Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Ζητάμε την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του Αρχηγού του Π.Σ! – “Βασίλη Κικίλια, ΔΙΩΞΤΟΝ τον με τις κλωτσιές! Τους ΗΡΩΕΣ τους θέλουμε ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ όχι στον ΤΑΦΟ!”

photia7

Ο δημοσιογράφος και εκδότης της ηλεκτρονικής εφημερίδας makelio.gr , Στέφανος Χίος , απευθύνεται προσωπικά στον Υπουργό Δημόσιας Τάξης , Βασίλη Κικίλια .

ΒΟΜΒΑ! "Τελειώνουν" τα ταξί από την Αθήνα;;; Ποια είναι η UBER που αποτελεί τον εφιάλτη των ταξιτζήδων σε όλο τον πλανήτη και πότε έρχεται στη χώρα μας;;;


Ποια είναι η UBER που αποτελεί τον εφιάλτη των ταξιτζήδων σε όλο τον πλανήτη, και που έκανε τον Θ. Λυμπερόπουλο του ΣΑΤΑ να δηλώσει στο WE ότι θα σπάσει αν δει αυτοκίνητο της στην Αθήνα;

Μετά τον Αλέξη Τσίπρα και η Ρένα Δούρου δέχθηκε ΑΠΕΙΛΕΣ για την ζωή της!!! Ποιος έχει βάλει στο στόχαστρο τον ΣΥΡΙΖΑ;

Τσίπρας-Δούρου

Στο «στόχαστρο» βρέθηκε η νέα περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δουρου η οποία όπως αποκαλύπτει δέχθηκε απειλές ακόμα και για τη ζωή της.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ στο Ναυάγιο της Ζακύνθου! Διαβάστε το απίστευτο ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ και θα ΦΡΙΞΕΤΕ με τους αλήτες!!!


Με... ενετικό διάταγμα πούλησε 15.000 στρέμματα δάσους γύρω από το Ναυάγιο, στον Εμίρη του Κατάρ.

Δωρεάν laptop και internet για όσους πήραν το κοινωνικό μέρισμα!!! Με τους ΑΝΕΡΓΟΥΣ και την φτώχεια τι θα γίνει;



Με δωρεάν ίντερνετ και ένα laptop θα καταπολεμήσει η κυβέρνηση την φτώχεια και την ανέχεια των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού και των δικαιούχων του επιδόματος αλληλεγγύης .

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι Γερμανοί θα κλείσουν ΟΛΑ τα ελληνικά super market!!! Ποιος ο ρόλος της οικονομικής κρίσης;


Στα νύχια των Γερμανών η ελληνική παραγωγή άριστης ποιότητας, τροφές σκουπίδια για τους Έλληνες που δεν θα μπορούν να αγοράσουν, ούτε αυτά που παράγουν.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ από τους οπαδούς του Εθνικού στον άτυχο φίλαθλο: «Κράτα γερά αδερφέ!! Παλικάρια σαν κι εσένα δεν φεύγουν έτσι απλά!»

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ από τους οπαδούς του Εθνικού στον άτυχο φίλαθλο: «Κράτα γερά αδερφέ!! Παλικάρια σαν κι εσένα δεν φεύγουν έτσι απλά!»

Με μία ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι του Εθνικού τα βάζουν με την Πολιτεία για τα επεισόδια που έγιναν την Κυριακή στην Κρήτη ανάμεσα στους οπαδούς του Ηροδότου και του Εθνικού, ενώ τόνισαν πως τώρα τους νοιάζει μόνο η κατάσταση του άτυχου 46χρονου.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ - ΣΟΚ για την Εργασία στην χώρα μας! Φτάσαμε στην γενιά των 300 ευρώ στον ιδιωτικό τομέα!!! (ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ)


Οι ευέλικτες μορφές απασχόλησης κούρεψαν τους μισθούς, σύμφωνα με μελέτη του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...