Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

57 δημόσιοι υπάλληλοι από την Αχαϊα έβγαλαν λεφτά στο εξωτερικό... εν μέσω κρίσης


Σοκ προκαλεί η είδηση πως από το 2010 μέχρι και σήμερα 5.260 δημόσιοι υπάλληλοι φυγάδευσαν με εμβάσματα στο εξωτερικό συνολικά ποσά που ανέρχονται στο 1,5 δισ. ευρώ.

Είναι ή όχι ο Νίκος Μανιάτης μέτοχος στο φετινό "Arena the place" ; - Δείτε σε video την απάντηση που μου έδωσε ο ίδιος !


Μπορεί για πολλά άτομα εκείνα που δραστηριοποιούνται στον τομέα της νυχτερινής διασκέδασης να μην τους συγκίνησε και ιδιαίτερα τα όσα συζήτησα πριν λίγο με τον Νίκο Μανιάτη , όμως εντύπωση προκάλεσε - φυσικά όσοι μας παρακολούθησαν - μια συγκεκριμένη ερώτηση που του έθεσα .

Δείτε Videos : Όλα όσα μου δήλωσε ο Νίκος Μανιάτης πριν λίγο στην διαδικτυακή τηλεόραση του beebox.gr !


Για "πικάντικες" ερωτήσεις είχαμε κάνει λόγο λίγο πριν μπούμε στην ... αρένα της εκπομπής "One Man Show" , με το τελικό αποτέλεσμα που βγήκε από την συχνότητα του beebox.gr , να μας δικαιώνει απόλυτα ! 

Πλησιάζει η ώρα της "Ιεράς Εξέτασης" - Τι ... πικάντικο λέτε να ρωτήσω τον Νίκο Μανιάτη ;




Από την αρχή της εβδομάς που έχει αναρτηθεί η είδηση πως σημερινός καλεσμένος στο "One Man Show" θα είναι ο Νίκος Μανιάτης , η ζήτηση και οι ερωτήσεις που δεχόμαστε ... απλά δεν έχουν προηγούμενο !

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ ΘΕΑΜΑ !! Η 33χρονη μαμά που μετατρέπεται σε.. δαίμονα!


Η 33χρονη Nikki Shelley είναι μια νοικοκυρά και μητέρα τριών παιδιών, η οποία με λίγο μακιγιάζ καταφέρνει να μετατραπεί στην πιο τρομακτική γυναίκα που έχετε δει.

Επείγον: Πάτρα ΤΩΡΑ: Αυτοκτονία στην Αγυιά -Άνδρας αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα

Αυτοκτονία ατόμου, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται να έχει αυτοπυροβοληθεί, έγινε πριν από λίγο στην Πάτρα και ειδικότερα στην περιοχή της Αγυιάς , όπως πρώτο ανάρτησε στο διαδίκτυο το dytikanea.gr .

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...