Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

ΕΙΚΟΝΕΣ - ΣΟΚ: Ισραηλινοί κάθονται χαμογελαστοί και βλέπουν τις επιδρομές στην Γάζα! Σε κάθε ΕΚΡΗΞΗ, ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ!!!

ΕΙΚΟΝΕΣ - ΣΟΚ: Ισραηλινοί κάθονται χαμογελαστοί και βλέπουν τις επιδρομές στην Γάζα! Σε κάθε ΕΚΡΗΞΗ, ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ!!!

Δεν είναι θέμα ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο. Δεν έχει καμία σημασία αν κανείς υποστηρίζει τους Ισραηλινούς ή τους Παλαιστίνιους. Έχει να κάνει με τον καννιβαλισμό και το μίσος που έχουν «ποτίσει» δυο λαούς. Νεκροί υπάρχουν και από τις δυο πλευρές. Και όταν χάνεται μια ανθρώπινη ζωή, σημασία δεν έχει αν ανήκε σε Ισραηλινό ή Παλαιστίνιο. Σημασία έχει ότι χάθηκε...

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ! Η τιμή της βενζίνης έφτασε στα 1.8 ευρώ!!! Καλά το Κράτος τι κάνει;

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ! Η τιμή της βενζίνης έφτασε στα 1.8 ευρώ!!! Καλά το Κράτος τι κάνει;

Είναι μια συνηθισμένη εικόνα στις περιόδους υψηλής τουριστικής κίνησης. Δυστυχώς , συμβαίνει και φέτος, καθώς τα πρώτα δείγματα... γραφής της τιμής στη βενζίνη, δεν είναι ενθαρρυντικά.

ΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ..... !!! Δείτε πώς ένας πολίτης ξεφτίλισε τους βουλευτές των μνημονίων! (επιστολή)

Δείτε πώς ένας πολίτης ξεφτίλισε τους βουλευτές των μνημονίων! (επιστολή)

Η φωτογραφία της ερώτησης πολίτη προς τη Βουλή των Ελλήνων κάνει το γύρο των μέσων κοινωνικών δικτύωσης γιατί μας εκφράζει όλους.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ... !!!! Ο Γιάννης Παπαγιάννης, αποκαλυπτικός και ατρόμητος, στα Parapolitika fm - 90,1


Μια νέα συνεργασία ξεκινά στο Parapolitika fm – 90,1, που συνεχίζει να συγκεντρώνει κάποιες από τις σημαντικότερες παρουσίες της δημοσιογραφίας.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...