Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Δώρο Χριστουγέννων από τον ΟΑΕΔ: Ποιοι και πότε θα το πάρουν;;;


Ο ΟΑΕΔ δίνει κάθε χρόνο στους επιδοτούμενους άνεργους Δώρο Χριστουγέννων ίσο με το ποσό του μηνιαίου επιδόματος ανεργίας. 

Έντεκα γνωστοί Πατρινοί επιχειρηματίες «ήρθαν κοντά» - Δείτε ποιοι είναι

Έντεκα γνωστοί Πατρινοί επιχειρηματίες «ήρθαν κοντά» - Δείτε ποιοι είναι Κατεβαίνουν με κοινό ψηφοδέλτιο στις εκλογές του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής ν. Αχαίας, την Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου 2014

Κατεβαίνουν με κοινό ψηφοδέλτιο στις εκλογές του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής ν. Αχαίας, την Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου 2014 .

Πάτρα: Εντολές από τις φυλακές Αγίου Στεφάνου έπαιρναν ο μακελάρης που σκόρπισε τον πανικό στο Μικρολίμανο και ο 31χρονος συνεργός του

Πάτρα: Εντολές από τις φυλακές Αγίου Στεφάνου έπαιρναν ο μακελάρης που σκόρπισε τον πανικό στο Μικρολίμανο και ο 31χρονος συνεργός του Ο Αλμπέρ Μπάκοφέρεται να είναι ένας ψυχρός εκτελεστής, που έχει αναλάβει δεκάδες «συμβόλαια θανάτου»

Εντολές από τις φυλακές Αγίου Στεφάνου φέρονται να έπαιρναν ο μανιακός που σκόρπισε τον πανικό στο Μικρολίμανο  Αλμπέρ Μπάκο αλλά και ο 31χρονος με το όνομα Μέτσι  που συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι. Και οι δυό τους σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. φέρονται ν είχα σχέσεις και να έπαιρναν εντολές από εγκεφάλους του κυκλώματος, που εκτίουν ποινή φυλάκισης στα σωφρονιστικά καταστήματα της Πάτρας και του Κορυδαλλού.

Η Γούναρη ξαναβρίσκει το χαμένο γόητρό της χάρη στους...μαθητές - Η γειτονιά φροντιστηρίων και των ανήσυχων 15άρηδων

Η Γούναρη ξαναβρίσκει το χαμένο γόητρό της χάρη στους...μαθητές - Η γειτονιά φροντιστηρίων και των ανήσυχων 15άρηδων Αν περάσει κάποιος από το σημείο της Γούναρη και Αθ. Διάκου  θα έρθει «αντιμέτωπος» με ένα χαρούμενο "μελίσσι"

Του ΤΑΚΗ Γ. ΜΑΡΤΑΤΟΥ

Εκεί μας έφτασαν... Τα παιδιά να ΠΕΙΝΑΝΕ... - Διαβάστε τη ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ εξομολόγηση μίας δασκάλας που ΡΑΓΙΖΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ... (PHOTO)


Μία δασκάλα εξομολογείται όσα βλέπει στο σχολείο που διδάσκει και συγκλονίζει. 

ΣΑΚΗΣ ΚΑΝΤΑΣ : Τα γλειψίματα , οι δηθενιές της νύχτας ... Και ο λόγος που τον θεωρώ "παντελονάτο" !


Πολύ μα πολύ σπάνια θα με δείτε να σχολιάζω από το προσωπικό μου blog κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο . Μάλιστα , όταν αυτό προέρχεται από το καλλιτεχνικό στερέωμα . Αυτό το έχω αφήσει για το patra gossip-news.gr , που εδώ και τέσσερα χρόνια ειδικεύεται σε lifestyle ειδήσεις !

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! Δείτε πως μεταμορφώνεται το πρόσωπο ενός ανθρώπου από τα ναρκωτικά! Φωτογραφίες καρέ-καρέ...

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! Δείτε πως μεταμορφώνεται το πρόσωπο ενός ανθρώπου από τα ναρκωτικά! Φωτογραφίες καρέ-καρέ...

Ότι τα ναρκωτικά κάνουν ΜΟΝΟ πολύ κακό είναι γνωστό. Οι επιπτώσεις στη σωματική και στην ψυχική υγεία των ατόμων που κάνουν χρήση είναι απλά δραματικές και το αποτέλεσμα καταστροφικό. 

Χαμός: Το Facebook ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ χρήστες και ζητά στοιχεία ταυτότητας!!!

Χαμός: Το Facebook ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ χρήστες και ζητά στοιχεία ταυτότητας!!!

Εδώ και λίγες ημέρες η δημοφιλής ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης έχει αρχίσει να μπλοκάρει μεγάλο αριθμό χρηστών, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει προφίλ με ψευδώνυμο και στη συνέχεια τους ζητά να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία της ταυτότητάς τους με κάποιο επίσημο έγγραφο.

ΕΛΕΟΣ: Οργή για τον Ελληναρά ασυνείδητο οδηγό που έκλεισε τον...! Δείτε την φωτογραφία που ΣΑΡΩΝΕΙ στο διαδίκτυο!!!

ΕΛΕΟΣ: Οργή για τον Ελληναρά ασυνείδητο οδηγό που έκλεισε τον...! Δείτε την φωτογραφία που ΣΑΡΩΝΕΙ στο διαδίκτυο!!!

Ασυνείδητος οδηγός πάρκαρε κάθετα στο πεζοδρόμιο, μπροστά στην είσοδο ασανσέρ της πεζογέφυρας, στην οδό Αναβρύτων στο Μαρούσι.

Έχεις δίπλωμα οδήγησης;;; Τρέξε να το ανανεώσεις! Δες αν ανήκεις στην κατηγορία με τα διπλώματα που λήγουν σε λίγες μέρες!


Υποχρεωμένοι να αλλάξουν το δίπλωμα οδήγησης είναι οι κάτοχοι άδειας μοτοποδηλάτου, οι οποίες έχουν χορηγηθεί από τις υπηρεσίας Τροχαίας της αστυνομίας.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού! Τι μας περιμένει;


Επιδεινώνεται ο καιρός τις επόμενες ώρες ήδη πρώτα από την δυτική Ελλάδα με βροχές καταιγίδες που θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας μέχρι και τις βραδινές ώρες.

ΑΙΣΧΟΣ: Με υπουργική απόφαση ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ τα Παιδικά Χωριά SOS!!!

ΑΙΣΧΟΣ: Με υπουργική απόφαση ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ τα Παιδικά Χωριά SOS!!!

Με ανακοίνωσή τους οι υπεύθυνοι των Παιδικών Χωριών SOS, προειδοποιούν, καθώς υπάρχει άμεσος κίνδυνος να μη συνεχιστεί η λειτουργία τους.

H ανακοίνωση για το "Διαμάντι" του ναυταθλητισμού... που "έφυγε" τόσο νωρίς...


Ανακοίνωση για τον θάνατο της Κατερίνας Παναγιωτάτου εξέδωσε και η ΝΕΠ στην οποία τονίζει τα εξής: "Θλίψη σκόρπισε στις τάξεις της ΝΕΠ η πρόωρη απώλεια της Κατερίνας Παναγιωτάτου, η οποία υπήρξε στο παρελθόν μια από τις κορυφαίες κολυμβήτριες της Πάτρας. 

Σοκ με 8χρονη μαθήτρια


Αναστάτωση και φόβο έχει προκαλέσει το περαστικό της παρ” ολίγον αρπαγής μιας 8χρονης από το Δεύτερο Δημοτικό σχολείο της Κάτω Αχαΐας.

Που θα πάει ο Θεοδωράκης την Κυριακή στην Πάτρα;


Ο πρόεδρος του «Ποταμιού» Σταύρος Θεοδωράκης, θα βρίσκεται στην Πάτρα, την Κυριακή 30 Νοεμβρίου, για την εορτή του Πολιούχου Αγίου Ανδρέα.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...