Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Στα τέλη Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει το ολοκαίνουργιο φύλλο της "ΠΡΟΤΑΣΗΣ" - Η νέα free press εφημερίδα της Πάτρας και πάλι κοντά μας με πολλές αποκαλύψεις !


Το σύνθημα για τις επερχόμενες εξελίξεις που αφορούν την νέα ΜΕΓΑΛΗ ανεξάρτητη μηναία free press εφημερίδα των νέων της Πάτρας , έχει ήδη δοθεί εδώ και λίγη  ώρα !

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα! Σε ποιους δήμους θα εφαρμοστεί και ποιοι είναι οι ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ και ποια είναι τα ΚΡΙΤΗΡΙΑ;;;


Ολοκληρώθηκε η επιλογή των 13 δήμων στους οποίους θα εφαρμοστεί πιλοτικά και για ένα εξάμηνο το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα ενώ εντός του 2015 θα γίνει επέκταση στο σύνολο του πληθυσμού.

ΠΡΟΣΤΙΜΑ - ΦΩΤΙΑ στα ΜΜΜ! Μέχρι και 2.400 ευρώ για ένα ΑΠΛΗΡΩΤΟ εισιτήριο!!! Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις αλλαγές


Αυστηρά μέτρα κατά της λαθρεπιβίβασης στις αστικές συγκοινωνίες όλης της Ελλάδας λαμβάνει το υπουργείο Υποδομών με σκοπό να κάνει αποθαρρυντική την εισιτηριοδιαφυγή.

Η Παιδεία ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ! Ποια είναι τα 49 Πανεπιστημιακά τμήματα που απειλούνται με ΛΟΥΚΕΤΟ;;;(Λίστα)



Με λουκέτο κινδυνεύουν 49 τμήματα Πανεπιστημίων και ΤΕΙ και πιθανότατα δεν θα συμπεριληφθούν στο μηχανογραφικό για την επόμενη χρονιά. Πρόκειται για σχολές που παρουσιάζουν πρόβλημα βιωσιμότητας, σύμφωνα με την τελευταία Έκθεση της Αρχής Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση (ΑΔΙΠ).

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...