Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

"Όλη" η Πάτρα βρέθηκε την Τετάρτη στο Ρίο για μπάνιο – Κυκλοφοριακό, διπλοπαρκαρισμένα και τεταμένα νεύρα – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

"Όλη" η Πάτρα βρέθηκε την Τετάρτη στο Ρίο για μπάνιο – Κυκλοφοριακό, διπλοπαρκαρισμένα και τεταμένα νεύρα – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ  Πλημμύρισε από κόσμο η παραλία

Το αδιαχώρητο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Ρίο καθώς εκατοντάδες Πατρινοί επέλεξαν την συγκεκριμένη παραλία για ένα δροσιστικό μπάνιο. Όμως ο κόσμος και κατ’ επέκταση τα αυτοκίνητα με τα οποία πήγαν στη θάλασσα οι λουόμενοι ήταν περισσότερα από όσα μπορεί να αντέξει η περιοχή.

"Έσπασαν" τα ισόβια για Αλέξη Φράγκο - Ανδρέα Κούγια - από 36 χρόνια και κάτι μήνες ο καθένας - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ !


Τελικά το Δικαστήριο καταδίκασε και τους δύο σε πολυετείς καθείρξεις αφού "έσπασαν" τα ισόβια. Τριανταέξι χρόνια και δέκα μήνες για τον Αλέξη Φράγκο και 36 χρόνια και 8 μήνες για τον Ανδρέα Κούγια. Ομως το ανώτατο προβλεπόμενο όριο κάθειρξης είναι τα 25 χρόνια. Από αυτά θα εκτίσουν τα προβλεπόμενα 3/5 της ποινής , με βάση όσα αναφέρει ο στενός μου φίλος και παράλληλα διακεκριμένος Πατρινός δημοσιογράφος , Κωνσταντίνος Φλαμής στο προσωπικό του blog .


ΚΟΥΙΖ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ .... !!! Ποιος παρέλαβε την Lamborghini που πέρασε από τους δρόμους της Πάτρας; ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ !


Μια Lamborghini στους δρόμους της Πάτρας. Αλλά με κουκούλα (για να προστατευθεί). Την είδαμε εν κινήσει πάνω σε όχημα οδικής βοήθειας του βασίλη Κοζιώρη. 

Ένοχοι χωρίς ελαφρυντικό οι Αλέξης Φράγκος και Ανδρέας Κούγιας - Σε δυσκολότερη θέση ο "μπάρμπαν" - Τρεις δικαστές ζήτησαν ελαφρυντικό για τον Φράγκο !


Ένοχοι κατά το κατηγορητήριο και οι δύο κατηγορούμενοι στην υπόθεση της διπλής δολοφονίας της οδού Ανθείας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ... !!! Πίνουμε καθημερινά καρκίνο: Τι δεν πρέπει να ξαναβάλετε στο στόμα σας !!!

Πίνουμε καθημερινά καρκίνο: Τι δεν πρέπει να ξαναβάλετε στο στόμα σας

Νέα έρευνα-σοκ από το Πανεπιστήμιο Λαβάλ, στο Κεμπέκ του Καναδά, αποκαλύπτει ότι υπάρχει μια άμεση σχέση μεταξύ της κατανάλωσης ανθρακούχων ροφημάτων και του καρκίνου του μαστού...

Μεγάλες στιγμές για την Αστυνομία! Το Facebook ΥΠΟΚΛΙΘΗΚΕ και ΑΠΟΘΕΩΣΕ την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τον εντοπισμό του...!!!


Η αποτελεσματικότητα που έδειξε η Ελληνική Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στον εντοπισμό και την άμεση αντιμετώπιση του κακόβουλου λογισμικού Lecpetex οδήγησε το facebook να ευχαριστήσει τον προϊστάμενο της υπηρεσίας Μανώλη Σφακιανάκη και τους συνεργάτες του.

ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑΡΟ ... !!! Τι είναι η "σύσταση εγκληματικής οργάνωσης" που κατηγορείται ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ποιες οι βαρύτατες ποινές;


Η διάπραξη μιας ποινικώς αξιόποινης πράξης δεν συνδέεται απαραίτητα με την αυτοτελή εγκληματική συμπεριφορά κάποιου φυσικού προσώπου, καθώς σε κάποιες περιπτώσεις αποτελεί προϊόν συμφωνίας που ενσωματώνει τη σύμπτωση της βούλησης περισσοτέρων προσώπων.

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΟΥΝ!!! Στο "μάτι" της Εφορίας και το... ελεύθερο κάμπινγκ!!!


Για ακόμα μία χρονιά οι αστυνομικές Αρχές, υπό τις ευλογίες ξενοδόχων και δήμων, έχουν βάλει στο στόχαστρο το ελεύθερο κάμπινγκ και τους ελεύθερους κατασκηνωτές.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΡΘΡΟ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΣΜΕΝΕΣ ΣΑΛΤΣΕΣ ... !!! Ellada: Η χώρα της πι@@ς και της πο@@@ας… και μην ακούτε τι σας λένε οι ψευτοπολιτικάντηδες δεξιοί κι αριστεροί


Ήλιος, θάλασσα και κώλος…

ΜΕΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΤΖΙΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ... !!! Οκτώ ευρώ για έναν φραπέ, δεκατρία για γεμιστά, έξι για ένα κομμάτι τυρόπιτα !


Μπορεί η υπόθεση του περιπτερά που χρέωνε το μπουκάλι νερό τρία ευρώ κάτω από την Ακρόπολη να έκανε αρκετούς να απορήσουν, ωστόσο, η κατάσταση σε άλλα σημεία της Αττικής είναι το ίδιο απελπιστική αν όχι χειρότερη.

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...