Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ!!- ΟΛΟΙ τους είναι ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ!! (Συγκλονιστικό ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

ΕΒΡΑΙΟΙ

Για περισσότερα διαβάστε - Εδώ

ΕΞΑΓΟΡΑ - ΒΟΜΒΑ στο χώρο των supermarket!!! Ποιο είναι το ΜΕΓΑΛΟ DEAL που θα αποτελέσει την συμφωνία της δεκαετίας;;; (PHOTO)

ΕΞΑΓΟΡΑ - ΒΟΜΒΑ στο χώρο των supermarket!!! Ποιο είναι το ΜΕΓΑΛΟ DEAL που θα αποτελέσει την συμφωνία της δεκαετίας;;; (PHOTO)

Εξαγορά βόμβα στο χώρο του λιανικού εμπορίου που θα αλλάξει τα δεδομένα της αγοράς βρίσκεται προ των πυλών.

Συνέλαβε τον συνεργό του 29χρονου Πατρινού η αστυνομία! Εκβίαζαν επιχειρηματία στην ΒΙΠΕ Πατρών - Πυροβολούσαν σε κατάστημα στο Αστρος Κυνουρίας - Ότι είχε αποφυλακισθεί ο Πατρινός !!!


Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 28χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου και ενός ακόμα 29χρονου που αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, παράνομης οπλοκατοχής, οπλοφορίας, οπλοχρησία, απειλής και εξύβρισης κατ' εξακολούθηση.

Ποδοσφαιριστής του Πολύτεκνου ο πιλότος του Α7 που έπεσε στην Κομοτηνή - ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ !!!



Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 10:00 στην ευρύτερη περιοχή της Κομοτηνής. Οι πρώτες πληροφορίες του newsit λένε ότι το αεροσκάφος τύπου A7 Cosrair έπαιρνε μέρος σε διακλαδική άσκηση που προέβλεπε την ενίσχυση πεζοπόρων τμημάτων του Στρατού Ξηράς. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πιλότος κατάφερε να χρησιμοποιήσει το εκτινασσόμενο κάθισμα και να διασωθεί.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Τρία χρόνια φυλακή για την κακοποίηση γάτας!!!


Άφησε άφωνους ακόμη και τους δικαστές του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας ο καφεπώλης που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου μια γάτα στο καφενείο που διατηρεί στον Άγιο Αιδηψού στην Εύβοια το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου, δηλώνοντας... φιλόζωος!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Σημαντικές ΑΛΛΑΓΕΣ στα ΤΕΛΗ κυκλοφορίας- Δείτε τι προβλέπεται για καλοκαιρινές διακοπές & Χριστούγεννα!!!


Ουρές σχηματίζουν στις τράπεζες και τις εφορίες οι πολίτες που θέλουν να καταθέσουν τις πινακίδες των ΙΧ αυτοκινήτων τους.

ΟΑΕΔ: Ανακοινώνονται τα αποτελέσματα για τις ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ! Ποιοι είναι οι δικαιούχοι;


Το συγκεκριμένο προγράμματα αφορά 130.000 δικαιούχους, γεγονός που σημαίνει ότι υποβλήθηκαν σχεδόν διπλάσιες αιτήσεις, ενδεικτικό και της τεράστιας συμμετοχής στο πρόγραμμα.

ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ : "ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΑΝ ΞΟΔΕΥΑΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΦΤΙΑΧΝΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ"!


Ε, ΤΟΤΕ ΓΙΑΝΝΗ ΜΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ ΠΟΥ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ...


Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...