Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Η άλλη πλευρά του Χίτλερ! Ο δικτάτορας που έκανε ΣΕΞ με την γυναίκα του χωρίς να την αγγίζει και είχε σχέσεις με την ανιψιά του!

Η άλλη πλευρά του Χίτλερ! Ο δικτάτορας που έκανε ΣΕΞ με την γυναίκα του χωρίς να την αγγίζει και είχε σχέσεις με την ανιψιά του!

Στη σεξουαλική ζωή του δικτάτορα που αιματοκύλησε τη Ευρώπη, του Αδόλφου Χίτλερ αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Cheltenham Festival of Literature, ο συγγραφέας Μαρτέν Αμί.

Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα: Ποιοι ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ τα 400 ευρώ;


Άμεση και πιλοτική εφαρμογή του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος για ένα εξάμηνο σε 13 δήμους της χώρας αναμένεται να ανακοινωθεί την Τρίτη και από τις αρχές του 2016 θα εφαρμοστεί σε όλη τη χώρα.

Ξεκίνησε ο ΠΟΛΕΜΟΣ των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας!!! Τι θα συμβεί από σήμερα στα δίκτυα;

Ξεκίνησε ο ΠΟΛΕΜΟΣ των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας!!! Τι θα συμβεί από σήμερα στα δίκτυα;

Οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας θεωρητικά θα αρχίσουν να «κονταροχτυπιούνται» στη δημοπρασία των συχνοτήτων του ψηφιακού μερίσματος που είναι κρίσιμο για την ανάπτυξης δικτύων τέταρτης γενιάς στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ). Όμως ένα κομμάτι του διαγωνισμού έχει ήδη κλείσει και αφορά τρεις άδειες στα 800 Mhz οι οποίες δόθηκαν στην τιμή εκκίνησης των 51,5 εκ Ευρώ η κάθε μια σε Cosmote, Vodafone, Wind στην πρώτη φάση του διαγωνισμού μιας και οι υποψήφιοι ήταν μόνο τρεις. Τώρα ουσιαστικά οι τρεις εταιρίες κινητής θα διαγκωνιστούν για τις απομένουσες άδειες των 800 Mhz με τιμή εκκίνησης τα 51,5 εκ Ευρώ.

ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ !!! ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ !


Ξεκινά σήμερα, Δευτέρα, το νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για την προώθηση στην αγορά εργασίας 16.600 ανέργων, κυρίως χαμηλών τυπικών προσόντων, ηλικίας 29 έως 64 ετών. Το πρόγραμμα υλοποιείται, με συνδυασμένες δράσεις κατάρτισης, πρακτικής άσκησης, πιστοποίησης των δεξιοτήτων και απασχόλησης, στις οποίες περιλαμβάνονται:

ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ .... Ο ΆΛΛΟΤΕ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ !


ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ .

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...