Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

ΒΟΜΒΑ: Κανόνι στην ελληνική αγορά!!! Ποιος αποχώρησε ξαφνικά και γίνεται της τρελής;


Με σημαντικό ποσοστό συμμετείχε στην εκδοτική επιχείρηση Selena ο εκδότης Γιάννης Φιλιππάκης.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μη ξεχάσετε: Αλλάζει η ώρα την Κυριακή!


Ο χειμώνας μπήκε κανονικά και έτσι την Κυριακή 26 Οκτωβρίου αλλάζουμε τα ρολόγια μας και υποδεχόμαστε την χειμερινή ώρα.

''ΔΙΨΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ''...


...ΑΠΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ...

ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ....


ΣΠΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ...

ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΛΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ...


...ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗ ΔΟΥΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ - ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΞΕΦΥΓΕΙ...

Γιατί πήγε πάλι στο Δικαστήριο Αιγίου ο Αλέξης Φράγκος;


Στο Δικαστικό Μέγαρο του Αιγίου και μάλιστα κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε το πρωί της Τρίτης ο Αλέξης Φράγκος. Αυτή τη φορά όχι για να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορούμενου αλλά να καταθέσει ως μάρτυρας στην δίκη τριών νεαρών Πατρινών, μελών συγκεκριμένης «ομάδας» που κατηγορούνται για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στην πολυκατοικία που διαμένει η οικογένεια Φράγκου.

Ένας διαφορετικός Κώστας Κανδήρος - Δείτε την αποκλειστική συνέντευξη που μου παραχώρησε χθες στο web - tv του beebox.gr !


Μια άλλη πλευρά του εαυτού του πρόβαλε προς τα έξω ο Κώστας Κανδήρος , κατά την διάρκεια της χθεσινής αποκλειστικής συνέντευξης - περισσότερο συζήτησης όμως θα την χαρακτήριζα καλύτερα - που μου παραχώρησε μέσα από την διαδικτυακή τηλεόραση του beebox.gr .

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...