Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ...!!! Διαβάστε στο Tsipas-Hlias blog την όλη αλήθεια για το εάν ο Νίκος Οικονομόπουλος θα εμφανιστεί τελικά μπροστά στο Πατρινό κοινό για τις 5 Σεπτεμβρίου - Αυτά μου δήλωσε πριν λίγη ώρα ο μάνατζερ του !


Και επειδή τόσο μέσα από το patra gossip-news.gr , όσο και το Hlias - Tsipas μας αρέσει να τιμάμε τα παντελόνια που φοράμε τηρώντας τις υποσχέσεις που δίνουμε στους αναγνώστες μας , επανερχόμαστε με ρεπορτάζ "φωτιά" που αφορά την μόνη αλήθεια που σχετίζεται με τον Νίκο Οικονομόπουλο και την πόλη της Πάτρας .

Η χθεσινή μου συνάντηση με τον Mr Romeo , Παναγιώτη Βασιλειάδη , και η συζήτηση «off the record»



Και ενώ κατά την διάρκεια της χθεσινής βραδιάς ήμουν καλεσμένος στην προγραμματισμένη live εμφάνιση του Βασίλη Καρρά στο νυχτερινό κέντρο του Volcano , ξαφνικά με ειδοποιούν πως ζητάει να μου μιλήσει ο big boss της όλης επιχείρησης !

Να τον χαιρόμαστε τον... Χοντρό ... !!! Προκαλεί ο Βενιζέλος: Πήρα το Eμπραέρ για να κερδίσω 3 μέρες διακοπών !

Προκαλεί ο Βενιζέλος: Πήρα το Eμπραέρ για να κερδίσω 3 μέρες διακοπών

Απίστευτη ομολογία από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης .

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν δείτε αυτά τα σημάδια έξω από το σπίτι σας τότε είστε στόχος ληστών! Ποιες είναι οι οδηγίες της ΕΛ.ΑΣ.;;;


Οι ληστές έχουν δημιουργήσει ένα πρωτότυπο λεξιλόγιο που μόνο εκείνοι καταλαβαίνουν. Για την ακρίβεια με μικρά σχήματα που ζωγραφίζουν στους τοίχους των κατοικιών, προειδοποιούν τον επόμενο... συνάδελφό τους, για το τι πρόκειται να αντιμετωπίσουν.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ! Διαβάστε όλη την απόφαση για το εγγυημένο εισόδημα! Ποιοι θα παίρνουν επίδομα 400 ευρώ το μήνα;;;


Από το φθινόπωρο και σε 13 δήμους αρχίζει η εφαρμογή του "ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος". Σύμφωνα με το Εθνος της Κυριακής έτοιμη είναι η υπουργική απόφαση με την οποία καθορίζονται οι δικαιούχοι, το ύψος του καταβαλλόμενου ποσού, αλλά και τη διαδικασία ένταξης στο πρόγραμμα. 

Η αγορά εργασίας άλλαξε! Αυτά είναι τα επαγγέλματα στην Ελλάδα που ο μισθός παραμένει υψηλός! Παίρνουν μέχρι και 4.500 ευρώ..


Τα στελέχη των επιχειρήσεων και των κρατικών υπηρεσιών, οι αρχιτέκτονες-μηχανικοί, οι λογιστές, οι εξειδικευμένοι χειριστές μηχανημάτων και οι φυσικομαθηματικοί βρίσκονται -ακόμη και μετά την πολυετή κρίση που έριξε τους μισθούς έως και 43%- στην κορυφή της λίστας των καλύτερα αμειβομένων μισθωτών.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...