Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

ΑΛΛΑΞΕ η ώρα! Ρυθμίσατε τα ρολόγια σας;;;


​Μία ώρα παραπάνω γλυκού ύπνου μέσα στα ζεστά σας σκεπάσματα κερδίσατε σήμερα Κυριακή, μιας και η ώρα άλλαξε.

Ποιος ήταν ο Άγιος Δημήτριος, που είναι πολιούχος της Θεσσαλονίκης;;; Γιατί παρουσιάζεται ως καβαλάρης με κόκκινο άλογο και πότε ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ;;;


Ο Άγιος Δημήτριος, που γεννήθηκε περί το 280-284 μ.Χ. και πέθανε πιθανότατα το 306 στη Θεσσαλονίκη, αποτελεί έναν από τους Μεγαλομάρτυρες της Χριστιανοσύνης. Ο Δημήτριος ήταν γόνος αριστοκρατικής οικογένειας στη Θεσσαλονίκη. Aνελίχθηκε στις βαθμίδες του ρωμαϊκού στρατού με αποτέλεσμα σε ηλικία 22 ετών να φέρει το βαθμό του χιλιάρχου. Ως αξιωματικός του ρωμαϊκού στρατού κάτω από τη διοίκηση του Τετράρχη (και έπειτα αυτοκράτορα) Γαλερίου Μαξιμιανού, όταν αυτοκράτορας ήταν ο Διοκλητιανός, έγινε Χριστιανός και φυλακίστηκε στην Θεσσαλονίκη το 303, διότι αγνόησε το διάταγμα του αυτοκράτορα Διοκλητιανού «περί αρνήσεως του χριστιανισμού». Μάλιστα λίγο νωρίτερα είχε ιδρύσει κύκλο νέων προς μελέτη της Αγίας Γραφής.

Αυτό κι αν είναι success story! Ο Έλληνας που θα κατασκευάσει τους ΝΕΟΥΣ Δίδυμους Πύργους στη Νέα Υόρκη! Ποιος είναι και πώς τον επέλεξαν;;;(PHOTOS)


Τελικά, όντως, όποια πέτρα και αν σηκώσει κανείς σίγουρα θα βρει έναν Έλληνα. Πόσο μάλλον αν σηκώσει τις πέτρες πάνω στις οποίες θα «κάτσουν» οι νέοι Δίδυμοι Πύργοι στη Νέα Υόρκη στο Σημείο Μηδέν όπου συνέβη η τρομοκρατική επίθεση.

Ο Σταμάτης Μαλέλης στην Πάτρα για 3day Executive Seminar Social media-TV-Radio


To μοναδικό ζωντανό, ολοκαίνουριο σεμινάριο Executive Seminar Social Media, TV, Radio απευθύνεται σε ανθρώπους όλων των ηλικιών που θέλουν να εκμεταλλευτούν τα μέσα προβολής και αναμετάδοσης είτε για προσωπική ανέλιξη είτε ως μέλη επιχειρήσεων.

Πάτρα: Θανατηφόρο τροχαίο στη Βενιζέλου - Νεκρός ο οδηγός SMART, σοβαρά η συνεπιβάτης - ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ

 Πάτρα: Θανατηφόρο τροχαίο στη Βενιζέλου - Νεκρός ο οδηγός SMART, σοβαρά η συνεπιβάτης - ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ Στο ύψος της Εγλυκάδος

Όχημα μάρκας Smart στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε εκτός δρόμου στην Ελ. Βενιζέλου, στο ύψος της Εγλυκάδος, γύρω στα 300 μέτρα από την Πατρών Κλάους. Ο οδηγός του ασημί Smart κατέβαινε την Ελ. Βενιζέλου, όπου για άγνωστους λόγους έχασε τον έλεγχο του οχήματος.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...