Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Ποιοί θα παίρνουν επίδομα 400 ευρώ μηνιαίως μετά τις εκλογές !


Μετά τις εκλογές ξεκινά πιλοτικά η καταβολή του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος , με περιουσιακά κριτήρια, και μέσα στο 2015 προγραμματίζεται η καθολική εφαρμογή του μέτρου, δήλωσε ο υφυπ. Εργασίας, Β. Κεγκέρογλου .

ΤΡΕΞΤΕ! Έκτακτο επίδομα 1.500 ευρώ! Ποιοι το δικαιούνται και πότε θα το πάρουν;;;

ΤΡΕΞΤΕ! Έκτακτο επίδομα 1.500 ευρώ! Ποιοι το δικαιούνται και πότε θα το πάρουν;;;

Τη στιγμή, που οι αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα έχουν πάρει κυριολεκτικά φωτιά, έρχεται στο προσκήνιο και νέο έκτακτο επίδομα, το οποίο αφορά σε υπαλλήλους.

Θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει κυβέρνηση;


tsipras


Είναι ένα ερώτημα το οποίοι μας βασανίζει καιρό τώρα.
Το 2012, μετά τις εκλογές που ανέδειξαν τη ΝΔ πρώτο κόμμα, ακούγαμε πως ο ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές βάζει πλώρη για αυτοδυναμία. Δύο χρόνια μετά, όλα αυτά φαντάζουν ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας. «Τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε»;

Τώρα θυμήθηκε ο Γλέζος τις γερμανικές αποζημιώσεις;


Δεν έχουμε πρόβλημα να τα βάζουμε με τον οποιοδήποτε, όσα κι αν έχει προσφέρει, προκειμένου να βγάζουμε προς τα έξω αλήθειες. Κι αυτό το έχουμε αποδείξει. Για αυτό θα σας αναφέρουμε μερικές ιστορικές αλήθειες και τα συμπεράσματα θα τα βγάλετε μόνοι σας.

Κοροΐδια-μέρισμα !


xrimata-forologika-metra-660_47


Τυμπανοκρουσίες από την κυβέρνηση για την οικονομική ανάκαμψη της χώρας. Μέρος των θυσιών θα επιστραφεί στους οικονομικά πιο αδύναμους, μέσω του περίφημου μερίσματος! Όλα καλά μέχρι εδώ.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δημοσκόπηση-ανατροπή για το Δήμο Αθηναίων!!

upopsifioi dimarxoi athinaion


Το είχαμε αναφέρει σε ανύποπτο χρόνο. Δυο μήνες στην πολιτική, είναι ένα τεράστιο χρονικό διάστημα στο οποίο όλα μπορεί να έρθουν τούμπα.

Μουσάτος και με φόρμες ταξίδευε ο Βουλγαράκης !




Mε το festos palace από το Ηράκλειο στην Αθήνα ταξίδευε χθες το βράδυ ο Γιώργος Βουλγαράκης, σύμφωνα με αναγνώστη του flogit.


Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...