Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΤΡΑ-ΦΩΤΟ: Η αναμνηστική φωτογραφία των πρώην Αντιδημάρχων !!!


Αναμνηστική φωτογραφία αμέσως μετά την παράδοση των πόστων τους έβγαλαν οι αντιδήμαρχοι της πρώην δημοτικής Αρχής. Βγαίνοντας από το Δημαρχείο έδωσαν ραντεβού στο… Δημαρχείο – καφέ για να αποχαιρετιστούν αλλά και για να γιορτάσουν τα γενέθλια που συμπτωματικά είχε ο Ανδρέας Φίλιας.

ΤΡΑΓΙΚΟ: Σκότωσε τη μάνα του επειδή δεν ενέκρινε την Ρωσίδα για γυναίκα του!!! Ποιο ήταν το ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ;

ΤΡΑΓΙΚΟ: Σκότωσε τη μάνα του επειδή δεν ενέκρινε την Ρωσίδα για γυναίκα του!!! Ποιο ήταν το ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ;

Τα χέρια του 26χρονου γιου της, ήταν αυτά που πριν από δύο χρόνια έκοψαν με 14 μαχαιριές το «νήμα» της ζωής της 61χρονης Ευαγγελίας Ιεροβασίλη στο Γεννάδι, παρουσία της 36χρονης αλλοδαπής φίλης του!

ΜΕΓΑΛΟ "ΓΑΤΟΝΙ" Ο ΛΙΑΚΟΣ ... !!! ΧΟΝΤΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ στον Δήμο Μαραθώνα - Ποια είναι η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΟΜΠΙΝΑ που έβγαλε στο φως ο Ηλίας Ψινάκης;


«Οσμή σκανδάλου» στο Δήμο Μαραθώνα… με τους άνδρες του τμήματος Ασφάλειας Νέας Μάκρης να ερευνούν από νωρίς το πρωί το Δημαρχείο Μαραθώνα. 

ΒΟΜΒΑ στην αγορά! Ποιο πρακτορείο ταξιδίων έριξε ΚΑΝΟΝΙ μετά την ΠΤΩΧΕΥΣΗ του;


Την πτώχευση ενός ακόμη τουριστικού πρακτορείου της Ρωσίας, του Solvex, μετέδωσε τη Δευτέρα το πρακτορείο Ιnterfax.

ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΡΑΝΙΕΡΙ ....


ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΤΟΝ ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΟ ΣΑΜΑΡΑ, ΤΟΝ ΑΤΑΛΑΝΤΟ ΜΑΝΤΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ !!! ΧΑΣΑΜΕ ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΕΠΑΙΖΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 53' ΜΕ ΔΕΚΑ ΠΑΙΚΤΕΣ!

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ... !!! ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ


Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης πρότεινε για το αξίωμα του Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου, τον 26χρονο Μπάμπη Δούναβη, ένα άτομο με ειδικές ικανότητες. 

Δείτε έναν Πρωθυπουργό που έχουμε ... !!! Η απίστευτη απάντηση Σαμαρά σε πολίτη που του είπε «πεινάμε Πρόεδρε!» (vid)

ΔΕΘ: Η απίστευτη απάντηση Σαμαρά σε πολίτη που του είπε «πεινάμε Πρόεδρε!» (vid)

Έχουν χάσει πλέον κάθε επαφή με τους πολίτες και την πραγματικότητα. Ζουν σε «γυάλινους κόσμους» και δεν ξέρουν ούτε πως ζει ο κόσμος, ούτε πόσο δύσκολα τα φέρνουν βόλτα οι οικογενειάρχες. Ο λόγος για τους κυβερνώντες και για τον Αντώνη Σαμαρά που δείχνει να είναι εκτός πραγματικότητας. 

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...