Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Δείτε Βίντεο : Όλα όσα μου δήλωσε πριν λίγη ώρα ο Mr Patragoal.gr , Αποστόλης Νικολόπουλος , στο WEB-TV του beebox.gr


Για όλους και όλα μου μίλησε ο Αποστόλης Νικολόπουλος πριν λίγη ώρα μέσα από το web - tv του www.beebox.gr !

O Mr Patragoal.gr , Αποστόλης Νικολόπουλος , σημερινός μου καλεσμένος στην εκπομπή "One Man Show" !!!


Για ακόμη μια Παρασκευή είμαστε πανέτοιμοι να φανούμε συνεπείς στο διαδικτυακό μας ραντεβού !

Μας ταρακούνησε για τα καλά - Σεισμός 4,6R στην Πάτρα !


Σεισμός 4,6R σημειώθηκε στις 18:12 νότια της Πάτρας.

Πλουσιότερος κατά 31 εκατ. ευρώ‏ ο Δημήτρης Κοντομηνάς! Από που δέχτηκε αυτό το... δώρο;


«Όχημα» αυτής της ιδιαίτερης ιστορίας είναι η εταιρία ΔΕΛΑΝ, η οποία είχε ξεκινήσει ως ελληνοβρετανική κοινοπραξία με επικεφαλής τον Θωμά Λαναρά και συνεργάστηκε με την τότε Telestet, για να καταλήξουν τελικά στα δικαστήρια. Στην πορεία, ο τότε επικεφαλής της ΕΝΚΛΩ μεταβίβασε την εταιρία στον Alpha.

Τους "ξεφτίλισε"! Πτώχευση στον ΟΠΑΠ μετά το ΔΕΛΤΙΟ - ΒΟΜΒΑ που κέρδισε κάποιος στο Στοίχημα!!!

Τους

Πόνταρε 0,30 € για να πάρει... 0,39 € !!!!!

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ! Ποια η ΣΠΟΥΔΑΙΑ κίνηση που κάνει ο Μαρινόπουλος για τους συνανθρώπους μας που έχουν ΑΝΑΓΚΗ;


Επιστροφή στο "τεφτέρι"... Αυτή την παλιά συνήθεια με την οποία παλαιότερα οι καταναλωτές αγόραζαν τα προϊόντα τους (και η οποία επανήλθε στην περίοδο της κρίσης), εγκαινιάζουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία και η αλυσίδα σούπερμάρκετ Μαρινόπουλος.

Ο Mr Jumbo τα βάζει με όλους και με όλα!!! Καταπέλτης ο επιχειρηματίας - Ποιους ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ και γιατί εκπέμπει SOS;


Kαταπέλτης ενάντια στην "ανυπαρξία του συστήματος" και στην χώρα με τους "χρεοκοπημένους επιχειρηματίες με υπερβολική επίδειξη πλούτου" ήταν στην Ενωση θεσμικών Επενδυτών ο επικεφαλής της Jumbo, Απόστολος Βακάκης.

Αυτά είναι τα επιδόματα που ΑΓΝΟΟΥΜΕ!! - Ποιοι είναι οι δικαιούχοι και τι δικαιολογητικά χρειάζονται;


Αν ο εργοδότης σας είναι αφερέγγυος και σας χρωστάει μέχρι και τρία μηνιάτικα, ψάξτε το… γιατί μέχρι να λάβετε τα χρωστούμενα από το αφεντικό, μπορεί να δικαιούστε επίδομα και από… άλλον οργανισμό!!!

Μόλις τώρα ξεκινάει το όλο .. γλέντι !!! Ο Παπανδρέου ρίχνει την κυβέρνηση και οδηγεί την χώρα σε ΕΚΛΟΓΕΣ!!!


Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις με την ψήφο εμπιστοσύνης να γυρίζει μπούμεραγκ στην κυβέρνηση καθώς 3 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είναι αποφασισμένοι να καταψηφίσουν την κυβέρνηση. Μετά από αυτό ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για εκλογές μέσα στο Νοέμβριο. Η ιδέα για ψήφο εμπιστοσύνης ήταν του Βενιζέλου, ο οποίος παρέσυρε τον Σαμαρά σε μια θανάσιμη παγίδα. Εκτός από τους 3 πασόκους που θα καταψηφίσουν την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει την ευκαιρία να μετρήσει πολύ περισσότερους από τους 121 βουλευτές που χρειάζεται να πουν όχι στην εκλογή προέδρου Δημοκρατίας που θα υποδείξει η κυβέρνηση.

ΤΕΛΟΣ στα τεκμήρια για τα ΙΧ! Έρχεται το ΠΕΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ


Παρελθόν θα αποτελέσουν τα τεκμήρια διαβίωσης από την Πρωτοχρονιά του νέου έτους, καθώς το νέο σύστημα που θα τα αντικαταστήσει το λεγόμενο περιουσιολόγιο είναι σχεδόν έτοιμο.

ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είχε ... γνήσιο φιλότιμο! Δεν άντεξε την έρευνα του Υπουργείου για ένα πλαστό πτυχίο που είχε καταθέσει... πριν 20 χρόνια


Για τον χαμό του Κώστα Σταυρόπουλου πενθεί η οικογένεια του Απόλλωνα Εγλυκάδας. Ο 46χρονος ταμίας της ομάδας και παλιός ποδοσφαιριστής έφυγε από τη ζωή χθες τα ξημερώματα σκορπίζοντας θλίψη στο σωματείο και στους δικούς του ανθρώπους. 

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...