Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

KYΠΑΤΖΗΔΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΙΚΙΛΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙΩΤΗ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ , ΝΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗ SIEMENS ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΝΔ. ΡΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΑΥΤΑ; Ο ΡΑΜΠΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ;;;

k-t

Το όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη-ανάμεσα σε άλλα- αποκάλυψε ο Βασίλης Κικίλιας ότι βρέθηκε μέσα σε λίστα τρομοκρατών καθώς…φέρεται να αποτελούσε στόχο για μελλοντικό χτύπημα.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ;


Από το : enimerosi24.gr

ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ !


ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ

Ανδρέα , τώρα σε πιστέψαμε - Είναι προτιμότερο να λες την αλήθεια στους Πατρινούς , παρά να επιδίδεσαι στα παλιομοδίτικα επικοινωνιακά τρικ !!! "Η παραίτηση μου δεν έχει σχέση με τα σενάρια εκλογών" , δήλωσε ο Κατσανιώτης !

andreas-katsaniotis-paraiththeis-gg-epikoinonias

Ανδρέα , επειδή είναι έξυπνος πολιτικός και μου είσαι αρκετά συμπαθητικό πρόσωπο , θα ήταν προτιμότερο να μιλήσεις σταράτα στους Πατρινούς πολίτες !

"Εφυγε" ο Κώστας Σταυρόπουλος - Θρήνος στην Εγλυκάδα !


"Σοκ" στην οικογένεια του Απόλλωνα Εγλυκάδας, ο οποίος με ανακοίνωση του έκανε γνωστό ότι πριν λίγο στο άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο του Ρίου ο παράγοντας και παλαίμαχος της ομάδας Κώστας Σταυρόπουλος. 

Η ανακοίνωση της ομάδας: "Όλα έγιναν χτες το βράδυ γύρω στις 03.30, όταν ο Κώστας Σταυρόπουλος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, καταναλώνοντας αρκετή δόση ποντικοφάρμακου. Οι δικοί του αμέσως διαπίστωσαν την ενέργεια του και αμέσως διεκομίστη ευσπεσμένα στο Νοσοκομείο του Ρίου όπου τελικά δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή και έφυγε από κοντά μας. 

Ο καλός φίλος Κώστας ήταν 46 χρονών, ήταν χωρισμένος και είχε αποκτήσει από τον γάμο του δύο παιδιά. Εργαζόταν στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου ως σωφρονιστικός υπάλληλος. 

Το ΔΣ της ομάδας ευχονται θερμά συλληπητήρια στην οικογένεια του Κώστα. 
Καλό ταξίδι φίλε !!


πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Την Παρασκευή η κηδεία του Γιώργου Κουνινιώτη !


Θρήνος στο Αίγιο από τον ξαφνικό θάνατο του συμβούλου Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου Γιώργου Κουνινιώτη, ο οποίος έφυγε σε ηλικία 54 ετών από καρδιακό επεισόδιο και μάλιστα στον ύπνο του.

ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ...


ΔΕΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !

ΚΗΔΕΙΑ ΣΤΗ ΝΔ - ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ !


ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΕΞΗΓΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΠΕΛΩΣΑΝ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ - ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΑ ΜΜΕ !

NA TO ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ : ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ


ΕΒΓΑΖΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΟΥ ΕΣΡ !

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις προϋποθέσεις .... !!! Αρχίζει το νέο πρόγραμμα επιχορήγησης για πρόσληψη 5.000 ανέργων από 25 έως 66 ετών


Ξεκινά στις 7/10/2014 η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού επιχορήγησης επιχειρήσεων με σκοπό την δημιουργία 5.000 νέων θέσεων εξαρτημένης εργασίας πλήρους απασχόλησης.

ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ...


...Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ;

ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ...


ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ, Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΟΤΙ "ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ"!!!

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...