Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

«Έβρεξε» πρόστιμα το Υπουργείο Ανάπτυξης - 40.000 ? στο e-shop.gr

Έλεγχοι σε 555 επιχειρήσεις "έφεραν" πρόστιμα σε.

ΕΞΙ ΝΕΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ 2.526 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ...


Μέσα στον Σεπτέμβριο αναμένεται να τρέξουν έξι πακέτα για 2.526 προσλήψεις σε διάφορες υπηρεσίες του Δημοσίου...

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ μήνυμα από τη Μέριλ Στρίπ - "Δεν έχω πια υπομονή"! Διαβάστε το κείμενο της, που συγκλονίζει το διαδίκτυο!


Η Μέριλ Στριπ συγκλονίζει με το κείμενο που δημοσίευσε. Μιλάει μοναδικά για τη φιλία, το χρόνο και την αγάπη, όπως μόνο μία μεγάλη καλλιτέχνης θα μπορούσε...

«Να τον χαιρόμαστε!» - Συνεχίζονται τα ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ!!! Μισθό 6.000 ευρώ το μήνα για σύμβουλο του Χαρδούβελη!! (PHOTO)


Τροφή για συζήτηση έδωσε η αποκάλυψη κυριακάτικης εφημερίδας για τον διορισμό νομικού συμβούλου του υπουργού Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη, στη θέση του Β' αντιπροέδρου της Επιτροπής Λογιστικής Τυποποίησης και Ελέγχων (ΕΛΤΕ).

Μην βιάζεσαι, έχουμε ακόμη... Πότε θα πέσει σε μονοψήφια νούμερα η ανεργία στη χώρα μας;;; (Κι αυτό είναι το αισιόδοξο σενάριο)


Τουλάχιστον 20 χρόνια θα χρειαστεί η ελληνική οικονομία για να φθάσει η ανεργία στα επίπεδα του 2009, δηλαδή στο 9,5% και 450.000 άνεργους, σύμφωνα με την ετήσια μελέτη της ΙΝΕ-ΓΣΕΕ.

Αυτό θα πει success story! Ποια ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ελληνική αλυσίδα supermarket κατακτά την αγορά των Σκοπίων;


Το δεύτερο κατάστημα του δικτύου της στην ΠΓΔΜ, στο Τέτοβο, εγκαινίασε την Τετάρτη 27 Αυγούστου η Μαρινόπουλος Α.Ε., στηρίζοντας με νέες επενδύσεις τη στρατηγική απόφαση επέκτασης του δικτύου της στα Βαλκάνια, ως αποκλειστικός δικαιοδόχος της Carrefour για την περιοχή.

Βγάλτε τα χειμωνιάτικα! Επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες σε όλη την χώρα


Με εξαίρεση τη Θράκη, το Ανατολικό Αιγαίο και την Κρήτη όπου θα επικρατήσουν παροδικές νεφώσεις, στην υπόλοιπη χώρα την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου, περιμένουμε άστατο καιρό με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές κυρίως στο Ιόνιο και την ηπειρωτική χώρα οι όποιες θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Το σκηνικό του καιρού συμπληρώνεται από πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...