Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ του υπουργού Κικίλια και του κομματικού αρχηγού της ΕΛΑΣ: “Έτσι θα σκότωναν οι τρομοκράτες τον Βαγγέλα , ορέ κλεφτόπουλα; ΤΟΝ ΠΙΟ “ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟ” ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ”; .

marinakis1

Από την Πέμπτη το απόγευμα μια άνευ προηγουμένου τρομολαγνική “ενημέρωση” για τα πανηγύρια-την οποία δεν την πιστεύουν ούτε τα μικρά παιδιά-έχει στηθεί με την βοήθεια “φορτομένων” ιστολογίων με κρατική διαφήμιση αλλά και συγκεκριμένων τηλεοπτικών σταθμών, μεταξύ αυτών και από τον αθεράπευτα μνημονιακό ΣΚΑΙ, ο οποίος ειδικά το βράδυ της Παρασκευής στο κεντρικό του δελτίο, ξεπέρασε με την κυρία Σία Κοσσιώνη(η οποία φυλάσσεται επί 24ωρου από αστυνομικούς που τους πληρώνει ο λαός όπως είχε αποκαλύψει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ), έχει στηθεί ως αβάντα στον λόγο του πρωθυπουργού αποστάτη στα 40 της ΝΔ.

ΝΕΑ "ΘΑ" ΣΑΜΑΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ...


ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΞΕΠΑΤΩΣΕ ΕΠΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ!!!

ΤΡΕΛΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ !


ΑΔΕΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΕΛΠΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ...

Βολές τέως Νεοδημοκράτη Υπουργού εναντίον Σαμαρά και Παπαμιμίκου !


Τις δηλώσεις παλιών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας ότι ο Σαμαράς θα τελέσει μνημόσυνο για τα "σαράντα" της παράταξης και όχι για την επέτειο ίδρυσης της έρχεται να συμπληρώσει ο στενός συνεργάτης της Ντόρας Μπακογιάννη και τέως Υπουργός Θεόδωρος Δαμιανός. 

Μπηχτή Τριανταφυλλόπουλου σε Νικολόπουλου - ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ !


Το έγραψε στο Facebook ο πολιτευτής της ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος και όπως θα αντιληφθεί όποιος το διαβάσει, αναμένεται να προκαλέσει νέες εντάσεις με τον βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο.

Αχαΐα: «Έφυγε» ο καθηγητής Φυσικής Γιάννης Κωστόπουλος μετά από 65 μέρες στην εντατική – Δίδασκε στο Γυμνάσιο Κάτω Αχαΐας !


«Έφυγε» από τη ζωή ο Γιάννης Κωστόπουλος. Ο καθηγητής φυσικής που νοσηλευόταν μετά από σοβαρό τροχαίο στην εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, εξέπνευσε πριν από λίγες ώρες. Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα στις 3:30μμ από τον Ιερό Ναό της Παναγίας Αλεξιώισσας Πατρών.

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Η γυναίκα με την μάσκα - Την ΕΚΑΨΑΝ επειδή ήταν ΟΜΟΡΦΗ και ύστερα έμαθε ότι είχε ΚΑΡΚΙΝΟ!!! (PHOTOS)

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Η γυναίκα με την μάσκα - Την ΕΚΑΨΑΝ επειδή ήταν ΟΜΟΡΦΗ και ύστερα έμαθε ότι είχε ΚΑΡΚΙΝΟ!!! (PHOTOS)

Η 28χρονη πανέμορφη γυναίκα είναι αναγκασμένη να φοράει τη μάσκα στο πρόσωπο της αφού υποφέρει από φριχτά εγκαύματα . Η Dana Vulin υπέστη εγκαύματα τρίτου βαθμού στα δύο τρίτα του σώματός της,όταν μία γυναίκα που τη ζήλευε τής έβαλε φωτιά μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ με πασίγνωστη αλυσίδα super market! Ανάγκασαν υπάλληλο να παραιτηθεί, επειδή παρατήρησε πως πωλούνταν ληγμένα προϊόντα!


O 28χρονος Matthew O'Donnell από το Μπρίστολ της Αγγλίας εργαζόταν μέχρι πρότινος σε μεγάλη και πασίγνωστη αλυσίδα super market - που δραστηριοποιείται και στη χώρα μας-. Αναγκάστηκε όμως να παραιτηθεί, όπως αναφέρει η Daily Mail.

ΕΚΤΑΚΤΟ δελτίο επιδείνωσης του ΚΑΙΡΟΥ: Πού & πότε έρχονται καταιγίδες;


Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται από το βράδυ του Σαββάτου, κυρίως στη Δυτική Ελλάδα, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΓΙΟΥΝΚΕΡ - ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟ ΦΙΛΟ-ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΑΠΕ-ΜΠΕ !


ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΗΝ ΕΙΣΘΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΓΙΟΥΝΚΕΡ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!



Δεν χρειάζονται περαιτέρω σχόλια. Αυτός ο άνθρωπος υποστηρίχθηκε από τη ΝΔ και τον Σαμαρά για υποψήφιος Δήμαρχος της Αθήνας! Και μετά διαμαρτύρονται για όλα όσα έρθουν για τη ΝΔ στις εκλογές... Το ρεπορτάζ από την πρώτη σελίδα στα αυριανά Παραπολιτικά..



Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...