Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

ΑΥΤΗ η “φασιστική κλίκα” κυβερνάει τη χώρα;;; (ΦΩΤΟ)

samaras-neos-xrysi-avgi-570

Επίκαιρο όσο ποτέ το τότε δημοσίευμα για ομάδα κρούσης από 165 “σκληρούς” – Η ΟΝΝΕΔ στα χέρια φασιστικής κλίκας. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

ΔΕΙΤΕ την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ φωτογραφία με τον Έλληνα επιθετικό του ΠΑΟΚ που κάνει θραύση στο Ίντερνετ!


Η εικόνα που βλέπετε με τον Έλληνα επιθετικό δίπλα στο τύμπανο της Θύρας 4 είναι από ένα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα το 2003 (2-2)

Πώς θα λέγεται το νέο κόμμα του ΓΑΠ !


Έτοιμο το κόμμα του ΓΑΠ. Θα ανακοινωθεί αμέσως μόλις προκηρυχθούν εκλογές. Ο κύβος ερρίφθη και τούτο διότι ο Βενιζέλος δεν προλαβαίνει να διενεργήσει το ιδρυτικό συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης και συνεπώς θα κατέβει στις εκλογές με το ΠΑΣΟΚ.

Τι μπορεί να πει κανείς εδώ !!! Σκότωσε τον πατέρα του και τον έκανε... έπιπλο για τηλεόραση στην Βρετανία !


Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε έναν χρόνο μετά τη δολοφονία του πατέρα του, ο μαθηματικός Νάθαν Ρόμπινσον. Στη δημοσιότητα δόθηκαν σήμερα φωτογραφίες του 27χρονου δράστη του φρικτού εγκλήματος που συγκλόνισε την Βρετανία.

Ποιοι δικαιούνται το «ΔΩΡΟ» Χριστουγέννων και πότε θα το πάρουν


Στους μισθωτούς θα πρέπει να καταβληθεί το δώρο έως τις 21 Δεκεμβρίου και από τον ΟΑΕΔ στους επιδοτούμενους ανέργους έως τις 19 Δεκεμβρίου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε “αβαβά” την αποκάλυψη Κασιδιάρη για τα “γαμησιάτικα” του “Παναθηναικάκια”-Θα το πληρώσει ακριβά…

kasidiaris-vouli2

Κυριακή κοντή γιορτή για να αποδειχθεί μέσα σε λίγες ημέρες από σήμερα -και ξέρετε ότι δεν πέφτουμε εύκολα έξω σαν “περιθωριακοί δημοσιογράφοι” που είμαστε και μάλιστα “Χρυσαυγίτες” αποκαλώντας τον Ρωμανό “πολιτικό κρατούμενο- ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και το κομμάτι των συμβουλατόρων του Τσίπρα, θα πληρώσουν πολυ ακριβά την στρατηγική τους άρνηση να μην πριμοδοτήσουν με ανεξάρτητο λόγο χωρίς να σχετίζεται με τους “νεοναζί υποδίκους”(όπως τους αποκαλούν),την τεράστια αποκάλυψη Κασιδιάρη για τα “γαμησιάτικα” του Παναθηναικάκια.

ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ .... !!! ΤΩΡΑ ΕΚΟΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΟΠΛΙΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΛΟ!


Όχι μόνο φορολογήθηκαν τα χρήματα που έλαβε η οικογένεια του Φώτη Ανδρικόπουλου, ενός εκ των τριών θυμάτων του μοιραίου όλμου στο πεδίο βολής του Βόλου , στις αρχές Οκτωβρίου, αλλά και «κόπηκε» το κοινωνικό τιμολόγιο από τη ΔΕΗ που δικαιούνται οι πολύτεκνοι, καθώς τα παιδιά της οικογένειας είναι πλέον τρία και όχι τέσσερα μετά τον άδικο χαμό του νεαρού.

ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2015 ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΠΑΤΡΑ ΣΕ 50 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΤΡΙΑ ΔΙΟΔΙΑ!


Τέλος του 2015 αναμένεται να παραδοθεί πλήρως στους οδηγούς η εθνική οδός Κορίνθου - Πατρών. Σταδιακά μέσα στο επόμενο έτος θα παραδίδονται τμηματικά ::: αποστάσεις, αρχής γενομένης από την επόμενη άνοιξη όταν και αναμένεται να παραδοθούν περίπου 30 χιλιόμετρα του δρόμου. 

Αυτά είναι τα τρία σενάρια που βγάζουν Πρόεδρο αλλά και νέα κυβέρνηση μέσα στο 2015!


Κι όμως μπροστά σε ένα διαγραφόμενο αδιέξοδο καθώς όσο περνούν οι μέρες τα... κουκιά δεν δείχνουν να βγαίνουν όλα τα σενάρια ακούγονται λογικά.

Τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ γεγονότα που έγιναν ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, 11 Δεκεμβρίου!


361
ο Ιουλιανός ο Αποστάτης γίνεται άρχοντας της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Διοικεί από την Κωνσταντινούπολη και προσπαθεί να επαναφέρει τον Παγανισμό.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Ποιοι θα πάρουν ΣΥΝΤΑΞΗ πριν τα 67;


Για δημοσίους υπαλλήλους που ασφαλίστηκαν από την 1η Ιανουαρίου 1983 έως 31 Δεκεμβρίου 1992.

Ουρές ΤΕΛΟΣ! Θέλεις να ανανεώσεις την κάρτα σου στον ΟΑΕΔ; Μπορείς και ηλεκτρονικά!


Σε ισχύ ετέθη η ηλεκτρονική ανανέωση της κάρτας ανεργίας του ΟΑΕΔ, ώστε να μην παρατηρείται το φαινόμενο «ουρών» και ταλαιπωρίας. 

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...