Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ ΣΕΙΣΜΟΣ!!! Μελισσανίδης: “O Mαρινάκης είναι ΜΠΟΥΛΗΣ… είπε ΜΑΜΑ 20 Χρονών!”

1599

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…μετα από το 22:15 : Εδώ

“ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΚΗΣ, ΑΔΩΝΙΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΑΚΗΣ-Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΧΕ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΑΡΜΕΝΙΖΑΤΕ”- “ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΑΣΧΗΜΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ”ΑΠΑΝΤΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ

VORIDIS-PLEVRIS-KARATZAFERIS-GEORGIADIS1


Συνεχίζεται καθημερινά στα ΜΜΕ ο πολιτικός σάλος που έχει ξεσπάσει για τις “μίζες” από τα εξοπλιστικά προγράμματα μέσω των offshore εταιρειών του “Πατριώτη” προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη. Πανικός έχει κυριεύσει το πολιτικό Σύστημα για την περίπτωση που ο Γιώργος ανοίξει το στόμα του και αρχίσει να κελαηδάει. 

Δεν θα το πιστεύετε!!! Δείτε πόσα δίνει ο Χρυσοχοϊδης σε έναν νομικό σύμβουλο για την…υποβοήθηση του δημοσίου σε διαγωνισμό…(έγγραφο ντοκουμέντο)


Ολόκληρο διαγωνισμό έκανε ο Μιχαλάκης ο Χρυσοχοϊδης για να βρει νομικό σύμβουλο-λες και το υπουργείο του έχει λίγους- για να…υποβοηθήσει το ελληνικό δημόσιο στη διαπραγμάτευση για την υποθαλάσσια ζεύξη της Σαλαμίνας… Το θέμα είναι ότι 0 χουβαρντάς με ξένα χρήματα Χρυσοχοϊδης είχε προϋπολογήσει ποσό…

Μαρκούλη αυτή την βίλα στη Βούλα θα έδινες στα άρρωστα γερόντια που “δούλευες” στην εκπομπή σου;

seferlis-vila-makeleio

Στη χώρα του γελοίου ένας ηθοποιός-μάλλον θεατρίνος- καταφέρνει έστω και για λίγα λεπτά να παίρνει τα σκήπτρα από τους πολιτικούς…

Τα ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ του Γέροντα Παΐσιου για τον ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ! Θα σας αγγίξουν...


Για μία ακόμη φορά ανασύραμε ένα από τα ρητά του αγαπημένου μας Γέροντα Παΐσιου.

"Καμία μίζα, όλα γίνονται για τον κουμπάρα των 180"! Τι αναφέρει ο Γιώργος Καρατζαφέρης για τον ντόρο που έχει γίνει γύρω από το όνομά του;


Μέσω της εκπομπής του σε τηλεοπτικό κανάλι θέλησε να απαντήσει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, αναφορικά με την παραπομπή του στη Δικαιοσύνη για τις offshore και τις φερόμενες μίζες από τα εξοπλιστικά.

ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ: Προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 19 θέσεις στην ΔΕΗ!


Εκδόθηκε η 1Ε/2014 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά στην πλήρωση με τις διαδικασίες του άρθρου 19 του Ν.2190/1994, 19 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στη ΔΕΗ ΑΕ.

Έρχεται το επίδομα των 1.000 ευρώ!! - Ποιοι είναι οι δικαιούχοι;;


Επίδομα 1.000 ευρώ και τιμητικό έπαινο θα λάβουν από τον Οργανισμό Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ), 450 πολύτεκνες μητέρες αγρότισες, οι οποίες είναι ασφαλισμένες στον κλάδο κύριας ασφάλισης του Οργανισμού.
Το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί σε όλους τους νομούς της χώρας, και η δικαιούχος μπορεί να υποβάλει αίτηση συμμετοχής σε οποιοδήποτε ΚΕΠ.

TO ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΙΓΜΕΝΟΣ Ο ΡΑΝΙΕΡΙ - ΦΟΒΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ...


Η ΕΠΟ έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Ιταλό ώστε να μη διεκδικήσει όλο το υπόλοιπο συμβόλαιό του και ν’ αποχωρήσει με μια αποζημίωση 500.000 ευρώ...

Σας χρωστάνε ενοίκια και δεν σας τα πληρώνουν; Έτσι θα πάρετε τα λεφτά σας σίγουρα...


Οι ιδιοκτήτες ακινήτων, από κάθε άποψη, ήταν αυτοί που επλήγησαν ιδιαίτερα από την κρίση. Πέρα από τους φόρους και την κατακόρυφη πτώση των ενοικίων, η γενικότερη οικονομική αδυναμία των πολιτών οδήγησε σε συσσώρευση φεσιών από απλήρωτα ενοίκια. Σύμπραξη μεσιτικών και ασφαλιστικών γραφείων έρχεται τώρα να δώσει ένα νέο όπλο στα χέρια των ιδιοκτητών.

Οι παγίδες και τα "ψιλά γράμματα" από την ρύθμιση των 100 δόσεων! Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε...

Πιο «στενό» γίνεται, πλέον, το πλαίσιο οφειλών προς τις εφορίες, αφού πέρα από την εφαρμογή της τροπολογίας για την εξαίρεση των υπόλοιπων δόσεων του ΕΝΦΙΑ και του φόρου εισοδήματος, η πολυσυζητημένη Απόφαση της Κατερίνα Σαββαϊδου περιορίζει ακόμα περισσότερο τα περιθώρια που άφηνε η προηγούμενη Απόφασή της, βάζοντας 3 «κόφτες».
Κατ' αρχάς, σύμφωνα με το iefimerida.gr, όπως προβλέπει η τροπολογία, στη ρύθμιση δεν μπορούν να υπαχθούν οφειλές που δεν έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες, κάτι που σημαίνει πρακτικά ότι το «σπάσιμο» του απλήρωτου φόρου εισοδήματος και του φόρου ακινήτων μπορεί να υπαχθεί μόνο στην πάγια ρύθμιση των 12 δόσεων.
Ο δεύτερος «κόφτης» που περιορίζει ακόμα περισσότερο τις οφειλές που μπορούν να ρυθμιστούν έως και σε 100 δόσεις είναι η... ημερομηνία. Ενώ η προηγούμενη Απόφαση της Κατερίνας Σαββαϊδου όριζε -ερμηνεύοντας διασταλτικά τον νόμο- ότι μπαίνουν υποχρεωτικά στη ρύθμιση οι οφειλές που έχουν βεβαιωθεί έως την 1η Οκτωβρίου και έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες ως την ημερομηνία αίτησης υπαγωγής -δηλαδή, θεωρητικά, έως τις 31 Μαρτίου 2015- η νέα Απόφαση ορίζει ότι μπαίνουν υποχρεωτικά ΜΟΝΟ όσες έχουν βεβαιωθεί και καταστεί ληξιπρόθεσμες ως την 1η Οκτωβρίου. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι όλες οι δόσεις φόρων που έχουν μείνει απλήρωτες από την 1η Οκτωβρίου και μετά μπορούν να υπαχθούν ΜΟΝΟ στην πάγια ρύθμιση των 12 δόσεων.
Ο τρίτος «κόφτης» μπαίνει σε όσους μπουν στη νέα ρύθμιση και επιλέξουν συγκεκριμένο αριθμό δόσεων, εκτιμώντας τι ακριβώς τους συμφέρει, αφού, ως γνωστόν, όσο περισσότερες είναι οι δόσεις τόσο μικραίνει το «κούρεμα» στις προσαυξήσεις. Η προηγούμενη Απόφαση όριζε ότι ο οφειλέτης μπορεί να επιλέξει την υπαγωγή του σε άλλο πρόγραμμα με διαφορετικό αριθμό δόσεων για το υπόλοιπο ποσό, αλλά η νέα Απόφαση ορίζει ότι είναι μεν δυνατή η υπαγωγή σε άλλο πρόγραμμα, αλλά με ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ αριθμό δόσεων για το υπόλοιπο ποσό. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι αν ένας οφειλέτης επιλέξει ρύθμιση 48 δόσεων, ΔΕΝ μπορεί να επιλέξει αργότερα την εξόφληση σε 72 δόσεις, αλλά μόνο την εξόφληση σε λιγότερες δόσεις.

Πώς θα ανοίξεις το δικό σου express market με μηδέν χρήματα στην τσέπη

Πώς θα ανοίξεις το δικό σου express market με μηδέν χρήματα  στην τσέπη

Μπορείς να ανοίξει κάποιος ένα κατάστημα franchise χωρίς να χρειάζεται να καταβάλλει χρήματα στον δικαιοπάροχο;

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...