Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Ακόμη και σήμερα παραμένουν ... " πιστοί στρατιώτες" : Αυτοί είναι οι Πατρινοί που έδωσαν το παρών στο Ζάππειο στο πλευρό του Γιώργου Παπανδρέου !



Πλήθος στελεχών και φίλων του ΠΑΣΟΚ από την Πάτρα έδωσαν το παρόν στη χθεσινή εκδήλωση που διοργάνωσε το ίδρυμα Ανδρέας Παπανδρέου για τα 40 χρόνια από την ίδρυση του κινήματος.

ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ Ο ΑΝΤΡΙΚΟΣ ... !!! ''ΜΙΚΡΗ Η OΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ''...


...ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ...

ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ Ο "ΧΟΝΤΡΟΣ" ... !!! ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ : ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΣΟΚ - ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΚΗΣ! (ΒΙΝΤΕΟ) !


Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩΣΕ ΡΕΣΤΑ ...

ΡΕ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ... !!! Αναγνωρίζετε τα πρόσωπα της φωτογραφίας;


Ήταν το 1993 στην Ελούντα της Κρήτης, όταν οι εικονιζόμενοι, Κάρολος Παπούλιας, Γιώργος Λιάνης, Δήμητρα Λιάνη και η Έλλη Στάη, απολάμβαναν στιγμές χαλάρωσης και ευτυχίας στη θάλασσα.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ! Μάθε πόσα σπαταλάς στην ΔΕΗ και πώς θα καταφέρεις να τα γλιτώσεις!!!


Το ξέρατε ότι η μέση ελληνική οικογένεια καταναλώνει περίπου 3.750 kWh ηλεκτρικής ενέργειας σε ετήσια βάση, εκ της οποίας το 22% αφορά το μαγείρεμα, το 16% το ζεστό νερό, το 15% το ψυγείο, το 12% το φωτισμό και το 8% το πλυντήριο ρούχων;

Μιλάμε για «χοντρά πορτοφόλια» εδώ... !!! Της Κολάσεως στον επιχειρηματικό κόσμο! Ο Μπόμπολας "κόβει τα πόδια" του Μελισσανίδη!!!

Της Κολάσεως στον επιχειρηματικό κόσμο! Ο Μπόμπολας


Ανεξέλεγκτες διαστάσεις λαμβάνει η κόντρα Κόκκαλη-Μαρινάκη με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ όπως εμπλέκεται ακόμα και ο Μπόμπολας, ενώ θέση φαίνεται να παίρνει και ο Θέμος Αναστασιάδης. Αν και το πλέγμα των ισορροπιών στα media και την επιχειρηματική ελίτ είναι πολυσύνθετο εν τούτοις δημοσιεύματα της εφημερίδας Έθνος επαναφέρουν το ζήτημα του λαθρεμπορίου καυσίμων, ζήτημα το οποίο «καίει» τόσο επιχειρηματικά όσο και πολιτικά.

"Διέγραψέ τον και γρήγορα"! Ποιος καλεί τον Ευάγγελο Βενιζέλο να... τελειώσει τον Γ. Παπανδρέου από το ΠΑΣΟΚ;;;


Δεν λέει να κοπάσει η αναταραχή από όσα έγιναν την Δευτέρα στο Ζάππειο στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια του ΠΑΣΟΚ και όπως όλα δείχνουν οι μετασεισμικές δονήσεις θα συνεχιστούν αφού απόψε στο Ζάππειο θα γραφτεί το δεύτερο μέρος της ανοικτής κόντρας πλέον των Παπανδρεϊκών με τους Βενιζελικούς.

Στην Ελλάδα όλα τα περιμένουμε ... !!! ΠΡΟΚΛΗΣΗ δίχως τέλος: Ετοιμάζεται να... ξανακυκλοφορήσει ανάμεσά μας ο Άκης Τσοχατζόπουλος;;;


Πρόκληση δίχως τέλος καθώς ο Άκης Τσοχατζόπουλος θεωρεί εαυτόν έτοιμο να βγει ξανά στην κοινωνία και να κυκλοφορήσει ανάμεσά μας...

Μπράβο Έλλη! Δείτε το μήνυμα της Έλλης Κοκκίνου για τον "δάσκαλο" της Αντώνη Βαρδή, που συγκίνησε όλο το Facebook! (PHOTO)

Μπράβο Έλλη! Δείτε το μήνυμα της Έλλης Κοκκίνου για τον

Η Έλλη Κοκκίνου μέσω της σελίδας της στο facebook αποχαιρέτησε και εκείνη με τον δικό της τρόπο τον Αντώνη Βαρδή.

Επάγγελμα: "Διαδικτυακός Χυλοπιτοφάγος"! Αυτό είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ ΘΥΜΑ που του έχουν "φάει" πάνω από 15.000 ευρώ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ! (PHOTO)

Επάγγελμα:

Είναι πραγματικά θλιβερό...

Είναι τελικά ο άνθρωπος το χειρότερο... ζώο;; Διαβάστε για την αποτρόπαια γενοκτονία δελφινιών στον όρμο του Ταϊτζί


Ξεκίνησε και πάλι η εξαμηνιαία κυνηγετική περίοδος των δελφινιών στην πόλη Ταϊτζί της Ιαπωνίας.Το "έθιμο" αυτό, έγινε παγκοσμίως γνωστό όταν αποτυπώθηκε σε σχετικό ντοκιμαντέρ του 2009, το οποίο βραβεύτηκε με Όσκαρ. Κατά την διάρκειά του οι ντόπιοι εγκλωβίζουν εκατοντάδες δελφίνια στον απομονωμένο ορμίσκο της πόλης και στη συνέχεια τα θανατώνουν με βάναυσο τρόπο.

Δυστυχώς αυτή είναι η κοινωνία που ζούμε... Η συγκλονιστική περιγραφή της συζύγου του ΠΑΤΡΙΝΟΥ γιατρού που βρέθηκε αντιμέτωπη με Γεωργιανούς ληστές-«Ακούμπαγαν το καυτό σίδερο στην κοιλιά μου»


Μια νέα «γενιά» πολύ πιο αδίστακτων και βίαιων κακοποιών έχει γεννήσει η κρίση.

Επιθυμείτε να κάνετε Μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Επιχειρήσεων με έδρα την Πάτρα ; - Αυτή είναι η λύση !


Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) ταυτόχρονα με την Αθήνα και τις υπόλοιπες Περιφέρειες της χώρας, προχωρά στις ενάρξεις του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Πάτρα, το Αγρίνιο και τον Πύργο με ημερομηνίες έναρξης 10/10/2014, 17/10/2014 & 31/10/2014 αντίστοιχα.

Πάτρα: Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για την σύλληψη το πρωί του 29χρονου "πιστολέρο"


Συνελήφθη, σήμερα (3-9-2014), το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, ένας 29χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Πατρών.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...