Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Πάτρα:Το απίστευτο μήνυμα καταστηματάρχη που έκλεισε το μαγαζί του - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα:Το απίστευτο μήνυμα καταστηματάρχη που έκλεισε το μαγαζί του - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Στην Άνω Πόλη

Ένα ακόμα κατάστημα στην Άνω πόλη έβαλε λουκέτο. Πράγμα συνηθισμένο στην Πάτρα τα τελευταία χρόνια, λόγω της οικονομικής κρίσης. Το διαφορετικό σε αυτή την περίπτωση είναι το μήνυμα που έγραψε ο ιδιοκτήτης εξηγώντας τους λόγους του λουκέτου..

Ούτε Ψωμί, ούτε Παιδεία, ούτε Ελευθερία


Για να τοποθετούμαστε πάνω στον χρόνο και στα ιστορικά του ορόσημα, οφείλουμε να σημειώσουμε πως πέρασαν 14 μέρες από την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, όπου κεντρικό της σύνθημα ήταν το «Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία» και σε 5 μέρες συμπληρώνονται 6 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από τα χέρια του κράτους.

Μια ηλίθια καρδιά ...


Είναι κάποια βράδια σαν αυτό που θέλω να κάτσω στον καναπέ και να κοιτάζω το ταβάνι μέχρι να ξημερώσει...

«ΒΟΗΘΕΙΑ! ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ!» Ακούστε το συγκλονιστικό τηλεφώνημα μιας 6χρονης στην Αστυνομία!!! (VIDEO)

«ΒΟΗΘΕΙΑ! ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ!» Ακούστε το συγκλονιστικό τηλεφώνημα μιας 6χρονης στην Αστυνομία!!! (VIDEO)

Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι πραγματικά συμβαίνει σε ένα σπίτι όπου επικρατεί ενδοοικογενειακή βία αν δεν το ζήσει αυτοπροσώπως. Και κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τι βιώνουν τα μικρά παιδιά που αναγκάζονται να γίνονται αυτόπτες μάρτυρες απειλών και ξυλοδαρμών καθημερινά. Το παρακάτω τηλεφώνημα της 6χρονης Lisa στην αστυνομία, την στιγμή που ο πατριός της κακοποιεί τη μητέρα της, θα σας κόψει την ανάσα.

Νέα απόλυση στο MEGA. Δείτε ποιος παρουσιαστής έδιωξε αρχισυντάκτρια!


Εμείς τα γράφαμε και για μια ακόμη  φορά μας επιβεβαιώνουν. Το βαρύ πυροβολικό του mega όπως θέλει να τον αποκαλούν Νίκος Στραβελάκης, άρχισε να γίνεται γλυκούλης μόλις έμαθε για την έλευση της Στάη.

Πάτρα: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η στιγμή της διακίνησης, μέρα μεσημέρι - Παραεμπόριο στην Τρ. Συμμάχων

Πάτρα: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η στιγμή της διακίνησης, μέρα μεσημέρι - Παραεμπόριο στην Τρ. Συμμάχων Απίστευτο θράσος, στο κέντρο της Πάτρας - ΒΙΝΤΕΟ

Το παραεμπόριο στην Πάτρα, το γνωρίζαμε. Επίσης έχουμε δει τους, αλλοδαπούς κυρίως, πλανόδιους να πωλούν την πραμάτεια τους σε κάθε σημείο του κέντρου της Πάτρας. Αυτό που δεν είχαμε δει και το καταγράψαμε και στον φωτογραφικό φακό, είναι τον προμηθευτή. Ο οποίος με περίσσιο θράσος έκανε παράδοση μέρα μεσημέρι και στην πλατεία Τριών Συμμάχων.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...