Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΛΙΣΤΑ: Ποιοι Πατρινοί είναι οι μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου !


Σε εφαρμογή της ΠΟΛ 1185/2011 δημοσιοποιείται κατάσταση νομικών προσώπων κερδοσκοπικού χαρακτήρα με βασική οφειλή προς το Δημόσιο άνω των 150.000 € και διευκρινίζουμε τα εξής:

Το φιλαράκι μου έρχεται στην Πάτρα - Μάγκας και μαχητής της ζωής ο Γιώργος Δασκαλάκης !




Μετά τον χαμό που προκλήθηκε στο club "Απλά Ελληνικά" με τον "βασανισμένο" Λευτέρη Πανταζή, το όλο έργο έχει και παραπέρα !

Θάλεια Γιαννακοπούλου: Έχασε την αδερφή της στην καραμπόλα. Κουράγιο φιλαράκι μου



Με την Θάλεια γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Από την εποχή που έκανε το μοντέλο. Πάντα με ρωτούσε διάφορα για την δουλειά μας. Για τις δυσκολίες το πήξιμο το τρέξιμο τα ατελείωτα 24ωρα.

Η τραγική ιστορία της 28χρονης που έχασε τη ζωή της στη φονική καραμπόλα !



Όπως αποκαλύπτουν οι συνεργάτες μου από το wifinews.gr , η 28χρονη γυμνάστρια Ιωάννα Γιαννακοπούλου ήταν η κοπέλα που άφησε την τελευταία της πνοή στο ασθενοφόρο που τη μετέφερε στο νοσοκομείο, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ, μετά την τραγική καραμπόλα στο Σχηματάρι.

ΞΕΦΤΙΛΑ! Ηλικιωμένοι περιμένουν μέχρι και... 4 χρόνια για να πάρουν σύνταξη!


Χιλιάδες δικαιούχοι περιμένουν στην ουρά για να πάρουν τη σύνταξή τους προκαλώντας έμφραγμα κυρίως στο ΙΚΑ και το ΕΤΕΑ. Μάλιστα πολλοί από αυτούς περιμένουν την κύρια σύνταξή τους έως και 4 χρόνια, γεγονός που δείχνει ότι τα ταμεία βρίσκονται υπό κατάρρευση.

Είναι ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΔΗΜΑΡ θα κατέβουν μαζί στις εκλογές! Ποιον θέλει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Αλέξης Τσίπρας!


Η έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών που ήθελε τη ΔΗΜΑΡ να συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να επιβεβαιωθεί, καθώς -σύμφωνα με την "Εφημερίδα των Συντακτών", οι συνομιλίες των δύο κομμάτων είναι σε προχωρημένο στάδιο, με σκοπό να κατέβουν μαζί στις εκλογές.

Δεν θα μείνει ούτε ευρώ στην τσέπη! Ποιοι ΦΟΡΟΙ πρέπει να πληρωθούν στην Εφορία μέχρι 31 Δεκεμβρίου;;;


Ακόμα και τις ημέρες των Χριστουγέννων η Εφορία δεν θα βγει από το μυαλό πολλών πολιτών, μιας και υπάρχουν οφειλές που θα πρέπει να εξοφληθούν μέχρι την τελευταία ημέρα του 2014.

Ξεφτυλίστηκε στη Γερμανία ο Σημίτης! Δείτε το βίντεο πριν το εξαφανήσουν! Διαδώστε το...


Καλεσμένος στη Γερμανία ήταν ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης για να μιλήσει για τα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδας. Και τότε που οι κυρίως υπαίτιοι μιλούσανε αυθαίρετα για την οικονομική κρίση, μια κοπελιά Γερμανικού πολιτικού κόμματος πήρε τον λόγο και τους ξεφτίλισε όλους!

Διαβάστε την "Επιστολή Ελληνίδας" που ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ

Διαβάστε την "Επιστολή Ελληνίδας" που ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ

Επιστολή έστειλε περήφανη Ελληνίδα στο εγγλέζικο κανάλι "4" που είχε την... φαεινή ιδέα να στήσει "ριάλιτι" με θέμα την Πατρίδα ΜΑΣ.

Πάτρα: Διάρρηξη μέρα μεσημέρι σε διαμέρισμα στην Τέρψη – Το έκαναν «καλοκαιρινό»

diarrikseis agios vasilios patratora

Δεν πίστευε στα μάτια του νεαρός ιδιοκτήτης διαμερίσματος, όταν επέστρεψε στο σπίτι του, σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή της Τέρψης στην Πάτρα.

Σταύρος Δήμας: Απο τα Κλένια της Κορίνθου στη Wall Street- Ποιος ειναι ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας


Ο Σταύρος Δήμας, γεννήθηκε στην Κλένια της Κορίνθου στις 30 Απριλίου του 1941 και σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και Πολιτικές & Οικονομικές Επιστήμες στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη.

101 Αχαϊκές Επιχειρήσεις χρωστάνε στο Δημόσιο 320 εκ. ευρώ-Οι περισσότερες όμως έχουν κλείσει-11 εκ. χρωστάει η ΠΑΕ Παναχαϊκή


Εκατόν ένας (101) είναι οι μεγαλοοφειλέτες (χρωστούν από 200.000 ευρώ έως 34.000.000 ο καθένας) του Δημοσίου από την Αχαΐα, σύμφωνα με τη λίστα που έδωσε στη δημοσιότητα το Υπουργείο Οικονομικών.

550.000 κλικ σε μια βδομάδα για το Newspistol.com ! Συγχαρητήρια να δώσω στον εκδότη-δημοσιογράφο και πολύ καλό μου φιλαράκι , Χάρη Λεμπιδάκη !


Συνεχίζεται η ανοδική πορεία που σημειώνει στον εγχώριο ηλεκτρονικό τύπο το www.newspistol.com 

Πάτρα: Νεαρή γυναίκα, πέθανε μόλις στα 33 της χρόνια - Αφησε την τελευταία της πνοή ενω κοιμόταν

Πάτρα: Νεαρή γυναίκα, πέθανε μόλις στα 33 της χρόνια - Αφησε την τελευταία της πνοή ενω κοιμόταν Την βρήκε νεκρή η ίδια της η μητέρα

Πέθανε την ώρα που κοιμόταν η 33χρονη Ειρήνη Κωνσταντίνου από την Πάτρα , όπως διαβάζουμε μέσα από το thebest.gr . Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατός της προήλθε από παθολογικά αίτια.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...