Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Λουκέτο-ΒΟΜΒΑ στην ελληνική αγορά! Ποιος κολοσσός φεύγει από τη χώρα μας αφήνοντας χιλιάδες εργαζόμενους ΑΝΕΡΓΟΥΣ;;;


Σε αναζήτηση νέου υποψηφίου αγοραστή για τη μεταβίβαση των εν Ελλάδι δραστηριοτήτων του βρίσκεται ο πολυεθνικός Όμιλος Pepsico HBH, μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων που έγιναν το τελευταίο διάστημα τόσο με την πατρινή Λουξ Μαρλαφέκας όσο και με την ΕΨΑ, οι οποίες τελικά δεν καρποφόρησαν καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες «υπήρξε σημαντική διάσταση απόψεων τόσο σχετικά με τη μορφή της συνεργασίας όσο και με το ύψος του τιμήματος».

Οδηγός προς αποφυγή ! Πέρασε με κόκκινο τη Γούναρη και μπήκε ανάποδα στην Κανακάρη - Δείτε Βίντεο !


Οδηγοί που κάνουν ακατανόητες ενέργειες ακόμη και στο κέντρο της Πάτρας. Περνούν με κόκκινο, μπαίνουν ανάποδα σε μονόδρομους, κινούνται στο αντίθετο ρεύμα ακόμη και στην εθνική. Οι αυτόπτες μάρτυρες τέτοιων περιστατικών κάνουν τον σταυρό τους….

ΠΑΤΡΑ: Άγνωστοι έσπασαν τζάμια σε καταστήματα στην Παντανάσσης !


Τις τζαμαρίες καταστημάτων στον πεζόδρομο της Παντανάσσης, στην Πάτρα, έσπασαν άγνωστοι σήμερα τα ξημερώματα. Έβαλαν  στο στόχαστρο τους τρία καταστήματα στο τμήμα του πεζόδρομου από την Κανανάρη έως την Καραΐσκάκη.

ΠΑΤΡΑ: Εικόνες ντροπής στην οδού Βασιλειάδου-ΦΩΤΟ


Εδώ και… μήνες βλέπουν αυτή την εικόνα - όπου αλιεύσαμε από το dete.gr - στο υποτιθέμενο πεζοδρόμιό τους κάτοικοι της οδού Βασιλειάδου. Και όπως εύκολα μπορείτε να καταλάβετε οι διερχόμενοι χρησιμοποιούν… τον δρόμο! 


Εκεί μας κατάντησαν οι κατοχικές κυβερνήσεις… Δείτε άστεγο στην Τριών Ναυάρχων !


Δεν έχει τέλος το φαινόμενο των αστέγων στην Πάτρα. Ο αριθμός των ατόμων που αδυνατούν να διατηρήσουν το σπιτικό τους και καταλήγουν στους δρόμους, μετατρέποντας ένα παγκάκι σε κρεβάτι, αυξάνεται δραματικά!

Γιάννης Κόκκαλης : Ο κορυφαίος "Έλληνας" Dj - General Μanager του Fasma Fm 99.7 , επόμενος καλεσμένος μου στην διαδικτυακή εκπομπή "One Man Show" !!!


Γιάννης Κόκκαλης ! Σίγουρα τον γνωρίζεται και ειδικότερα οι "νυχτόβιοι" , μιας και αναφέρομαι στον κορυφαίο ..."Έλληνα" Dj της Πάτρας !

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ! Αυτή είναι η απόφαση για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα! Ποιοί το δικαιούνται, πώς και πόσα χρήματα θα πάρουν;;;;

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ! Αυτή είναι η απόφαση για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα! Ποιοί το δικαιούνται, πώς και πόσα χρήματα θα πάρουν;;;;
Η πιλοτική εφαρμογή σε 13 Δήμους (Δράμας (περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης), Εδεσσας (περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας), Γρεβενών (περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας), Ιωαννίνων (περιφέρεια Ηπείρου), Καρδίτσας (περιφέρεια Θεσσαλίας), Λευκάδας (περιφέρεια Ιονίων Νήσων), Ι.Π. Μεσολογγίου (περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος), Χαλκίδας (περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος), Καλλιθέας (περιφέρεια Αττικής), Μαλεβιζίου (περιφέρεια Κρήτης), Τρίπολης (περιφέρεια Πελοποννήσου), Σύρου (περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου), Σάμου (περιφέρεια Βορείου Αιγαίου), αρχίζει από τις 15 Νοεμβρίου.
Από την ημερομηνία αυτή και ως τις 15 Μαρτίου 2015 οι δικαιούχοι που κατοικούν στους 13 Δήμους θα μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά το ειδικό έντυπο ΑΦ1 που θα συνιστά υπεύθυνη δήλωση για την οικογενειακή, οικονομική και περιουσιακή κατάσταση του τελευταίου 12μήνου.
Η απόφαση του υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Γιάννη Βρούτση που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως προβλέπει σειρά ελέγχων - ακόμη και στις κατοικίες των επιδοματούχων - για την εξακρίβωση των συνθηκών διαβίωσης όσων θα λαμβάνουν τη σχετική ενίσχυση η οποία θα συμψηφίζεται με άλλα επιδόματα.
Σύμφωνα με την απόφαση, θα ικανοποιηθούν αιτήσεις μέχρι την εξάντληση των διαθεσίμων πόρων του προγράμματος (20εκατ ευρώ) ενώ η ενίσχυση θα δοθεί αναδρομικά από την 1η Νοεμβρίου για όσους υποβάλουν αιτήσεις το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο.
Το εισόδημα και το επίδομα
Τα ποσά του μηνιαίου εγγυημένου εισοδήματος αποτελούν και το "κατώφλι" του εισοδήματος που πρέπει να έχουν οι ενδιαφερόμενοι και είναι:
-Άγαμος χωρίς παιδιά 200€ μηνιαίο, 2.400€ ετήσιο.
-Ζευγάρι χωρίς παιδιά 300€ μηνιαίο 3.600€ ετήσιο.
-Ζευγάρι με 1 ανήλικο παιδί 350€ μηνιαίο 4.200€ ετήσιο.
-Ζευγάρι με 2 ανήλικα παιδιά 400€ μηνιαίο 4.800€ ετήσιο.
-Ζευγάρι με 3 ανήλικα παιδιά 450€ μηνιαίο 5.400€ ετήσιο.
-Ζευγάρι με 4 ανήλικα παιδιά 500€ μηνιαίο 6.000€ ετήσιο.
-Ζευγάρι με 1 ενήλικο παιδί 400€ μηνιαίο 4.800€ ετήσιο
-Ζευγάρι με 1 ανήλικο και 1 ενήλικο παιδί 450€ μηνιαίο 5.400€ ετήσιο
-Ζευγάρι με 2 ενήλικα παιδιά 500€ μηνιαίο 6.000€ ετήσιο
-Ζευγάρι με 2 ανήλικα και 1 ενήλικο παιδί 500€ μηνιαίο 6.000€ ετήσιο
-Μονογονεϊκή οικογένεια με 1 ανήλικο ή ενήλικο 300€ μηνιαίο 3.600€ ετήσιο
-Μονογονεϊκή οικογένεια με 2 ανήλικα παιδιά 350€ μηνιαίο 4.200€ ετήσιο
-Μονογονεϊκή οικογένεια με 1 ενήλικο παιδί 300€ μηνιαίο 3.600€ ετήσιο
-Μονογονεϊκή οικογένεια με 2 ενήλικα παιδιά 400€ μηνιαίο 4.800€ ετήσιο.
newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Από τις ζημιές στο Αίγιο

Ελάχιστες οι ζημιές από τον χθεσινό σεισμό μεγέθους 4,8 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ στο Αίγιο. Στις 10 το βράδυ ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αιγιαλείας. 
Παράλληλα, στο Αίγιο έμεινε όλη τη νύχτα κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με δύο οχήματα!
Παρατηρήθηκαν ρωγμές στην τοιχοποιία κάποιων σπιτιών, ενώ έχουν πέσει σοβάδες και έσπασαν τζαμαρίες σε λίγα καταστήματα, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.
Επίσης σημειώθηκε μερική κατάρρευση στον ακάλυπτο ακατοίκητου σπιτιού στην οδό Αράτου στο Αίγιο, καθώς και πτώση παλιάς μάντρας στην Αγιά Σωτήρα.
Οι σεισμολόγοι εκτιμούν ότι το φαινόεμενο εντάσσεται στη συνήθη σεισμική δραστηριότητα της περιοχής. Πάντως οι κάτοικοι του Αιγίου τρόμαξαν, αφού ο σεισμός ήταν επιφανειακός, είχε διάρκεια και κάποιοι έλεγαν πως τους θύμισε ότι συνέβη το 1995. 

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...