Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ... !!! Άμεσος κίνδυνος υποβιβασμού του ΟΣΦΠ !!!


Κούγιας: «Όλα είναι στημένα!»

Προσοχή! Αυτά είναι τα πιο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ password! - Αν έχετε κάποιο από αυτά ΑΛΛΑΞΤΕ το!!


Υποτίθεται ότι τα password χρησιμοποιούνται για να δυσχεραίνουν την πρόσβαση κάποιου εισβολέα στα προσωπικά μας δεδομένα.

ΜΑΘΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ..... !!! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!! 7χρονος συγκέντρωσε 40.000 ευρώ για να σώσει το φίλο του!! (VIDEO)

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!! 7χρονος συγκέντρωσε 40.000 ευρώ για να σώσει το φίλο του!! (VIDEO)

Ο εφτάχρονος Quinn Callander από την British Columbia του Καναδά, πουλούσε λεμονάδες για να μαζέψει χρήματα για την επέμβαση στην οποία έπρεπε να υποβληθεί ο κολλητός του φίλος.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ: Ολα όσα συνέβησαν με το 2χρονο κοριτσάκι που έχασε τη ζωή του... στην τσουλήθρα παιδικού σταθμού στα Δεμένικα !!!


To Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πατρών μετά από μία πολυήμερη διαδικασία έκρινε ένοχες τόσο την ιδιοκτήτρια του παιδικού σταθμού όσο και τη νηπιαγωγό που είχε την ευθύνη φύλαξης των παιδιών για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ τι λέει η εκκλησία για το περιστατικό με το σκυλάκι στον Αγιο Ανδρέα !!


«Δεν έχουμε καμία ανάμιξη με την καταγγελία προς την Αστυνομία για την υπόθεση της κυρίας με τον σκύλο. Αν είχαμε, να είστε βέβαιοι ότι σαφέστατα και ευθαρσώς θα το λέγαμε». 

Το site του Νίκου Ευαγγελάτου αναφέρεται στον Σπύρο Πανταζόπουλο και το πανηγύρι που έσπαγαν τις σαμπάνιες γιατί δεν προλάβαιναν να τις ανοίγουν !!!


Το γύρο του διαδικτύου και των social media κάνει η είδηση πως σε πρόσφατο πανηγύρι είδαμε ακόμη και να σπάνε δεκάδες μπουκάλια σαμπάνιας , λόγο της πίεσης του χρόνου , αφού δεν προλάβαιναν  να τις ανοίξουν με την ησυχία οι διοργανωτές !

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ .. ΤΙΓΡΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ MEDIA ... !!! Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ "ΜΠΗΚΕ" ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ESPRESSO !


Πριν από ένα μήνα "έκλεισε" οριστικά η συμφωνία με τους Γιάννη Φιλιππάκη και Δημήτρη Μελισσανίδη να δίνουν τα χέρια. 

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ...


Ξεκινά από το μεσημέρι της ερχόμενης Δευτέρας, 14 Ιουλίου, η υποβολή αιτήσεων δικαιούχων και παροχών τουριστικών καταλυμάτων για τη συμμετοχή τους...
στο Πρόγραμμα Επιδότησης Διακοπών Εργαζομένων, Ανέργων και των Οικογενειών τους, με Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού έτους 2014-2015.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...