Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Κανένας φορολογικός έλεγχος στη νυχτερινή διασκέδαση μετά τις 10 το βράδυ !!!

Κανένας φορολογικός έλεγχος στη νυχτερινή διασκέδαση μετά τις 10 το βράδυ

Στο απυρόβλητο θα μείνει για ακόμα μία φορά η νυχτερινή διασκέδαση αφού δεν θα υπάρχει κανένας φορολογικός έλεγχος μετά τις 10 το βράδυ. Οι έλεγχοι αυτοί θα περιοριστούν στα εστιατόρια, τις ξαπλώστρες και τις ομπρέλες.

Να και κάτι καλό! Φθηνότερο έως 42% το ρεύμα!!! Πώς θα κόψετε ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ!


Δυνατότητα να «κόψουν» στη μέση τους λογαριασμούς του ρεύματος δίνει η ΔΕΗ σε χιλιάδες νοικοκυριά μέσω του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου (ΚΟΤ).

ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ ... !!! ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΟΡΦΗ Η ΚΙΡΣΝΕΡ - ΠΡΟΣΦΕΥΓΕΙ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !


Στα διεθνή δικαστήρια, προκειμένου να προασπίσει τα συμφέροντα της χώρας και των πολιτών της προσφεύγει η Αργεντινή, η οποία κρατά σκληρή γραμμή έναντι των funds, της αμερικανικής δικαιοσύνης, αλλά και των ιδιωτικών τραπεζών που πιέζουν προς την κατεύθυνση της επιλεκτικής χρεοκοπίας.

ΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ Η ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ? - ΚΑΤΑ 50% ΜΕΙΩΜΕΝΗ H KΡΑΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ...


«Τσεκούρι» κατά 50% στο κρατικό χρήμα που λαμβάνουν τα πολιτικά κόμματα, τέλος στον ακατάσχετο δανεισμό με εγγύηση μελλοντικές επιχορηγήσεις, απαγόρευση. παροχής δωρεάν μετακινήσεων ετεροδημοτών και «φρένο» στα ανώνυμα κουπόνια ψηφοφόρων βάζει το νομοσχέδιο «Έλεγχος Οικονομικών των Πολιτικών Κομμάτων και  των Αιρετών Αντιπροσώπων Βουλής και Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου», που κατέθεσαν τα υπουργεία Οικονομικών, Εσωτερικών και Δικαιοσύνης στη Βουλή.

ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΡΟΝΤΑΙ , ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΑΝΤΡΙΚΟ ... !!! ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΕΙ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ...


Περαιτέρω «κούρεμα» της χρηματοδότησης των ελληνικών πανεπιστημίων και των ερευνητικών κέντρων για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015 προανήγγειλε ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος στην Βουλή επιμένοντας στην πρόταση της απελευθέρωσης του αριθμού των μεταπτυχιακών τίτλων που μπορεί να δώσει το κάθε ίδρυμα.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...