Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ!!!


ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ .

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ : ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!!



ΝΕΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΟΥ ΚΩΛ...ΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ .

Νομίζοντας ότι απευθύνεται σε εντελώς μαλ...κες ο Άδωνις συνέχισε το κρεσέντο μπουρδολογίας υποστηρίζοντας ότι "εάν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα αδειάσουν οι τράπεζες και εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να το πω"! Αυτό ακριβώς είπε σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΙ ο Άδωνις Γεωργιαδης. «Οι τράπεζες είχαν αδειάσει με την πολιτική που ακολουθήθηκε μέχρι τώρα», απάντησε ο βουλευτής Δημήτρης Γελαλής, υπεύθυνος φορολογικού τομέα του ΣΥΡΙΖΑ. «Τα 11 δισ. του ΤΧΣ δεν είναι κλειδωμένα σε κάποιο ταμείο για να τα πάρουμε ότι ώρα θέλουμε. Ειναι χρήματα για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών για τα κόκκινα δάνεια αν χρειαστούν», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

«Έχουν υποχρέωση να μας τα δώσουν γιατί είναι δάνεια», απάντησε ο κύριος Γελαλής και πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μιλά για κρατικοποίηση των τραπεζών αλλά για κοινωνικοποίηση.

Φθάσαμε στο σημείο, πρόσθεσε, οι συστημικές τράπεζες να μην δίνουν ούτε ένα δάνειο στον κόσμο.
Εντάξει ρε Άδωνι. Και η μαλ...κία έχει το όριό της. Κάποια στιγμή βάλε φρένο γιατί ήδη έχει αρχίσει να γελάει ο κόσμος μαζί σου.

πηγή : Fimotro

ΤΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΠΟ ΤΟ KONTRA ΚΑΙ ΔΕΧΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΣΤΟ "Ε"!!!


Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΥΠΕΡ ΣΑΜΑΡΑ...

Τον "γλεντάει" για τα καλά και φέτος ο Βαγγέλαρος ! Γιάννη , ξανά-πάρε μολύβι και χαρτί !


ΣΤΑ 30 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ . ΣΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ .

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ...!!! ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ “ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΥΣ” ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΑΝΩΤΑΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΜΕΣΩ OFFSHORE ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ?

sdoe-xrimata

Πολύ θέμα έγινε τις ημέρες αυτές για την συγκάλυψη της μεγάλης φοροδιαφυγής από την Κυβέρνηση.

Ο κακός χαμός!!! Εξαγριωμένοι επιβάτες ΠΕΤΑΞΑΝ έξω από το αεροπλάνο δύο ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!!! Ποιος ήταν ο λόγος;


Χαμός επικράτησε με μια πτήση της Pakistan International Airline, στο αεροδρόμιο του Καρασί, στο Πακιστάν, όταν οι επιβάτες εκνευρισμένοι πέταξαν κυριολεκτικά έξω από το αεροπλάνο δυο πολιτικούς.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: Ποιο προϊόν ΑΝΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ από τα H&M γιατί μπορεί να προκαλέσει ΠΝΙΓΜΟ; (PHOTO)


Σε ανάκληση μπάλας ποδοσφαιρού από αφρό προχωρά η εταιρεία H&M, σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.

ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ: Έρχονται ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ στην Εθνική Τράπεζα! Ποιες είναι οι ΟΔΗΓΙΕΣ για τους υποψηφίους του διαγωνισμού;


Την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί ο γραπτός διαγωνισμός για την πρόσληψη 122 υπαλλήλων του κλάδου κύριου προσωπικού στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, που προκηρύχθηκε στις 4/7/2014, όπως προβλέπεται από το ΑΣΕΠ.

Θα προμηθευόμαστε "χαρτάκια" για να σταθμεύουμε εναλλάξ στο κέντρο - ΔΕΙΤΕ τι προβλέπει το σχέδιο ΠΕΛΕΤΙΔΗ !


Με σταθερό προσανατολισμό το δωρεάν παρκάρισμα των πολιτών στο κέντρο της Πάτρας η νέα δημοτική Αρχή αναζητά τρόπους να εφαρμόσει ένα καινούργιο σχέδιο εκ περιτροπής στάθμευσης. Ο σχεδιασμός έχει προχωρήσει, χωρίς όμως ακόμα να έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις, αφού θα προηγηθεί αναλυτική συζήτηση με τους τοπικούς φορείς, από την Τροχαία, μέχρι τους εκπροσώπους των μέσων μεταφοράς.

Εγινε της κακομοίρας με Δήμαρχο και Πρόεδρο ΤΕΙ - "Θα πάω να δω αν θα μου κόψει τα πόδια"


Απογοητευμένος από την συμπεριφορά αλλά και την επίθεση που δέχθηκε από τον Δήμαρχο Πύργου, δήλωσε ο πρόεδρος του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, Σωκράτης Καπλάνης, τονίζοντας ότι αυτό το ύφος δείχνει το επίπεδο του αιρετού. O κ. Λιατσής με αφορμή το θέμα των εγγραφών και την απουσία υπαλλήλων είχε χαρακτηρίσει τον κ. Καπλάνη "Αρταξέρξη" που παρακολουθεί τη μάχη από την Πάτρα, και τον χαρακτήρισε ανεπιθύμητο στον Πύργο λέγοντας πως θα του κόψει τα πόδια αν μεταβεί στην πρωτεύουσα της Ηλείας. 

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...