Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Επειγόντως Μάνο Σέργιο στη θέση του Κατσουράνη!

yghnjn

Γράφει ο τεκμηριωμένος.
Καλησπέρα φίλοι της στήλης. Πρεμιέρα χθες για την Ελλαδάρα μας στο μουντιάλ και ήττα με 3-0 απ΄τους αθλητικότατους Κολομβιανούς! Η αλήθεια είναι ότι τα σκορ είναι υπερβολικό και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, από την άλλη το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο καθώς οι Κολομβιανοί ήταν καλύτεροι.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Οι Τούρκοι ετοιμάζουν... ΔΙΠΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ στην Ελλάδα;;;

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Οι Τούρκοι ετοιμάζουν... ΔΙΠΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ στην Ελλάδα;;;

Ένα ιδιαίτερα ανησυχητικό σχέδιο για τη Θράκη και για όλη την Ελλάδα, αποκαλύπτει η εφημερίδα «Δημοκρατία».Να είναι από υπόθεση εργασίας; Να είναι ένα σχέδιο από αυτά που μπορεί να υπάρχουν σωρηδόν στα συρτάρια των στρατηγών; Όπως και να έχει, πρόκειται για 
ένα σενάριο που δένει με τις κινήσεις της Άγκυρας στην ευρύτερη περιοχή.

Αύριο η δίκη της χρονιάς στο Αίγιο! Αυτά είναι τα μέτρα που θα εφαρμοσθούν - Κατ' ευθείαν στο Δικαστήριο ο Αλέξης Φράγκος! "Μάχη" Κεχαγιόγλου - Κούγια !


Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές, εισαγγελικές και δικαστικές, αρχές της περιοχής με αφορμή την επικείμενη έναρξη την αύριο Δευτέρα στο κακουργιοδικείο του Αιγίου τη δίκης του Αλέξη Φράγκου ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία των Π. Τσίρκα και Ν. Ντάντη, στις 20 Απριλίου του 2013, στην οδό Ανθείας στα Ζαρουχλαίϊκα της Πάτρας. Μαζί του κατηγορείται και ο Ανδρέας Κούγιας, μπάρμαν, ο οποίος καταζητείται από τις αρχές και έχει εκδοθεί εδώ και ένα χρόνο ένταλμα σύλληψης. Ωστόσο θα πρέπει να υπενθυμίσουμε πως ο Αλέξης Φράγκος στη διάρκεια της απολογίας του στον ανακριτή είχε ομολογήσει και τις δύο ανθρωποκτονίες. 

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...