογών; Δώσε λοιπόν τη μάχη σου και θα μας θυμηθείς. Και η ήττα θα είναι πολύ βαριά και η χώρα ΔΕΝ θα χρεοκοπήσει...

Fimotro

H ΖΩΗ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ...


Το τηλεοπτικό κανάλι E γιόρταζε τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του και ταυτόχρονα παρουσίαζε το καινούριο πρόγραμμά του για τη νέα τηλεοπτική σεζόν που ξεκινούσε το φθινόπωρο...

Τον χαβά του αυτός !!! Νέα παρέμβαση – πρόκληση του Σόιμπλε


«Όποια νέα ελληνική κυβέρνηση πρέπει να επιμείνει στις δεσμεύσεις των προκατόχων της»

TON EIXAN ΠΕΙΣΕΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΥΣ "180"!!!


ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ...

ΣΚΛΗΡΟ ΑΓΩΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ


ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ... ΑΓΡΙΟ ΜΠΛΕΞΙΜΟ .

ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !


ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ !

ΕΠΑΦΕΣ... ΓΙΓΑΝΤΩΝ ΓΙΑ ΝΕΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ !


ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΗ ΚΑΣΙΔΟΚΩΣΤΑ ΓΙΑ ΝΕΟ ΟΜΙΛΟ ΣΤΑ MEDIA ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ!

Πάτρα : Θλίψη στο καλλιτεχνικό κόσμο - Νεκροί οι Σπύρος Αποστολίδης και Τάκης Καλιβωκάς


Δυο δημοφιλείς Πατρινοί καλλιτέχνες έφυγαν από την ζωή. Ο γνωστός μαέστρος Σπύρος Αποστολίδης και μεγάλος τραγουδιστής Τάκης Καλιβωκάς.

Υποψήφιος με τους ΑΝ.ΕΛ. ο Θεόφιλος Βασιλείου !


Ο Θεόφιλος Βασιλείου υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες (ΑΝ.ΕΛ.). Η πληροφορία που έφτασε στα γραφεία του ”Aigialeiapress” επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο κ. Βασιλείου, ο οποίος και θα κατέλθει εκ νέου στον πολιτικό… στίβο του νομού Αχαϊας. Ουσιαστικά είναι από τους λίγους ο οποίος είδε την ”καταστροφή” η οποία εισήλθε στην Ελλάδα και γι’αυτό αποχώρησε από την πολιτική σκηνή μετά τις εκλογές του 2007 και τώρα θεωρεί την κατάλληλη στιγμή να επανέλθει στα πολιτικά πράγματα.

ΕΚΛΟΓΕΣ για... πέντε λόγους! Ποιοι είναι αυτοί;


Διάχυτη είναι η εκτίμηση σε κορυφαία στελέχη της Ν.Δ. πως ο Αντώνης Σαμαράς θεωρεί βέβαιες τις πρόωρες εκλογές. Μάλιστα, υπάρχουν και πολλοί που θεωρούν ότι ο πρωθυπουργός έχει κινηθεί το τελευταίο διάστημα με βάση μια στρατηγική που οδηγεί κατ' ευθείαν στις κάλπες. Γιατί όμως ο κ. Σαμαράς, ενώ δηλώνει ότι «οι πρόωρες εκλογές θα είναι καταστροφικές για την ελληνική οικονομία», προχωρά προς αυτή την κατεύθυνση; Ανθρωποι που γνωρίζουν πολλά απαντούν πως τα δεδομένα των τελευταίων μηνών και το κλίμα στο εξωτερικό και στο εσωτερικό οδήγησαν τον πρωθυπουργό στο να καταλήξει πως ίσως η μόνη ενδεδειγμένη λύση στην παρούσα φάση θα ήταν οι εκλογές.

Από την τηλεόραση στην εθνική τράπεζα: 7.000 ευρώ μισθός για την Εθνική Σύλβια!


Οι παλιοί διευθυντές της Εθνικής Τράπεζας κρατούν την παράδοση μιας άλλης εποχής. Ως άνθρωποι σοβαροί και μορφωμένοι, έχουν γνώση της αρχαίας ελληνικής γραμματείας, καθώς τις ελεύθερες ώρες τους -όταν βγάζουν το γκρίζο κοστούμι- ανατρέχουν στον θησαυρό της γνώσης των αρχαίων συγγραφέων. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που αρκετοί απ’ αυτούς όταν συναντούν στους διαδρόμους τη Σύλβια Κλιμάκη μουρμουρίζουν τη ρήση του Αριστοφάνη «ουδέν εστί θηρίον γυναικός αμαχώτερον», δηλαδή δεν υπάρχει δυσκολότερο θηρίο να πολεμήσεις από τη γυναίκα.

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ: Ποιο θέατρο της Αθήνας προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ παραστάσεις σε ανέργους έως τις 31 Ιανουαρίου;


Ελεύθερη Είσοδος για τους Ανέργους στο Σύγχρονο Θέατρο, για την παράσταση «Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ» μέχρι το πέρας των παραστάσεων, 31 Ιανουαρίου 2015 με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας (ΟΑΕΔ). Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση στα τηλέφωνα του θεάτρου.

Τραγελαφικές καταστάσεις στην ΒΟΥΛΗ! Οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν στον Μπούκουρα και τον...

Τραγελαφικές καταστάσεις στην ΒΟΥΛΗ! Οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν στον Μπούκουρα και τον...

Εξάντλησαν την χυδαιότητά τους οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής εντός του Κοινοβουλίου, μετά τη λήξη της ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τελευταίες μέρες για τέλη κυκλοφορίας, ΕΝΦΙΑ και Ε9! Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε...


Οι προθεσμίες για τις πληρωμές των τελών κυκλοφορίας και τον ΕΝΦΙΑ, λήγουν στο τέλος του έτους και μετά από αυτές οι φορολογούμενοι θα επιβαρυνθούν με πρόστιμα και προσαυξήσεις που προβλέπει ο νόμος.

Τσίπρας: Παρελθόν ο Αντώνης Σαμαράς και το μνημόνιο!


Για μια ιστορική ημέρα για την Ελληνική Δημοκρατία, έκανε λόγο ο Αλέξης Τσίπρας σε δηλώσεις του έπειτα από την τρίτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και την αποτυχία συγκέντρωσης του αριθμού των 180 βουλευτών.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...